Προβλημα με θηλασμο...Ζευγάρωμα ιδιώτη

Status
Κλειδωμένο θέμα

maria_pol

Member
13 Οκτωβρίου 2013
11
0
Γεια σας ειμαι καινουργια στο forum ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε... λοιπον εχω ενα μαλτεζ.. γεννησε πριν 15 μερες... ολα μια χαρα.. χθες το βραδυ παρατήρησα οτι η μια θηλη ειναι γεματη γαλα και πρισμενη ενω οι αλλες ειχαν αδειασει...σημερα ειδα ψιλογεμισαν και οι αλλες αλλα αυτη παραμενει πολυ πρισμενη... να σημειωσω οτι την πιεσα και βγαζει γαλα..και οτι τα κουταβια φαινεται να τρωνε κανονικα... αυριο το απογευμα λεω να την παω στον κτηνιατρο..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Απο πότε είναι έτσι η θηλή του ζώου; Δε νομίζεις ότι θα έπρεπε να επικοινωνήσεις τουλάχιστον τηλεφωνικά με τον γιατρό σου; Μπορεί όσο το αφήνεις να έχει πρόβλημα το σκυλί. Ελπίζω να έχεις συνεχή παρακολούθηση απο κτηνίατρο για τη σκύλα σου κατα τη διάρκεια αλλά και τώρα, μετά την εγκυμοσύνη, αφου υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι (όπως για παράδειγμα να έχει μείνει μέσα της κάποιο κουτάβι).

maria_pol

Member
13 Οκτωβρίου 2013
11
0
θα κρατησω ενα εγω ενα θα παρει η κοπελα που ειχε το αρσενικο και δυο θα τα δωσω..και γτ πιστευω οτι ειναι καλο να γνωρισει την μητροτητα.. μπορειτε να μου πειτε αν ειναι κατι ανησυχητικό??

maria_pol

Member
13 Οκτωβρίου 2013
11
0
τοσο καιρο δεν υπηρχε αυτο προβλημα την παρακολουθω συνεχως επισης παμε συχνα στον κτηνιατρο και ερχεται και ο ιδιος οταν δεν μπορω.. κουταβι δεν υπαρχει μεσα της καναμε υπερηχο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
θα κρατησω ενα εγω ενα θα παρει η κοπελα που ειχε το αρσενικο και δυο θα τα δωσω..και γτ πιστευω οτι ειναι καλο να γνωρισει την μητροτητα.. μπορειτε να μου πειτε αν ειναι κατι ανησυχητικό??
Γιατί; Δεν υπήρχαν έτοιμα ήδη αδέσποτα; 4 θα έβρισκαν σπίτι. Τι το ιδιαίτερο είχε το δικό σου και της άλλης κοπέλλας, που έπρεπε να το διαιωνίσετε;

Οπως και να 'χει, τις απαντήσεις να σου τις δώσει ο γιατρός σου. Εκείνος είναι αρμόδιος. Οχι εμείς εδώ.

maria_pol

Member
13 Οκτωβρίου 2013
11
0
εγω εκανα ευγενικα μια ερωτηση...πηρα την ευθυνη μονη μου για να την ζευγαρωσω... μπορειτε να μου πειτε απλα αν ειναι κατι σοβαρο.. ετσι κι αλλιως αυριο θα παμε στον κτηνιατρο...

maria_pol

Member
13 Οκτωβρίου 2013
11
0
καλως...συγνωμη τι να πω... ουτε να ενδιαφερρθεις για τον σκυλο σου δεν μπορεις...θα διαγραψω μονη μου το ποστ αν ειναι να σας προσβαλω κιολας..που ρωταω για το καλο ενος σκυλου που θα μπορουσε να βοηθησει και καποιον αλλον...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Δεν καταλαβαίνω, τι δεν καταλαβαίνεις. Το 'χει φαίνεται η μέρα σήμερα...:rolleyes:
Τους κανονισμούς τους διάβασες, πριν μπουκάρεις;

Και ναι, προσωπικά με προσβάλλει πάρα πολύ, να κάθομαι να διαβάζω θέματα για γεννητούρια, όταν στην χώρα μας έχουμε μυριάδες αδέσποτα, για τα οποία ευθύνονται στο μεγαλύτερο ποσοστό, άνθρωποι άσχετοι που ζευγαρώνουν τον σκύλο τους, για...το καλό του.

Αφού πήρες μόνη σου την ευθύνη, να βρεις και μόνη σου τις λύσεις στα προβλήματά σου.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Γιατι πιστευω οτι ειναι καλο να γνωρισει την μητροτητα.
Και τη χαρά του έρωτα επίσης...
Ερώτηση: αν τελικά τα 2 που μένουν δε βρεις να τα δώσεις, τι θα τα κάνεις;

Ουτε να ενδιαφερρθεις για τον σκυλο σου δεν μπορεις.
Ακριβώς για αυτό μιλάμε όλοι εδώ: για το ενδιαφέρον για το σκύλο... Για την πυομήτρα, για τη μαστίτιδα, για τις ασθένειες που μπορεί να μεταδοθούν λόγω αγνώστων γονιδίων που έχουν τα σκυλάκια που με ενδιαφέρον ζευγαρώσατε....
Όπως και να έχει, το κακό τώρα έγινε. Σε παρακαλώ μίλα με κτηνίατρο γιατί μπορεί να είναι όντως σοβαρό το θέμα με τη θηλή της, ΕΠΟΥΔΕΝΙ μη δώσεις κουτάβι πριν κλείσει 60 μέρες με την μαμά του και, για το καλό της σκυλίτσας σου και των αδέσποτων σε όλη τη χώρα, ΣΤΕΙΡΩΣΕ την άμεσα.

ΟΛΑ όσα σου λέμε εδώ μέσα, ακόμα και αν ακούγονται δεικτικά, είναι από ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ενδιαφέρον για την ευζωϊα της σκυλίτσας σου και των κουταβιών της. Μπορεί να έκανες ένα (μεγάλο) λάθος λόγω άγνοιας, μην κλείνεις όμως τώρα τα αυτιά και τα μάτια αφού μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα...

Φιλικά,
Δήμητρα

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Στου κουφού την πόρτα...!

Άκουσε καλή μου όλους αυτούς που έχουν την υπομονή να σου πουν και να σου εξηγήσουν πέντε πραγματάκια! Ειλικρινά, εγώ τους θαυμάζω που κάθε φορά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία να πείσουν τον κάθε αδαή για το λάθος του...

Και φυσικά ελπίζω να πας σήμερα τη σκύλα σου στο γιατρό!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
τωρα που γνωρισε την μητροτητα φανταζομαι θα ολοκληρωθηκε κιολας εε???
και το αρσενικο που γνωρισε το σεξ θα πεταει απο τη χαρα του.
αναρωτιεμαι ολοι εσεις που ζευγαρωνεται τα σκυλια σας ζειτε σε παραλληλο
συμπαν? δεν βλεπεται τι γινεται εξω απο τα αδεσποτα?
Δινεις 4 κουταβια αν τα 2 ειναι θηλυκα και αυτοι που θελουν να τα παρουν τα
ζευγαρωσουν και τα παιδια τους τα δωσουνε και ζευγαρωσουν και αυτα εχεις σκεφτει
ποτε ποσα σκυλια αναπαραγονται ετσι?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
εδω κατηγορησες οτι δεν "μπορεις να ενδιαφερθεις για το σκυλι" σου..
Ενδιαφέρθηκες πολύ να ενημερωθεις πριν την υποβάλλεις σε γέννα, τόσο πολύ που εμαθες οτι τα σκυλιά νιώθουν τη χαρά της μητρότητας??

maria_pol

Member
13 Οκτωβρίου 2013
11
0
Τελικα ενταξει τζαμπα αγχωθηκα..μια χαρα ειναι..απλα ειχαν πολυ γαλα δεν προτιμουσαν φαινεται την ρωγα...θα παμε ετσι κι αλλιως παλι στον κτηνιατρο σημερα το απογευμα...εννοειτε οτι δεν θα τα δωσω πριν τους 2 μηνες...

οσο για τους υπολοιπους αγενεις...που δεν μπορουν να μιλησουν ευγενικα...ξερω πολυ καλα τι γινετε εξω εχω φροντισει ταισει εχω παει σε κτηνιατρο πολλα αδεσποτα..εχω μαλλωσει με αλλους που δεν τα σεβονται..μεχρι και σε μυνηση εφτασα σε ανεγκεφαλους που τα φωλιασαν...πριν δυο χρονια ομως αποφασισα να παρω ενα σπιτικο σκυλο..και κατεληξα σε μαλτεζ..το αγορασα..και αποφασισα μια φορα να το ζευγαρωσω και σκευτομαι να το στειρωσω μετα..αν και υπαρχουν πολλοι υποψιαφιοι που με παρακαλανε για μαλτεζ ακομα και γνωμη να αλλαξουν τα κραταω ολα δεν εχω κανενα προβλημα...

να προσθεσω ζω σε χωριο...εχουμε ενα μερος που εχουμε μαζεψει 3 αδεσποτα τα εχουμε στειρωσει τα εχουμε και τα αγαπαμε πολυ και τα προσεχουμε..επισης ειχαμε βρει μεσα στον χειμωνα 11 κουταβια μεσα σε μια κουτα πριν 3 χρονια..ηταν η περιοδος που φωλιαζαν..τα πηρα και βρηκα σπιτι στα 10 απο αυτα..το 1 αρρρωστησε...

οποτε σας παρακαλω πολυ μην μιλατε αμα δεν ξερετε...και ξαναλεω ηταν επιλογη μου..το εκανα μια φορα και δεν το μετανιωνω...αγαπαω ολα τα ζωα...και θα εδινα και την ζωη μου για να ειναι ολα καλα στον κοσμο...ακομα και για το που θα δωσω τα κουταβια θα επιλεξω εγω που θα τα δωσω!!! μου εχουν κανει προταση μεχρι και καποιος που μου δινει 400 ευρω για ενα κουταβι ομως του ειπα οχι γιατι ειμαι σιγουρη οτι καποια μερα θα το δω πεταμενο στον δρομο..

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ενω αν τα χαρισεις θα εισαι ησυχη οτι δεν θα βρεθει κανενα πεταμενο στο δρομο?:rolleyes:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
πριν δυο χρονια ομως αποφασισα να παρω ενα σπιτικο σκυλο..και κατεληξα σε μαλτεζ..το αγορασα..
Αρχικά καλώς ήρθες

Αγενείς δεν είναι τα παιδιά. Έχεις εγγραφεί σε ένα χώρο που δεν υποστηρίζει τις γέννες των ιδιωτών όπως είναι η δική σου. Αυτές οι γέννες ειναι υπεύθυνες για τα αδεσποτα που προσπαθείς και εσυ να φροντίζεις

Επίσης δεν ήξερα οτι υπάρχουν σπιτικοί σκύλοι! :)

Το μαλτέζ που ζευγάρωσες να υποθέσω... απο γέννα ιδιώτη να φανταστώ ή απο πετ σοπ?

Status
Κλειδωμένο θέμα