Πράσινα....

sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι...Το σκυλάκι μου απο χθες κάνει πράσινα κόπρανα...Είναι εντελώς σχηματισμένα αλλά πράσινα.Είναι σίγουρο οτι δεν έχει φάει χορτα. Χθες έτρωγε μια χαρά αλλά σήμερα δεν τρώει.Έχει ιστορικό χρονίας κολίτιδας και όταν την πιάνει η κρίση για μια μέρα δεν τρώει και την επομένη επανέρχεται επομένως δεν ξέρω αν την έπιασε κρίση και δεν τρώει ή αν συνδέεται με τα κόπρανα. Τι θα μπορούσε να είναι?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

eger

New Member
14 Μαρτίου 2008
3
0
Το πιθανότερο είναι να έχει φάει χαρτιά πράσινου χρώματος, από παρόμοια εμπειρία από την δική μου που έχει κολίτιδα, αλλά καμμία σχέση με την κολίτιδα. Το ότι δεν τρώει μπορεί να οφείλεται ακριβώς σε αυτό, δηλαδή στουμπώνει προσωρινά από τα χαρτιά και δεν πεινάει. Γιατρός δεν είμαι αλλά η εμπειρία μου λέει αυτά που σας έγραψα. Ψάξτε τι πράσινα χαρτιά σας λείπουν!!!!!!!!!!!!

sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
Σίγουρα δεν είχε φάει χόρτα γιατι την έχω στο σπίτι οχι σε αυλή και δεν έχω ουτε μια γλάστρα γιατί το ζοντόβολο μου παλαιότερα όταν ήταν θυμωμένη μαζί μου έτρωγε τα λουλούδια....
Ο γιατρός μου είπε οτι μάλλον κάτι την είχε πειράξει και δεν μπορούσε να το πέψει και γι'αυτό έγινε κάποια παλινδρόμηση στην χολή. Τον ρώτησα αν είναι ανησυχητικό και με διαβεβαίωσε πως είναι κάτι που εμφανίζεται που και που στην κολίτιδα και οτι παιρνάει μόνο του. 2 μέρες της κράτησε, τώρα είναι μια χαρά!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ψάξτε τι πράσινα χαρτιά σας
Eεεεετσι .... και όταν βγάλει μαύρο ή κόκκινο ψάξτε αντίστοιχα αν έχει φάει ελιές από το ψυγείο ή κέτσαπ, ή ακόμα και κάποιο κόκκινο πανί, παπούτσια κλπ κλπ 8)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Πλάκα πλάκα ο Λέων ως κουτάβι έκανε μπλε κακά μια μέρα, σα στρουμφάκι.

Έκανα το σπίτι άνω κάτω να δω τι είχε βρει, και το τέρας είχε ανακαλύψει τις τέμπερες της αδερφής μου και είχε θεωρήσει καλό να φάει το μπλε σωληνάριο.

Εγώ σα τρελή να παίρνω τον κτηνίατρο και το σκυλί να μην έχει καταλάβει τίποτα. Μες την τρελή χαρά. Μια βδομάδα έκανε μπλε σκατουλάκια ο κύριος.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εμένα μία φορά 'ενα σκυλί έκανε κίτρινα ...

ψάχνω από δώ

ψάχνω από κει

και ανακαλύπτω ότι έχει φάει το καναρίνι

μία βδομάδα έκανε σαν πόιντερ μετα :lol: :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μηπως της εχεις δωσει καποια χρωματιστα κοκαλα που εχει στο εμποριο?

sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
Α καλά τα χαρτία τα διάβασα χόρτα....
Προσπαθώ να σκεφτώ αν είχα κάτι μεσα στο σπίτι αλλά δεν μου έρχεται τίποτα....Μόνο ένα πράσινο κερί αλλά ευτυχώς είναι ολόκληρο!!!!!
Όχι δεν της έδωσα κανένα κόκαλο, απαγορεύεται λόγω της κολίτιδας.
Τέμπερα.....Παναγία μου τι ζωντόβολα μπορούν να γίνουν!!!!!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
denis said:
Εμένα μία φορά 'ενα σκυλί έκανε κίτρινα ...

ψάχνω από δώ

ψάχνω από κει

και ανακαλύπτω ότι έχει φάει το καναρίνι

μία βδομάδα έκανε σαν πόιντερ μετα :lol: :lol: :lol: :lol:
ΚΑΛΟ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! :lol: :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix