Προβληματική συμπεριφορα


Ana!!Ili93

Member
20 Οκτωβρίου 2020
19
8
30
Καλησπερα σε όλους. Θέλω να σας παραθέσω το πρόβλημα μου το οποίο πραγματικά θεωρώ σοβαρό και θα εκτιμήσω οποιαδήποτε βοήθεια. Λοιπόν εγώ έχω μια λαμπραντορινα ενός έτους, εχθές λοιπόν το βράδυ αφού γυρίσαμε από την απογευματινή βόλτα είχε πεσει ξερή για ύπνο και ξαφνικά πετάγεται και άρχισε να είναι πολύ ταραγμένη, να κυνηγάει σκιές, να είναι πολύ ανήσυχη. Ουσιαστικά ήταν σα να την κηνυγαει φάντασμα, έκανε κάτι κινήσεις σα να προσπαθεί να πιάσει μύγες στον αέρα χωρίς να υπάρχει τίποτα. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί. Για να σας δώσω να καταλάβετε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά ενώ της είχα βάλει το πρωί φαγάκι το άφησε φοβισμένη και γύριζε γύρω από τον εαυτό της σα να την κηνυγουσε κάτι, , δάγκωνε τον αέρα και αλλά τέτοια. Πρόβλημα υγείας δεν νομίζω να υπάρχει διότι πριν λίγες μέρες είμασταν στον κτηνίατρο και ήταν όλα μια χαρά. Στο προγραμμα της και στη συμπεριφορά μας δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να έχει και τι πρέπει να κάνω. Ως ώρας έχω προσπαθήσει να μη της δίνω σημασία αλλά δε σταματάει με τίποτα.
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα, πρέπει να την δει γιατρός, ένα πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό έτσι πρόχειρα είναι να έχει μπει κάτι στο αυτί της ή στο ρουθούνι της και να κάνει όλες αυτές τις κινήσεις προσπαθώντας να το ξεφορτωθεί. Επικοινώνησε με τον γιατρό σου άμεσα, το ότι μάλλον δεν είχε κάτι μέχρι πριν 3 μέρες δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάτι και τώρα.
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχει μπει πουθενά κάποιο άγανο, τραυματισμός στο αυτί ή καμιά ωτίτιδα, ίσως και κανένα ζωύφιο πάνω της; Ξεκίνα να αποκλείσεις αυτά με τον κτηνίατρο (ξαναπήγαινε, ότι πήγατε πριν 3 ημέρες δε σημαίνει κάτι), και μετά σκέψου αν μπορεί να είναι κάτι στο περιβάλλον της, από καθαριστικό που έχεις αλλάξει, μέχρι έργα στο τετράγωνο.
 
  • Like
Reactions: mareco and GRDANE