Οι υπόλοιποι σκύλοι δεν ειναι σπιτικοι? Οι αδεσποτοι που βλέπεις στο δρόμο, και που πας στον κτηνιατρο όπως λες, να ξέρεις υπήρξαν και αυτοι σπιτικοι κάποτε...Ευχομαι με αυτη τη γεννα να μη προσθεσεις και άλλα αδεσποτα κουταβια στα ηδη υπαρχοντα.
1ον τα δυο ατομα που θα τα χαρισω η μια ειναι η αρραβωνιαστικια του αδερφου μου και η αλλη κολλητη μου απο το δημοτικο...
δεν τους λεω αγενεις επειδη λενε την γνωμη τους..και ξαναλεω κι εγω δεν ειμαι υπερ στις γεννες αμα καποιος δεν εχει οικονομικη ανεση και κυριως υπευθυνοτητα και γνωση για το τι κανει...τους λεω αγενεις γιατι προσπαθουν να περασουν αυτα που πιστευουν με αυτον τον τροπο..χωρις να ξερουν ουτε τι ειμαι εγω ουτε τι εχω προσφερει σε πολλα σκυλακια...
απο πετ σοπ ποτε!! ποτε ομως!! εχω δει και ακουσει τα χειροτερα... απο ιδιωτη αλλα με χαρτια καθαροαιμιας ειναι φιλη μου απο θεσσαλονικη η κοπελα..που με βοηθησε οταν σωσαμε εκεινα τα 11 κουταβια...
λαθος το πηρατε.. οταν λεω σπιτικοι δεν το λεω με αυτην την εννοια..εννοω σκυλακι του καναπε...πως να το πω αλλιως.. δηλαδη καταδικαζεται την αναπαραγωγη καθαροαιμων?? απλα για να ξερω με ποιους μιλαω...
δεν θυμαμαι..απλα ειδα τα χαρτια γιατι η κοπελα ειχε και αρσενικο και θυλικο..εγω δεν εβγαλα για την δικια μου..γιατι το θεωρουσα ασκοπο..και να σου πω την αληθεια..ακομα και καθαροαιμο να μου ελεγαν οτι δεν ειναι δεν θα με ενδιεφερε...
maria_pol δε θα διαγραφεί το θέμα σου μια που ίσως έχει και την χρησιμότητα του, θα κλειδωθεί όμως.
Πήρες αρκετές και χρήσιμες απαντήσεις ακόμα και αν δεν ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσες. Θα προτείναμε να μείνεις και να διαβάσεις και άλλα θέματα και να συμμετέχεις και στις συζητήσεις. Ελπίζω όχι όταν θα υπάρχει πρόβλημα στην επόμενη γέννα.