Προβλημα στο συκωτι

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια φυσική θεραπεία για πρόβλημα στο συκώτι??έχω ένα κουτάβι 3 μηνών κ έχει περάσει πολλά έως τώρα με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε εβδομάδα να παίρνει αντιβίωση κ αυτή τη περίοδο κ κορτιζόνη.. Καναμε εξετάσεις κ έχει πρόβλημα στο συκώτι, θα ήθελα να το βοηθήσω με οποιοδήποτε φυσικό τρόπο να επανέλθει..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια φυσική θεραπεία για πρόβλημα στο συκώτι??έχω ένα κουτάβι 3 μηνών κ έχει περάσει πολλά έως τώρα με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε εβδομάδα να παίρνει αντιβίωση κ αυτή τη περίοδο κ κορτιζόνη.. Καναμε εξετάσεις κ έχει πρόβλημα στο συκώτι, θα ήθελα να το βοηθήσω με οποιοδήποτε φυσικό τρόπο να επανέλθει..
Υπάρχουν συμπληρώματα όπως Silymarin που έχουν σα βάση το γαιδουράγκαθο ή το Liv52 που είναι επίσης φυσικό από κάτι φύκια. Ρώτα και τον κτηνίατρο να σου πει δοσολογίες - αυτός τι σου λέει?

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Υπάρχουν συμπληρώματα όπως Silymarin που έχουν σα βάση το γαιδουράγκαθο ή το Liv52 που είναι επίσης φυσικό από κάτι φύκια. Ρώτα και τον κτηνίατρο να σου πει δοσολογίες - αυτός τι σου λέει?
Είναι κουτάβι 3 μηνών το οποίο πιστεύουμε θα πρέπει να φτάσει 35 κιλά..πέρασε δύσκολα από 1μιση μηνών με όρους αντιβίωσεις διάρροια πολλά τώρα αυτή τη στιγμή είναι το κεφαλάκι του στραβό κ μας είπε εσω ωτίτιδα κ παρότι έχει πρόβλημα στο συκώτι συνεχίζει θεραπεία με αντιβίωση κ κορτιζόνη έτσι δεν μπορούμε λαμβάνουμε τίποτα για το συκώτι του.Μας είπε να τρώει πολύ να δυναμώσει να πάρει κιλά Κ θα ξανά κάνουμε σε 2 βδομάδες εξετάσεις κ βλέπουμε.. Δε ξέρω τι να πω είμαι απογοητευμένη πολύ κ έχω κ πάρει κ άλλη γνώμη η οποία δε συμπίπτει με την κτηνίατρο που εχω τώρα.Δε ξερω τι να κανω..

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Τι πρόβλημα έχει το συκώτι;
Δε ξερω ακριβως ,μου ειπε αυτο εχει θεματα με το συκωτι κ οι εξετασεις που εκανε ηταν κακες απο τα 7 αποτελέσματα μόνο τα 2 ήταν σε νορμάλ επίπεδα..

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Είναι κουτάβι 3 μηνών το οποίο πιστεύουμε θα πρέπει να φτάσει 35 κιλά..πέρασε δύσκολα από 1μιση μηνών με όρους αντιβίωσεις διάρροια πολλά τώρα αυτή τη στιγμή είναι το κεφαλάκι του στραβό κ μας είπε εσω ωτίτιδα κ παρότι έχει πρόβλημα στο συκώτι συνεχίζει θεραπεία με αντιβίωση κ κορτιζόνη έτσι δεν μπορούμε λαμβάνουμε τίποτα για το συκώτι του.Μας είπε να τρώει πολύ να δυναμώσει να πάρει κιλά Κ θα ξανά κάνουμε σε 2 βδομάδες εξετάσεις κ βλέπουμε.. Δε ξέρω τι να πω είμαι απογοητευμένη πολύ κ έχω κ πάρει κ άλλη γνώμη η οποία δε συμπίπτει με την κτηνίατρο που εχω τώρα.Δε ξερω τι να κανω..Πριν 2 βδομάδες ήταν μόνο 3 κιλά κ έπιανα μόνο κόκαλα τώρα πήγαμε 5μιση

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Το θυμάμαι ότι το κουτάβι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Σου έβγαλε ο κτηνίατρος τελικά κάποια διάγνωση; Οι ανεβασμένες τιμές μπορεί να οφείλονται όντως σε πρόβλημα στο συκώτι, αλλά μπορεί να είναι και αποτέλεσμα, παράπλευρη απώλεια αν θες, άλλου προβλήματος. Έχετε καταλήξει κάπου ο κτηνίατρος; Αν όχι, έστω υποψιάζεται κάτι;

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Το θυμάμαι ότι το κουτάβι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Σου έβγαλε ο κτηνίατρος τελικά κάποια διάγνωση; Οι ανεβασμένες τιμές μπορεί να οφείλονται όντως σε πρόβλημα στο συκώτι, αλλά μπορεί να είναι και αποτέλεσμα, παράπλευρη απώλεια αν θες, άλλου προβλήματος. Έχετε καταλήξει κάπου ο κτηνίατρος; Αν όχι, έστω υποψιάζεται κάτι;
Τίποτα γαμωτο μ είπε εχειςβθεμα με το συκώτι αυτό...θεραπεία δε μπορούμε να κάνουμε.. Δε ξέρω τι να κανω πρέπει να πάω Αθήνα σε κλινική μάλλον να βγάλω άκρη