Προσδόκιμο ζωής

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
48
Αθήνα
'Οπως και να έχει πάντα είναι δύσκολο.
Πέρσι τον Ιούνιο χάσαμε το μπόξερ μας στα 6 του απο καλα αζάρ (5 χρόνια το παλεύαμε). Τον κοιμήσαμε αναγκαστικά.Χρόνια προσπαθούσαμε να συμφιλιωθούμε αλλά...Ακόμα και όταν άρχισε να κατέπευτει πάλι δύκολο ήταν.Τα μπόξερ έχουν προσδόκημο 10-12 χρόνια το πολύ...
Τέλος Μαίου κοιμήσαμε το χάσκι μας ήταν 13 ετών.Έπασχε απο καρκίνο.
Ο Άρκος έζησε το μάξιμουμ των χρόνων του σύμφωνα με τον κτηνίατρο.
Τώρα βλέπω το θυληκό μπόξερ, είναι 9 1/2 (ζωή να έχει ) να ασπρίζει και χάνει την εκρηκτική της ενέργια ,ώρες - ώρες βουρκώνω αλλά είμαι ευγνώνων που την έχω και της πρόσφέρω όσο μπορώ καλή ζωή.
Αυτό είναι το θέμα και συμφωνώ με τα άλλα μέλη.
Μας αρέσουν τα μεγάλα σκυλία, μας πονάει που φεύγουν νωρίς αλλά δεν πηράζει απολαυμβάνουμε την κορμοστασία τους.Απόδηξη ότι πάλι μεγάλο πήραμε (ντόγκο).
Το καθένα με την χάρη του !

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Εγώ πάλι δεν κάνω επιλογή σκύλου σε σχέση με τα χρόνια που θα ζήσει...
Επίσης, πιστεύω ότι όταν μεγαλώνεις ένα ζώο και περνάς κάποια χρόνια μαζί του δεν κάθεσαι να τα μετράς, όλα σου φαίνονται σαν χθες...Το ίδιο θα στεναχωρηθείς αν το σκυλάκι σου που το προσέχεις σαν τα μάτια σου φύγει 5, 6 ή 10 χρονών.
Ο joseph μου είναι 15 χρονών, μου φαίνεται ότι τον απόκτησα μόλις πέρυσι(δεν κατάλαβα πως πέρασαν έτσι τα χρόνια, μόνο αν αναλογιστώ αυτά που περάσαμε μαζί το καταλαβαίνω) και θα πεθάνω από τη θλίψη μου άμα τον χάσω...:((ευτυχώς στο test μου βγήκε 16,7 χρόνια ανθρώπινα νεότερος από το προσδόκιμο:):):))
Το ίδιο θα στεναχωρηθώ και με τον Dante που είναι μόλις 6,5 μηνών:(αλλά μεγάλη ράτσα...γιγαντόσωμη θα έλεγα:rolleyes:
(χτυπάω ξύλο και για τα δύο...και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...:eek::eek::eek:)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Σκατα. Πρεπει να κατσω να μελετησω ολες τις συζητησεις σας για τροφη να βγαλω προγραμμα! Δε θα μου πεθανει εμενα το σκυλι μου πριν της ωρας του με τις κωλοτροφες που τις δινω!! :mad: