Προπηλακίστε με

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κοκονι θα σε βρίσω αργότερα που θα'χω έμπνευση.

Επι του θέματος της άμβλωσης, επειδή ετυχε να το αντιμετωπίσω το καλοκαίρι που μας πέρασε με μια αδέσποτη σκυλίτσα (η οποία τελικα στειρώθηκε κανονικά), μου είχαν πει για τρεις ενέσεις που πρεπει να γίνουν σε τρεις συνεχόμενες μέρες. Ολα αυτά ούτε την πρώτη μερα ούτε όμως και 25 μέρες μετά (θυμάμαι η σκύλα ήταν γύρω στις 2 βδομάδες μετά το συμβάν....).

Τελικά δεν το κάναμε γιατι οπως είπα στειρώθηκε τελείως (επρόκειτο για αδέσποτο που επέστρεψε στο χώρο που ζούσε, είναι ακόμα εκεί και βασιλεύει), οπότε δε θυμάμαι ποιες ήταν οι ενέσεις, αλλά δεν μου είπαν τίποτα για αντενδείξεις..... αντίθετα έλεγαν όλοι οτι όσο πιο νωρίς σταματήσει η εγκυμοσύνη, τόσο καλύτερο για τη σκύλα.....

Απόψεις?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
κοκονι τι να πω΄΄΄΄΄
την πατησες σαν ασχετος κι ερασιτεχνης....
ντροπή σου!!!!
την σκυλα να προσεχεις μόνο γιατί η ρατσα χρειαζεται δειγματα ικανα προς αναπαραγωγή....
άρα η στείρωση απαγορευεται.....
κοιτα τι παθαμε με την λαρα... εξαιρετικό δειγμα και στηνελλαδα είναι ανυπαρκτα σχεδον....( νατασσα στο φυλλαγα...:p )
περοσσοτερο προσοχή από εδω και πέρα και να παρακαλάς ναμην υπαρχουν παρενεργειες,....

ευχομαι να μην έχει πιασει...
να πανε ολα καλά..
και να αποκτησετε μυαλά....!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
καταρχήν καλημέρα!

όχι όχι όχι
αυτό το σχήμα 3η 5η 7η μέρα μίλησα με δύο κτηνίατρους που ασχολούνται με τεχνητές γονιμοποιήσεις και καισαρικές και τα πάντα όλα (καλά ονόματα στο χώρο) και όχι μόνο αρνούνται να το χορηγήσουν αλλά μου έβαλαν και χέρι να μην το κάνω με τίποτα
αργότερα στο δίκτυο βρήκα πλήθος μελετών που επισήμαιναν ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για όγκους και πυόμητρες
αλλά και ότι δεν έχει και 100% αποτέλεσμα
Η εταιρία που το εισάγει δεν έχει καν ξανακαταθέσει τον φάκελλο του, και όταν εξαντληθούν οι ποσότητες που υπάρχουν στις αποθήκες αντίο Mesalin... ( απ το μεσσσαλίνα???)

Αντίθετα το άλλο που γίνεται στις 25 μέρες και μετά είναι 100% επιτυχές και οι παρενέργειες δεν έχουν σημαντικά ποσοστά

Κι εγώ είμουν τις άποψης ότι "νωρίτερα καλύτερα" και για αυτό το έψαξα (και μάλιστα πολύ βιαστικά καθότι θα πέρναγε η τρίτη μέρα...)
πήρα τηλέφωνα/μίλησα με εκτροφείς και τούμπαρα το ίντερνετ αλλά τελικά όχι
το νωρίτερα δεν είναι καλύτερα

Κρίνα
για τις βουρδουλιές να κλείσουμε ραντεβουδάκι πότε ευκαιρείς? πάμε και revenge of rock μετά οπότε κανονίζουμε για Βικτώρια που είναι και κοντά

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
"Σα δε ντρέπεσαι Έχουμε μέινει χωρίς σάλιο εδώ μέσα για να εξηγούμε στο κάθε ανίδεο ότι δεν πρέπει να ζευγαρώνει τα σκυλιά του Έχεις σκεφτεί πόσα αδέσποτα χρειάζονται σπίτι και εσύ πας και ζευγαρώνεις τη σκύλα σου αβασάνιστα ? Φτού σου ρε :mad:
Τι να πω? Αν δεν είσαι ικανός να έχεις σκύλο, να βρεις μία καλή οικογένεια που θα την αγαπάει και θα τη προσέχει ,να τη δώσεις Α, και δώσε και τη γυνάικα σου μαζί"

Εντάξει? Φτάνουν αυτά? :D:D:D:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τώρα ...έγινε. Υπομονή για δούμε την συνέχεια. Μακάρι να μην έχει συμβεί τίποτα. Το πως την κοπανάνε όταν βρίσκονται σε τέτοια φάση είναι κάτι το φοβερό...Δεν μπορείς να τα κρατήσεις με τίποτα αν βρουν πόρτα ανοιχτή σου ξεγλιστράνε σαν να είναι ψάρια. Εύχομαι το καλύτερο. Φαντάζομαι την αγωνία της γυναίκας σου!!!! Μάλλον δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της !!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
Εμένα οι γύρω μου (συμπεριλαμβανομένης της FrenchieFan) με θεωρούν "ψυχοπαθή" και "υπερβολική", γιατί "εγώ ξέρω τι πρέπει να φάει το σκυλί", "εγώ την κρατάω καλύτερα στη βόλτα", "εγώ ελέγχω την γύρω περιοχή καλύτερα μην μας πεταχτεί η αγέλη", "εγώ πρέπει να είμαι παρούσα στον κτηνίατρο για να του τα πρήξω" κλπ. Μάλιστα όταν βγαίνουμε "οικογενεικώς" και με παρέα κάνουν πλάκα στον καλό μου "Τι λε ρε μεγάλε... σε άφησε να κρατάς εσύ το σκύλο?".

Με κάτι τέτοια δικαιώνεται η τάση συγκεντρωτισμού που έχω... Το καλό στην περίπτωσή σας είναι ότι ξέρετε να λάβετε τα μέτρα σας αν και η σκυλίτσα ενδεχομένως να ταλαιπωρηθεί με πιθανή στείρωση - ας μην προεξοφλούμε όμως τίποτα πριν σιγουρευτείτε και εσείς.

Θάνατος στους BYB! Ψηφίζω παραδειγματικό λιθοβολισμό μέχρι θανάτου με πορσελάνινα βάζα Rosenthal μικροαστής μουφοκατόχου!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Θάνατος στους BYB! Ψηφίζω παραδειγματικό λιθοβολισμό μέχρι θανάτου με πορσελάνινα βάζα Rosenthal μικροαστής μουφοκατόχου!
Όλα τα λεφτά αυτή η τιμωρία.... μόνο που είναι τιμωρία για την μουφοκάτοχο !!! :D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Πως το 'λεγε ρε παιδιά το Εφάκι, εκείνο το άσμα...

Σταυρώστε με, σταυρώστε με...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ντροπή και αίσχος :) (και μπολντ και ιτάλικ και αντερλαιντ, τι άλλο θες;; ;) )

Η αργώ πολύ τσουρδάπω σου βγήκε ε;;
Εντάξει τι άλλο να πω, νομίζω ατύχημα εν τέλει δεν θα γίνει,θα πάρεις όλα τα κατάλληλα μέτρα, τα είπες όλα μόνος σου.
Όσο για το καβάλημα πφφφφ επιμονή αυτά τα κοκόνια.
Το δικό μου wannabe κοκονι όταν μου την έφεραν είχε οίστρο, ερωτεύτηκε δε την αδερφή μου και πιο πολύ το πόδι της και είχαμε show. Αφού είδε κ απόειδε, προσπαθούσε να κάνει σεξ με ένα θυληκό γέρικο πόιντερ που φιλοξενούσα. Τρελό γέλιο, δεν την έφτανε με το κεφάλι καλά καλά, αλλά επέμενε. Γαιδουρινή υπομονή το ποιντερ, παρά την ηλικία του. Το κουνέλι όπως και η γάτα την γλύτωσαν, πάλι καλά, φαντάζεσαι πως θα ήταν τα κουνελοκόκονα;;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
τελικά φίλε κοκκόνι...
πριν σε προπηλακίσουμε μας δίνεις ένα ακόμα μαθημα....
ας θυμηθούμε όλοι το συγκεκριμενο θεμα και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούμε να νουθετήσουμε εναν συμφορουμίτη....
που ενώ ήξερε και γνώριζε παρα πολύ καλά.... του έτυχε η "κακιιά " στιγμή...
ας το φερουμε λοιπον στο μυαλό μας... πριν αρχίσουμε τις επιθέσεις σε καποιο νεο μελος που ερχεται να μας εμπιστευθει ότι παρολο που δεν ηθελε του έτυχε ζευγαρωμα.... και ζηταει πληροφοριες και τι να κανει....
φυσικά... αν θελησει να κρατησει τα κουταβια και να ειναι περηφανος πατερας, μητερα κλπ αλλαζει....

κοκκονι το μονο που δεν ευχομαι... ειναι να προχωρησει η κατασταση σε στειρωση... και για να εξηγουμαι...
πιστευω οτι η αργω ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα φυλής και ο φιλος κοκκονι ελπιζω να ασχοληθει σοβαρα με την φυλη ......

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
53
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
ας το φερουμε λοιπον στο μυαλό μας... πριν αρχίσουμε τις επιθέσεις σε καποιο νεο μελος που ερχεται να μας εμπιστευθει ότι παρολο που δεν ηθελε του έτυχε ζευγαρωμα.... και ζηταει πληροφοριες και τι να κανει....
ετσι ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Ετσι...μόνο που έχει μια μικρή διαφορά, να ξέρεις την αμέλειά σου και να την παραδέχεσαι και να αυτομαστιγώνεσαι, απ' το να σου επισημαίνουν άλλοι την αμέλειά σου και εσύ να επιμένεις ότι δεν είναι δυνατόν να παρεμβαίνουμε στο θέλημα του Θεού και στην επιθυμία του σκυλιού σου να γνωρίσει τις χαρές του σεξ και στην τελική ότι δεν τους πέφτει λόγος των αλλωνόνανε...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
φιλε GRDANE θα διαφωνησω μαζι σου και ας με στεναχωρει αυτο πολυ !

δεν μπορω να βαλω στην ιδια θεση το κοκονι με το καθε ενα που κανει τη παπαρια και αντι να την ομολογησει πρωτα απο ολα στον εαυτο του και να αναλαβει τις ευθυνες του,την παρουσιαζει περιτεχνα φτιαγμενη με φτηνες δικαιολογιες

στραβες τυχαινουν σε ολους μας ,το θεμα ειναι πως τις χειριζομαστε

το κοκονι ειναι ενας ανθρωπος που τον χαρακτηριζει η υπευθυνοτητα του και η ευθυτητα του ,μακαρι να ηταν σαν και αυτον πολλοι ,εδω συνηθως ερχονται και μιλανε για τη "κακια στιγμη" ,για το οτι "δεν περιμεναν να συμβει αυτο",για το οτι "πως να σκεφτουν κατι τετοιο",για το οτι "παρα τις προσπαθειες που κανουν ο σκυλος εκανε μαλακια" ,λιγες φορες καποιος περνει την ευθυνη επανω του ,συνηθως για τους περισσοτερους φταιει ο σκυλος ,γιατι λοιπον να μην τα πω εγω ή οποιος αλλος χυμα και σταρατα στο καθε ενα που αποποιειται των ευθυνων του ? και να τον βαλω στην ιδια θεση με το κοκονι ? οχι σαν αυτο του Μεταξα

το κοκονι ειναι αξιος ιδιοκτητης και μακαρι να ακολουθησει το δρομο της εκτροφης ,του ετυχε στραβη και πολυ σωστα την αντιμετωπιζει,για μενα του αξιζουν συγχαρητηρια

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
φιλε GRDANE θα διαφωνησω μαζι σου και ας με στεναχωρει αυτο πολυ !

δεν μπορω να βαλω στην ιδια θεση το κοκονι με το καθε ενα που κανει τη παπαρια και αντι να την ομολογησει πρωτα απο ολα στον εαυτο του και να αναλαβει τις ευθυνες του,την παρουσιαζει περιτεχνα φτιαγμενη με φτηνες δικαιολογιες

στραβες τυχαινουν σε ολους μας ,το θεμα ειναι πως τις χειριζομαστε

το κοκονι ειναι ενας ανθρωπος που τον χαρακτηριζει η υπευθυνοτητα του και η ευθυτητα του ,μακαρι να ηταν σαν και αυτον πολλοι ,εδω συνηθως ερχονται και μιλανε για τη "κακια στιγμη" ,για το οτι "δεν περιμεναν να συμβει αυτο",για το οτι "πως να σκεφτουν κατι τετοιο",για το οτι "παρα τις προσπαθειες που κανουν ο σκυλος εκανε μαλακια" ,λιγες φορες καποιος περνει την ευθυνη επανω του ,συνηθως για τους περισσοτερους φταιει ο σκυλος ,γιατι λοιπον να μην τα πω εγω ή οποιος αλλος χυμα και σταρατα στο καθε ενα που αποποιειται των ευθυνων του ? και να τον βαλω στην ιδια θεση με το κοκονι ? οχι σαν αυτο του Μεταξα

το κοκονι ειναι αξιος ιδιοκτητης και μακαρι να ακολουθησει το δρομο της εκτροφης ,του ετυχε στραβη και πολυ σωστα την αντιμετωπιζει,για μενα του αξιζουν συγχαρητηρια
+10000000000

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εντάξει, δε διαφωνώ ότι καμιά φορά αρπάζουμε τους και καινούριους, αλλά υπάρχουν και διάφοροι που το λένε έτσι ότι έτυχε η κακιά στιγμή διότι ξέρουν ότι θα φάνε ροχάλα. Όχι βέβαια ότι το Κοκόνι μας ανήκει σ' αυτή την κατηγορία, αλλά λέμε τώρα... :)

Να πάρε Κοκόνι μας και μια τελετουργική μαστίγωση ρωμαϊκού τύπου τώρα που τη θυμήθηκα::p:p:D:D:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...στραβες τυχαινουν σε ολους μας ,το θεμα ειναι πως τις χειριζομαστε

...το κοκονι ειναι αξιος ιδιοκτητης και μακαρι να ακολουθησει το δρομο της εκτροφης ,του ετυχε στραβη και πολυ σωστα την αντιμετωπιζει,για μενα του αξιζουν συγχαρητηρια
Συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση. Λάθη κάνουμε όλοι. Το ζήτημα είναι αν κοροϊδέυουμε τον εαυτό μας ή όχι...
Απλά, υπάρχουν και νέοι ιδιοκτήτες που λόγω απειρίας (ή πρότερων κακών συμβουλών) κάνουν τα λάθη, χωρίς να δουλεύουν εμάς ή τον εαυτό τους (σίγουρα ελάχιστοι).

Υ.Γ. Πέτρο μου, συγγνώμη που διαφωνώ μαζί σου, αλλά αν διαφωνούσα με την Κρίνα ...αλλοίμονό μου:)