Πρεπει να ανυσηχησω?

Zvourah & mia

New Member
20 Οκτωβρίου 2008
4
0
Γειά. Δίνεις στ αλήθεια αυγά στον σκύλο;

Ήθελα απλά να γράψω ότι γενικά όταν κάποιο ζωντανό έχει πρόβλημα
στο πεπτικό , καλύτερα να μη του δίνουμε φαγητό αμέσως παρά μόνο νερό
μέχρι να ησυχάσει και μετά λίγες φορές ρύζι.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
φίλε ζβούρα καλησπέρα

είθιστε στα φόρουμ να κάνουμε μια δημοσίευση στο "νέο μέλος" λέγοντας μερικά πράγματα για εμάς τον σκύλο μας κλπ

ο σκύλος (και ο λύκος) τρώνε αυγά πράγματι

τα ωμά έχουν ένα πρόβλημα στα πολλά
αλλά τα βρασμένα είναι πολύ καλά (περισσότερα στο διατροφή;))

το δε ρύζι δεν ξέρω κατα πόσο είναι στα διατροφικά του σκύλου (ίσως μισοχωνεμένο απο κανά χορτοφάγο κινέζικο...) αλλά εσύ το προτείνεις ώς " καθαρτικό" ?

όπως και να έχει η χιόνα είναι εντάξει τώρα:)
μπορούμε να ηρεμήσουμε:D:D:D

Zvourah & mia

New Member
20 Οκτωβρίου 2008
4
0
Καλημέρα,
φίλη είμαι :)

Εμ για το ρύζι , αν οπωσδήποτε πρέπει να φάει κάτι, δώσε λίγο με κάτι μέσα πχ λίγο κιμά γιατί οπωσδήποτε σκύλος σκέτο ρύζι να φάει ίσως να του είναι λίγο δύσκολο. Βοηθάει να δυναμώσει ο οργανισμός και σταματάει τις διάρροιες , ρύζι ή ο ζωμός από βρασμένο ρύζι.

Έγραψα γιατί μου έκανε εντύπωση, έχω σκυλιά από πάντοτε και σήμερα έμαθα πως μπορούμε να τους δίνουμε αυγό. Είδες τα φόρουμ. :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τα πιό πολλά που τρώνε οι περισσότεροι σκύλοι στην ελλάδα πάντως δεν πρέπει να τους τα δίνουμε
σε προτρέπω να διαβάσεις το διατροφή
θα μάθεις πολλά ακόμα αφού σου διέφευγε κατι τόσο απλό όπως το αυγό ...

φαντάζεσαι λύκο να βρίσκει φωλιά πουλιών και να μην απαλωτριώνει τα αυγά?

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Δε νομίζω πως θα πάθει τίποτα με λίγο πλαστικό που έφαγε...δικός μου σκύλος επι 10 χρόνια έτρωγε ότι πλαστικό έπεφτε στα "χέρια"του και το μόνο που συνέβαινε ήταν κακάκια με πράσινα-κόκκινα-κίτρινα κοματάκια πλαστικού:D

ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
γεια σας. εχθες το μεσημερακι βρηκα 2 κυνηγοσκυλα κουταβια παρατημενα εξω απο την αυλη μου, τα πηρα μεσα και προσεξα οτι τα κακα τους ηταν σκετο νερο! Τα πηρα και τα πηγα στο κτηνιατρο μου εδωσε χαπακι να τα δωσω ολο το βραδυ πηγαν μια χαρα. Το πρωι τα εδωσα κατι να φανε και παλι τα ιδια, τωρα θα παω να παρω φαρμακο για γαστρεντεριτιδα σε ενεσιμη μορφη!

θα κανω και λιγο ρυζακι αλλα θα τους δωσω μονο ζουμι.Πινουν μονο νερακι και αυτο απο το χερι μου λιγο λιγο

Last edited by a moderator:

Zvourah & mia

New Member
20 Οκτωβρίου 2008
4
0
Μπράβο σου πάντως! Και περαστικά στα κουταβάκια! Είναι πολύ μικρά;
Ναι, μη βιαστείς να τους δώσεις τροφή, αρκεί να πίνουν πολλά υγρά για να μην πάθουν αφυδάτωση.

φαντάζεσαι λύκο να βρίσκει φωλιά πουλιών και να μην απαλωτριώνει τα αυγά?

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα φανταζόμουν μόνο μέχρι εκεί που τρώει τις κότες :D

ΟΚ θα πάω να διαβάσω για την διατροφή, ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr