Η μικρή Μπλου σήμερα έγινε γυναίκα στην ηλικία των 12 μηνών και 18 ημερών. Το έλεγα τόσο καιρό εγώ ότι περιμένει να φύγω για διακοπές για να αδιαθετήσει.
Κοινώς την γ....
Καθώς αύριο φεύγουμε, τα προβλήματά μου είναι τα εξής
1ον Δε θα έχω τη δυνατότητα να την χωρίσω από τον Λέοντα
2ον Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε παρέα όλα τα αρσενικά σκυλιά της Δυτικής Πελοποννήσου. :-|
Βέβαια δε θα θελήσει να ζευγαρώσει άμεσα αλλά μέχρι τις 25 που γυρνάμε οριστικά... δε ξέρω. Άλλωστε δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Δε θα είναι ότι πιο ευχάριστο να σε κυνηγάνε όλοι οι μνηστήρες (και οι άσχημοι μαζί
)
Τι να κάνω; Θα στεναχωρηθώ άμα δεν την πάρω μαζί. Να πάρω τον Λέοντα μόνο; Να πάρω τη Μπλου μόνο; Να πάρω κανένα βρακάκι (τσίγκινο
) από το πετσοπ όσο είναι ώρα γιατί τώρα κυκλοφορεί με ένα δαντελωτό; 
Καθώς αύριο φεύγουμε, τα προβλήματά μου είναι τα εξής
1ον Δε θα έχω τη δυνατότητα να την χωρίσω από τον Λέοντα
2ον Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε παρέα όλα τα αρσενικά σκυλιά της Δυτικής Πελοποννήσου. :-|
Βέβαια δε θα θελήσει να ζευγαρώσει άμεσα αλλά μέχρι τις 25 που γυρνάμε οριστικά... δε ξέρω. Άλλωστε δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Δε θα είναι ότι πιο ευχάριστο να σε κυνηγάνε όλοι οι μνηστήρες (και οι άσχημοι μαζί
Τι να κάνω; Θα στεναχωρηθώ άμα δεν την πάρω μαζί. Να πάρω τον Λέοντα μόνο; Να πάρω τη Μπλου μόνο; Να πάρω κανένα βρακάκι (τσίγκινο