Προβληματισμοί για την περίοδο

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Η μικρή Μπλου σήμερα έγινε γυναίκα στην ηλικία των 12 μηνών και 18 ημερών. Το έλεγα τόσο καιρό εγώ ότι περιμένει να φύγω για διακοπές για να αδιαθετήσει. :mad: Κοινώς την γ....
Καθώς αύριο φεύγουμε, τα προβλήματά μου είναι τα εξής
1ον Δε θα έχω τη δυνατότητα να την χωρίσω από τον Λέοντα
2ον Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε παρέα όλα τα αρσενικά σκυλιά της Δυτικής Πελοποννήσου. :-|
Βέβαια δε θα θελήσει να ζευγαρώσει άμεσα αλλά μέχρι τις 25 που γυρνάμε οριστικά... δε ξέρω. Άλλωστε δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Δε θα είναι ότι πιο ευχάριστο να σε κυνηγάνε όλοι οι μνηστήρες (και οι άσχημοι μαζί :p)
Τι να κάνω; Θα στεναχωρηθώ άμα δεν την πάρω μαζί. Να πάρω τον Λέοντα μόνο; Να πάρω τη Μπλου μόνο; Να πάρω κανένα βρακάκι (τσίγκινο :D) από το πετσοπ όσο είναι ώρα γιατί τώρα κυκλοφορεί με ένα δαντελωτό; :rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να παρεις τον Λεοντα..
Αν παρεις την μικρη δεν θα μπορειτε να βγειτε βολτα..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Παρ'όλο που οι διακοπές είναι τέλειες με την τετράποδη παρέα, θα συμφωνήσω με την Κανγκο.....
Αλλιώς βρακάκι και μεγάλη προσοχή!!!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ασε την πανσιον ,γιατι αν πας την μικρη στην πανσιον ,και την βγαλουν βολτα μαζι με αλλα ..,παιζει να την βρεις μετα πιο χοντρη..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
σιγα μην την παρουν στην πανσιον, να πουνε τον δεσποτη παναγιωτη ολοι μαζι:D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Βασικά, σιγά μη την αφήσω στη πανσιόν. :lol: Αλλά, ναι, δεν νομίζω να τη δεχόντουσαν. Δε με πολυενθαρρύνετε ρε παιδιά. Όχι ότι περίμενα κάτι άλλο αλλά να... είναι η πρώτη μας περίοδος και είπα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους. Κι εγώ πάσχω από άγχος αποχωρισμού μακριά από τη Μπλου. Για την ώρα πήραμε κυλοτάκι, ο Λέων δείχνει πολύ άνετος κι απ'έξω από το σπίτι μας έχουν μαζευτεί κάτι γατουλίνια μόνο.

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
εξαρτάται από τον χαρακτήρα του σκύλου.έχω δει σκυλιά να έχουν περίοδο και να τα κυνηγάει η μισή ελλάδα.και όμως, όχι μόνο δεν έκατσαν να......... αλλά τους επιτέθηκαν κιόλας...!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εξαρτάται από τον χαρακτήρα του σκύλου.έχω δει σκυλιά να έχουν περίοδο και να τα κυνηγάει η μισή ελλάδα.και όμως, όχι μόνο δεν έκατσαν να......... αλλά τους επιτέθηκαν κιόλας...!!!
ετσι ηταν η καυκασινα μου πριν την στειρωσω..οποιο αρσενικο την πλησιαζε, επεφταν χοντρα μπουκετα .
δεν ειναι επιχειρημα ομως αυτο για να το ρισκαρεις...

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Όταν συμβαίνει στα δικά μου, παίρνω αυτή που είναι σε οίστρο μαζί μου.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
οι ανθρωποι που θα ειναι μαζί σου διακοπές πήγαν για να χαλαρώσουν και όχι για να ακούν συναυλία από επίδοξους γαμπρούς.

τα αρσενικά σκυλιά τους επίσης.

άρα το μόνο πρόβλημα σου δεν θα πρέπει να ειναι αν θα ζευγαρώσει (βλέπε βρακάκι) αλλά και να μην ενοχλεί.

ξεχνάμε λοιπόν τις διακοπές μαζί

σε πανσιόν πιστεύω θα την δεχτούν

kango λες να τους πει ότι έχει περίοδο να την αφησουν να παίξουν με τα άλλα σκυλιά?????:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

και να μην τους πει λες να μη το καταλάβουν???????

για ΜΑΛΑΚΕΣ τους έχεις???????

αν δεν την δεχτούν βρες έναν γνωστό ή ανέβαλε τις διακοπές για αργότερα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μωρε θα το πει ...,στα αρσενικα σκυλια στα διπλανα κλουβια τι θα πει να μου πεις..
Ασε που Αυγουστιατικα τι μενει πισω ...?οι αλβανοι που τους βγαζουν βολτα..
Σιγα μην ασχοληθουν..

Last edited:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
προφανώς πλάκα μου κάνεις??

ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ??????

αν τους ενδιέφερε για τα σκυλάκια θα τους ενδιέφερε και για την υγεία τους.

πόσοι απο τους ΄ξενοδόχους΄ζητάνε χαρτί γιατρού που να λέει ότι το σκυλί έχει κάνει εξετάσεη για καλαζάαρ και είναι αρνητικό???

πόσοι ζητάνε pneumodog για να λιγοστέψουν την περίπτωση kennel cough????

το 20αρικο θέλουν και τα σκυλάκια...........................

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ε τι λεω βρε Μακη ...αλλο λεω????:confused:

Πριν δεν ειπα οτι πισω μενουν Αλβανοι..
Για την επιλογη της Νοελας μιλαω για το σκυλακι..οχι για το ξενοδοχειο...

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Όποιος έχει σκυλιά, αυτά τα βάζει στο πρόγραμμα.

Προσωπικά είμαι τυχερός γιατί στις διακοπές πηγαίνω σε δικό μου σπίτι, οπότε δεν ενοχλώ κανένα. Όταν έχω φιλοξενούμενο, εξηγώ τη κατάσταση. Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με σκυλιά, πόσο μάλλον με την εν λόγω κατάσταση, έδειξαν τη δέουσα κατανόηση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr