Ποσότητα κοτόπουλου για διάρροια!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Όπως καταλαβαίνετε η μικρή έχει διάρροια από χθες βραδυ, έκανε 2 με 3 φορές, χωρίς βλέννες ούτε αίμα, απλά νερουλά κακά.

Ο ένοχος είναι ο μπαμπάς μου που της έδωσε κρέας κρυφά, και συγκεκριμένα συκώτι, όπου και μια άλλη φορά που της είχα δώσει παλαιότερα πάλι είχε κάνει διάρροια.

Της φτιάχνω κοτόπουλο με ρυζάκι να στρώσει το στομαχάκι της,και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο να της δώσω και σε τι αναλογία κοτόπουλο με ρύζι?

Το λέω επειδή έχει κανονικά όρεξη για φαγητό και επίσης έχει τρελό πάθος με το κρέας οπότε όσο και να βάλω θα το φάει, και δεν θέλω να φάει παραπάνω μην την πειράξει.
Είναι 4,2 κιλά η μικρή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
:)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
ΕΓω θα μετρούσα την ποσότητα της ξηράς που της δίνεις και τόσο θα έβαζα και απο το ρυζι με κοτόπουλο. Επίσης θα σου έλεγα για μια αναλογία 3 προς 1. ρύζι προς κοτόπουλο. ΤΟ ρυζάκι θα στρώσει το στομάχι της ενώ θα έχει παρει και τις ουσίες απο το βράσιμο του κοτόπουλου....και το κοτόπουλο θα έιναι μέσα να την ξεγελάει κιολας....μιας που η μικρή σου ειναι λάτρης του κρεατος κιολας!!!!Περαστικά εύχομαι!!!!!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Κανα 100γρ κοτόπουλο και 10-20γρ ρύζι.
Το κοτόπουλο καλύτερα βραστό ώστε να χρησιμοποιήσεις τα ζουμιά να βράσεις το ρύζι (το οποίο θα ρουφίξει τα καλά πράγματα).

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Μην ανησυχείς, λογικό είναι να είναι τα κόπρανα πιο μαλακά μετά από συκώτι.

Θα σου φανεί παράξενο αν έχεις ευκοιλιότητα μετά από 0,5 κιλό δαμάσκηνα ή δυσκοιλιότητα μετά από ρύζι;

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κανα 100γρ κοτόπουλο και 10-20γρ ρύζι.
Το κοτόπουλο καλύτερα βραστό ώστε να χρησιμοποιήσεις τα ζουμιά να βράσεις το ρύζι (το οποίο θα ρουφίξει τα καλά πράγματα).
Το ρυζι να βραστει μονο του,να μην τραβηξει το ζουμι του κοτοπουλου που εχει λιπος-λαδι.Ειναι βαρυ για το διαταραγμενο στομαχι.Και το ρυζι καλα βρασμενο.Λαπας.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μην ανησυχείς, λογικό είναι να είναι τα κόπρανα πιο μαλακά μετά από συκώτι.

Θα σου φανεί παράξενο αν έχεις ευκοιλιότητα μετά από 0,5 κιλό δαμάσκηνα ή δυσκοιλιότητα μετά από ρύζι;
Όχι :D
Δεν ανυσηχώ η αλήθεια είναι γιατί ξέρω ότι είναι από αυτό, και απ'ότι μου μαρτύρησε η αδερφή μου της έδωσε πολύ!
Σας ευχαριστώ όλους :)

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Περισσότερο ρύζι λιγότερο κοτόπουλο ψηφίζω και εγώ Σοφάκι..ή αν θες πάρε μία φαρμακευτική κατευθείαν για να στρώσει..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Περισσότερο ρύζι λιγότερο κοτόπουλο ψηφίζω και εγώ Σοφάκι..ή αν θες πάρε μία φαρμακευτική κατευθείαν για να στρώσει..
Μόνο που δεν έφαγε και μένα με το κοτόπουλο :D
Αν συνεχισει και αύριο θα πάω στον κτηνίατρο και θα πάρω ότι μου δώσει Κάτια μου!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μόνο που δεν έφαγε και μένα με το κοτόπουλο :D
Αν συνεχισει και αύριο θα πάω στον κτηνίατρο και θα πάρω ότι μου δώσει Κάτια μου!
Το καλύτερο για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.. :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
(Σοφία, μου επιτρέπεις λίγη πλακίτσα, ναι?)

Δώσε τόσο ρύζι, μέχρι να δεις ότι...."τραβάει ζόρι"...κατά την...."διαδικασία"...:p
Μετά, θα καταλάβεις ότι ....έδωσες πολύ...
Άρα, την επόμενη φορά..., λιγότερο...
:D

(περαστικά σας :))