Πράξη απίστευτης βαρβαρότητας ...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πηγή όπου υπάρχει και το βίντεο εδώ:
Πράξη απίστευτης βαρβαρότητας μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλων

Κείμενο:

Με μια κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, σαν πρώτη δόση, και με την απομάκρυνσή του από το ποδοσφαιρικό σωματείο στο οποίο αγωνιζόταν, πλήρωσε ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής την απίστευτα βάρβαρη συμπεριφορά του απέναντι σε ένα ζώο που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αδιάφορος για τους κανόνες του παιχνιδιού σκυλάκος, πέρασε ανέμελος στον χώρο του γηπέδου και άρχισε να τρέχει χαρούμενος στο χορτάρι, διακόπτοντας φυσικά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Bella Vista kai San Juan.

Aυτό, φαίνεται πως μάλλον εκνεύρισε τον Jose Jimenez, παίκτη της Bella Vista, o οποίος, αφού άρπαξε από το λαιμό το ανυποψίαστο ζώο, το εξεσφενδόνισε σαν σακί προς τις κερκίδες, με αποτέλεσμα το σκυλάκι να πέσει με δύναμη πάνω στα κάγκελα, κάτι που κυριολεκτικά προκάλεσε σοκ τόσο στους φιλάθλους που κάθονταν στις κερκίδες όσο και το τηλεοτπικό κοινό που έγινε μάρτυρας σε απ' ευθείας μετάδοση, αυτής της άθλιας και απάνθρωπης συμπεριφοράς.

Εμβρόντητοι για την αναπάντεχη αντίδραση του ποδοσφαιριστή αλλά και εξοργισμένοι από την απίστευτη βαρβαρότητα ενός «αθλητή» απέναντι σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο, οι φίλαθλοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Jose Jimenez, βρίζοντάς τον δυνατά αλλά και πετώντας του αντικείμενα.

Άμεση ωστόσο ήταν και η αντίδραση του διαιτητή ο οποίος, δείχνοντάς του κόκκινη κάρτα, τον απέβαλε αμέσως από το γήπεδο, ενώ λίγο αργότερα πληροφορήθηκε από τον πρόεδρο της Bella Vista πως δεν μπορεί μια τέτοια συμπεριφορά να θεωρείται πως ταιριάζει σε αθλητή, διώχνοντάς τον από την ομάδα και μάλλον και από τον χώρο του αθλητισμού γενικότερα, καθώς, και η αντίδραση σύσσωμου του Τύπου κυριολεκτικά δεν αφήνει και πολλά περιθώρια περαιτέρω καριέρας στον συγκεκριμένο «αθλητή».

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το βιντεο που κανει τον γυρο του κοσμου.

[video=youtube;d3EO5-Nt-sg]http://www.youtube.com/watch?v=d3EO5-Nt-sg[/video]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.979
20.416
Εγώ ευτυχώς, δεν μπορώ να το δω.
Ο σκύλος, τι απέγινε άραγε;

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Εγώ ευτυχώς, δεν μπορώ να το δω.
Ο σκύλος, τι απέγινε άραγε;
Ο σκυλάκος σηκώθηκε γρήγορα και έφυγε τρέχοντας. Ελπίζω ότι το βάρος του σκύλου (ήταν μεσαίου-μεγάλου μεγέθους) και η μεγάλη απόσταση από την οποία...εκτινάχθηκε, απέτρεψαν από το να γίνει ζημιά....

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μαρεκο καλά λες ευτυχώς που δεν μπορείς.....

Δυστυχώς δεν είδαμε τι απέγινε ο σκυλάκος ο οποίος όμως σηκώθηκε! Και μπηκε ο κακομοιράκος με τόση χαρά!

Τέτοια άνθρωποι δεν αξίζουν να προοδεύουν! Δεν αξίζουν να είναι ισότιμα μέλη της κοινωνία.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αρη,

Εστω και με αυτή την ενημέρωση, είσαι "εδώ"... thanks!

Για το γεγονός καθαυτό, τι να πω... νομίζω δεν υπάρχουν ικανά σχόλια...:(

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ουφ τι ηθελα και το ειδα.Καμια φορα αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι...μακαρι να μην επαθε τιποτα ο σκυλακος.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Καμια φορα αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι...
Προσωπικά, έχω αρχίσει να αδυνατώ να πιστέψω (και εκπλήσσομαι ευχάριστα, αν συμβεί)... ότι σπανίζουν "οι άλλοι" άνθρωποι...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Προσωπικά, έχω αρχίσει να αδυνατώ να πιστέψω (και εκπλήσσομαι ευχάριστα, αν συμβεί)... ότι σπανίζουν "οι άλλοι" άνθρωποι...
Δεν θελω να χασω την ελπιδα, γιατι μονο αυτο εχει μεινει αλλα θα συμφωνησω απολυτα με αυτο που εγραψες...

Δεν σου αρεσουν τα σκυλια??τα σιχαινεσαι και τα φοβασαι?
μην τα ταιζεις,μην τα φροντιζεις ,μην τα φιλοξενεις...μην τα κακοποιοεις ομως κιολας.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εκεί πάνω στο συννεφάκι μου δε θα συμφωνήσω Γιάννη με τα λεγόμενα σου! Δεν πιστεύω ότι οι "άλλοι" σπανίζουν! Απλά οι πράξεις τους είναι πιο "αθόρυβες" καθώς έχουν να κάνουν με την επιβίωση του σκύλου/της γάτας ή τελος πάντων της ψυχούλας που έχει ανάγκη να επιβιώσει! Απλά οι πράξεις των "τέτοιων" ανθρώπων δυστυχώς έχουν τόση αγριότητα και ο "θόρυβος" είναι εκκωφαντικός.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αισθανθηκα χαρμολύπη με αυτό το βιντεο που εδώ και δυο μερες κανει τον γυρο του κοσμου.
Περα από την προφανη λυπη, χαρηκα γιατι τωρα καποιος «ανθρωπος» που κακοποιει ένα ζωο εχει την ευκαιρια να δει πόσο αθλιος, τραγικος, δειλος και μικρος δειχνει από μακρια.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Φανταστειτε να μην ηταν μπροστα σε κοσμο κιολας,θα τον σκοτωνε τον σκυλο.Θα εχει φαει τοσες καταρες απο τον κοσμο που εχει δει το βιντεο που θα σακατευτει ο παλιο@@@@ας και δεν θα μπορει να ξαναπαιξει ποδοσφαιρο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988