Το Σάββατο το πρωί έφυγα για την έκθεση στον Μαραθώνα.
πολύ ωραία όλα - μιά χαρά περάσαμε κλπκλπκλπ τα είπαμε αυτά και αλλού...
Η Αργώ στην 11-12 ημέρα του οίστρου της με ένα λουλούδι τριπλάσιο απο ότι συνήθως και με σχεδόν καθόλου "αίμα" να στάζει να κλαίει μέσα απο το σπίτι και απ έξω διάφοροι γαμπροί να κλαψουρίζουν επίσης
Οι γαμπροί ήταν μέρες που μας γυρόφερναν αλλά μέχρι εκείνη την ημέρα η Αργώ απλά τους γαυγιζε-σήμερα κλαψούριζε κι αυτή
"Γυναίκα-σήμερα έξτρα προσοχή στο σκυλί,δείχνει πολύ "στις μέρες της"
"Ναι άντρα μου
όλα καλά κι όλα ωραία στην έκθεση ,τα είπαμε αυτά, (τα ξαναλέμε όμως για να τα πιστέψουμε κιόλας...γιατί γίνεται και καλύτερα...τεσπα
βλέπουμε και το BIS και πάμε στο σπίτι που θα μας φιλοξενούσε ,γιατί το βράδι είχαμε και ροκ βραδιά (πολύ ωραία κι εκεί,καλύτερα δεν γινόταν...ίσως αν είμασταν κάπως περισσότεροι αλλά τεσπα και πάλι )
...και πρίν καλά καλά προλάβω να κάτσω και να αρχίσω τις περιγραφές για την έκθεση βαράει το τηλέφωνο.........η γυναίκα.....
"το καυμένο όλη μέρα μέσα,την έβγαλα να φάει στην βεράντα(ισόγεια και με δική της αυλόπορτα) και όπως είμουν μέσα και ετοίμαζα το φαί έρχεται η αδερφή μου και αφήνει μισάνοιχτη την πόρτα της αυλής και όπως ανοίγει την αυλόπορτα της βεράντας να μπεί η Αργώ έφυγε "σπινιάροντας" πρός άγνωστη κατευθυνση"
"σε δυό γαιδούρια άχυρο δεν μπορείς να μοιράσεις" απαντώ (εγώ-ο άντρας....)
"δεν την φώναξες? δεν έτρεξες? "
για να κλείσω τα εισαγωγικά του διαλόγου γιατί θα το κάνω θεατρικό εν ολίγοις
επι μία ώρα η κυρία Αργώ ,μάλλον, ικανοποιούσε τα αναπαραγωγικά τις ένστικτα με τον Χ τυχόντα
την έψαχναν με τα πόδια / με αυτοκίνητα / με φακούς / με πατσά στα χέρια
τίποτα..
κι εγώ να περπατάω πάνω κάτω, 130 χλμ μακριά,ικανός μόνο για μπινελίκια πρός την γυναίκα μου
που μακάρι στον επόμενο οίστρο να της κάνει πουά όλους τους καναπέδες με λεκέδες οίστρου
επέστρεψε η κυρία λοιπόν μουσκίδι καταλασπωμένη και βρωμοκοπούσα και εννοείται με ένοχο ύφος καθότι σίγουρα άκουγε που την φώναζαν και την έψαχναν (όλη η γειτονιά στο πόδι...)
Γεγονός είναι ότι το κάνω πλάκα πλέον (αφού εντρύφησα σε όλες τις εμπορικές λύσεις της φαρμακοβιομηχανίας που διακόπτουν την εγκυμοσύνη)
καθότι
3 μέρες μετά υπάρχει ακόμη μιά σχετική ροή "αίματος" και η σκύλα είναι σε έκρυθμη κατάσταση
"ζητώντας" ανελέητα απο όποιον βρεί μπροστά της ,δίποδο μόνο
καθότι έχει πληρης απαγόρευση εξόδου και μόνο με λουρί πάει τουαλέτα σε περιφραγμένο χώρο μακριά απο το σπίτι και τους άμοιρους γαμπρούς που γίνονται μουσκίδι (ένεκα ανελέητης βροχής) έξω απο την πόρτα μας
πολύ πιθανόν λοιπόν να μην έχουμε τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα...φίου......
αποφάσισα μετά απο ενδελεχή μελέτη (και τις συμβουλές έμπειρων φίλων) να περιμένω να διαπιστώσω αν όντως υπάρχει κύηση και μετά να ακολουθήσω την οδό της διακοπής της
-αλλά ,σταυρώνοντας τα δάχτυλα, μάλλον δεν θα χρειαστεί-επαναλαμβάνω
ΌΜΩΣ
υπήρξα απρόσεκτος και ανευθυνος-όπως και να το κάνουμε
να την έπαιρνα στην έκθεση και να την άφηνα στο αμάξι? θα κατέστρεφα την έκθεση και ίσως να κατέστρεφαν και το αμάξι μου όλοι οι εκθεσιακοί επιβήτορες μαζί
να την κλειδαμπάρωνα και να πέταγα το κλειδί?
να χώριζα την γυναίκα μου και να παντρευόμουν μιά λιγότερο πονόψυχη?
Δεν ξέρω .
αλλά επειδή όλοι μέχρι τώρα με αντιμετώπισαν με συμπάθεια και με ένα στύλ "Συμβαίνουν αυτά" απαιτώ να με προπηλακίσετε λοιπόν
και να βρείτε τι έπρεπε να έχω κάνει
Να την στείρωνα θα πείτε νωρίτερα...
όμως το σκυλί είναι μέσα στο σπίτι μονίμως και ασχολούμαστε μονίμως μαζί του-
τι πιο απλό απο το να την κρατάμε σε περιορισμό 5 μέρες κάθε έξι μέρες?
γιατί να την υποβάλω σε χειρουργείο?
για να μην την υποβάλω σε διακοπή κύησης βεβαια
μόνος μου τα λέω...
λοιπόν
ακούω....θέλω να μου πείτε πόσο ανευθυνος είμαι
α
και αν ξέρετε κάποιον μη χημικό τρόπο για περιορισμό της "αναπαραγωγικής τάσης" γιατί σαν να παραείναι ...χμμμμμ...πώς να το πώ χωρίς να γίνω άσεμνος???? α ναι
παραείναι "αναπαραγωγικά τείνουσα"
μου έχει γδάρει τα πόδια
και το βράδι που κοιμάμαι ανεβαίνει και με γλύφει στα αυτιά και τρίβεται πάνω μου
ήμαρτων
τι θα την κάνω???