Προβλημα στο συκωτι

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια φυσική θεραπεία για πρόβλημα στο συκώτι??έχω ένα κουτάβι 3 μηνών κ έχει περάσει πολλά έως τώρα με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε εβδομάδα να παίρνει αντιβίωση κ αυτή τη περίοδο κ κορτιζόνη.. Καναμε εξετάσεις κ έχει πρόβλημα στο συκώτι, θα ήθελα να το βοηθήσω με οποιοδήποτε φυσικό τρόπο να επανέλθει..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.034
Athens
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια φυσική θεραπεία για πρόβλημα στο συκώτι??έχω ένα κουτάβι 3 μηνών κ έχει περάσει πολλά έως τώρα με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε εβδομάδα να παίρνει αντιβίωση κ αυτή τη περίοδο κ κορτιζόνη.. Καναμε εξετάσεις κ έχει πρόβλημα στο συκώτι, θα ήθελα να το βοηθήσω με οποιοδήποτε φυσικό τρόπο να επανέλθει..
Υπάρχουν συμπληρώματα όπως Silymarin που έχουν σα βάση το γαιδουράγκαθο ή το Liv52 που είναι επίσης φυσικό από κάτι φύκια. Ρώτα και τον κτηνίατρο να σου πει δοσολογίες - αυτός τι σου λέει?

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Υπάρχουν συμπληρώματα όπως Silymarin που έχουν σα βάση το γαιδουράγκαθο ή το Liv52 που είναι επίσης φυσικό από κάτι φύκια. Ρώτα και τον κτηνίατρο να σου πει δοσολογίες - αυτός τι σου λέει?
Είναι κουτάβι 3 μηνών το οποίο πιστεύουμε θα πρέπει να φτάσει 35 κιλά..πέρασε δύσκολα από 1μιση μηνών με όρους αντιβίωσεις διάρροια πολλά τώρα αυτή τη στιγμή είναι το κεφαλάκι του στραβό κ μας είπε εσω ωτίτιδα κ παρότι έχει πρόβλημα στο συκώτι συνεχίζει θεραπεία με αντιβίωση κ κορτιζόνη έτσι δεν μπορούμε λαμβάνουμε τίποτα για το συκώτι του.Μας είπε να τρώει πολύ να δυναμώσει να πάρει κιλά Κ θα ξανά κάνουμε σε 2 βδομάδες εξετάσεις κ βλέπουμε.. Δε ξέρω τι να πω είμαι απογοητευμένη πολύ κ έχω κ πάρει κ άλλη γνώμη η οποία δε συμπίπτει με την κτηνίατρο που εχω τώρα.Δε ξερω τι να κανω..

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Τι πρόβλημα έχει το συκώτι;
Δε ξερω ακριβως ,μου ειπε αυτο εχει θεματα με το συκωτι κ οι εξετασεις που εκανε ηταν κακες απο τα 7 αποτελέσματα μόνο τα 2 ήταν σε νορμάλ επίπεδα..

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Είναι κουτάβι 3 μηνών το οποίο πιστεύουμε θα πρέπει να φτάσει 35 κιλά..πέρασε δύσκολα από 1μιση μηνών με όρους αντιβίωσεις διάρροια πολλά τώρα αυτή τη στιγμή είναι το κεφαλάκι του στραβό κ μας είπε εσω ωτίτιδα κ παρότι έχει πρόβλημα στο συκώτι συνεχίζει θεραπεία με αντιβίωση κ κορτιζόνη έτσι δεν μπορούμε λαμβάνουμε τίποτα για το συκώτι του.Μας είπε να τρώει πολύ να δυναμώσει να πάρει κιλά Κ θα ξανά κάνουμε σε 2 βδομάδες εξετάσεις κ βλέπουμε.. Δε ξέρω τι να πω είμαι απογοητευμένη πολύ κ έχω κ πάρει κ άλλη γνώμη η οποία δε συμπίπτει με την κτηνίατρο που εχω τώρα.Δε ξερω τι να κανω..Πριν 2 βδομάδες ήταν μόνο 3 κιλά κ έπιανα μόνο κόκαλα τώρα πήγαμε 5μιση

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Το θυμάμαι ότι το κουτάβι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Σου έβγαλε ο κτηνίατρος τελικά κάποια διάγνωση; Οι ανεβασμένες τιμές μπορεί να οφείλονται όντως σε πρόβλημα στο συκώτι, αλλά μπορεί να είναι και αποτέλεσμα, παράπλευρη απώλεια αν θες, άλλου προβλήματος. Έχετε καταλήξει κάπου ο κτηνίατρος; Αν όχι, έστω υποψιάζεται κάτι;

Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
35
Το θυμάμαι ότι το κουτάβι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Σου έβγαλε ο κτηνίατρος τελικά κάποια διάγνωση; Οι ανεβασμένες τιμές μπορεί να οφείλονται όντως σε πρόβλημα στο συκώτι, αλλά μπορεί να είναι και αποτέλεσμα, παράπλευρη απώλεια αν θες, άλλου προβλήματος. Έχετε καταλήξει κάπου ο κτηνίατρος; Αν όχι, έστω υποψιάζεται κάτι;
Τίποτα γαμωτο μ είπε εχειςβθεμα με το συκώτι αυτό...θεραπεία δε μπορούμε να κάνουμε.. Δε ξέρω τι να κανω πρέπει να πάω Αθήνα σε κλινική μάλλον να βγάλω άκρη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.083
Νεότερο μέλος
Avra mummy