Προσεχώς ΑκιτοΜπαμπάς .. Καλησπέρα !

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ετσι.

Θα πας απο κει, θα δεις ποιο σου κανει κλικ και θα συζητησεις με τον εκτροφεα τον χαρακτηρα του.

Εγω ειχα μπει μεσα στον χωρο που τα ειχαν. Ειχα καθισει κατω και σταμπαρα τη μια που ρθε πρωτη πανω μου. Πηρα εξω αυτη και την αδερφη της, και διαλεξα τελικα την πρωτη, επειδη σα χαρακτηρας μου ταιριαζε πιο πολυ.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μα βρέ παιδιά το χρώμα δεν έχει νόημα να το συζητάμε αφού όλα θα ανοίξουν και θα καταλήξουν πάνω κάτω στο κλασικό της ράτσας εκτός απο το άσπρο που δεν βλέπω να ενδιαφέρεται ,απο εκεί και πέρα έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και μερικά χαρακτηριστικά στο κάθε κουτάβι.όπως γράφουν τα παιδιά να πάς εκεί να μιλήσεις με τον εκτροφέα και όποιο σου αρέσει εκείνη την στιγμή.

απο την φωτογραφία όμως για αρσενικό το πίσω πίσω δείχνει ωραίος αν και όλα κουκλιά.μα το ομορφότερο το δεύτερο στα αριστερά παρέα με το άσπρο.

Last edited:

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Μα ουτως ή αλλως αυτο θα κανει ο ανθρωπος.
Θα συζητησει με τον εκτροφεα του.
Εμεις απο εδω λεμε προτιμησεις βαση εμφανισης (δεν μπορουμε να κανουμε κ τπτ αλλο) ετσι απλα για να παρουμε μερος στην χαρα του!
Δε νομιζω να'ναι κακο αυτο..

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Αυτό που μετά από συζήτηση με τον εκτροφέα θα αποφασίσετε ότι ταιριάζουν οι ανάγκες του και οι απαιτήσεις του με τις δικές σας...
Το χρώμα είναι ασήμαντος παράγοντας....
Kαλα αυτο εξυπακούεται .Αλλωστε γιαυτο περιμενω κοντα 2 χρονια να παρω ακιτα απο το συγκεκριμενο εκτροφειο και οχι απο δω και απο κει,και αλλα τοσα και βαλε χρονια να καταληξω σε εκτροφεα και ρατσα..

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Kαλα αυτο εξυπακούεται .Αλλωστε γιαυτο περιμενω κοντα 2 χρονια να παρω ακιτα απο το συγκεκριμενο εκτροφειο και οχι απο δω και απο κει,και αλλα τοσα και βαλε χρονια να καταληξω σε εκτροφεα και ρατσα..
Τοσο μεγαλη αναμονη εχει το συγκεκριμενο εκτροφειο ηλια?

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Κοιτα δεν ξερω αν εχει μεγαλη αναμονξ.Αν και μονο 2 εχουμε στην Ελλαδα.Απλα ετυχτε που οταν αποφασισα οτι θα παρω απο κει να εχει ηδη γεννα. Επειτε μπηκα φανταρος.Και αν και ημουν και κοντα και μεσα στην πολη μου δεν ηθελα να παρω σκυλο.Με αυτα και με αυτα περασαν κοντα 2χρονια..

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
3 έχουμε στην Ελλάδα...!!!
Είναι και το Domo Ai Kirodo....Από το Lindaki.....
Είναι και μέλος εδώ στο Forum....

Τώρα πόσα θα έπρεπε να είχαμε είναι άλλη κουβέντα.....

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια πηρα τον παιδαρο.Στο ταξιδι ηταν πολυ πολυ ισυχος δεν κοιμηθηκε λεπτο μονο με κοιτουσε που οδηγουσα.Τον ειχε αγγαλια η κοπελα μου..Με την μια στο σπιτι αρχιζε να παιζει με ολους..Εχω να κανω με υπναρα ομως! οταν δεν παιζουμε κοιματε!Φαγητο παιχνιδι και υπνοςςςς τοσο πολυ?Ειναι αρκετα ισυχος. Το πρωτο βραδυ κοιμηθηκε στο crate μαλλον επειδη ηταν ψοφιος χωρις κλαψαρισματα κλπ.Απο κει και περα δεν το θελει με τιποτα! Οσο και αν προσπαθησα με τροφες κλπ.Εχω διαβασει το αναλογο thread.Πιστευω σιγα σιγα να μαθει!Επισης εχουμε ενα θεματακι ακομη με τα κακα και τα τσισα.Τα τσισα μπορω να πω οτι αν την πανα την εχει κατουρησει ξανα πρν και την μυρησει ξαναπαει εκει !..Αλλα αν η πανα εχει πχ ψιλοστεγνωσει η εχω βαλει καινουργια τα κανει οπου να ναι! Τα κακα βλεπω τον δυσκολευουν λιγο.Πχ τον ταισα χθες το βραδυ κατα της 9 και τα κανε σημερα κατα της 5 το πρωι (ημουν ξυπνιος εχω να φαω ξενύχτια) χαχα!Πηγε να τα κανει στην μοκετα ενω του ειχα πανα και τον προλαβα τελευταια στιγμη τον ανεβασα στην πανα και σταματησε.Μετα απο κανα 5 λεπτο πηγε στην πανα επειδη του ειχα βαλει πανω αυτο που προλαβε να κανει στο χαλι και τα κανε στην πανα τα υπολοιπα! Τον λατρευω τον ζουζουνο ! Αφου πεταχτηκα σημερα να του παρω κατι πραγματακια και μου ελλειπε οσο να γυρισω!
Α τον ονομασα Τenshi ! Επισημο ονομa Zenrei No Hi Ga Noboru.! IMG_0820.jpgIMG_0819.jpgIMG_0818.jpgIMG_0817.jpg

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αντε βρε να το χαιρεσαι το ζουζουνιιιιιιι :D Ειναι κουκλακι, πραγματικα πτου να μην το ματιασουμε. Αλλα κι εσυ χαζομπαμπας ε?????? Υπομονη θελει, σκεψου οτι ειναι μωρο, οποτε με κοπο και ξενυχτι θα μαθει το ζουζουνι. Αντε να μαθαινουμε συχνα νεα του. Επιτελους ενα ακιτα που δεν το λενε Χατσι χαχαχα. Πολυ ομροφο ονομα του εβγαλες. Να ειναι παντα υγειης και να ζησει πολλα πολλα χρονια κοντα σας.'

Υγ. Τελικα πηρες το πισω ε??? :p

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
ΝΑι τον πισω πισω αν και ολα τους ηταν κουκλια.H επιλογη πιστεψε με ηταν πολυ πολυ δυσκολη.Ημουν αναμεσα σε αυτους τους 2 που σας ειχα πει τον πιο σκουρο και αυτο.Τελικα λιγο ο χαρακτηρας ,λιγο τα λογια του εκτροφεα και φιλων και κατεληξα στον μωρο μου .

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Kαλως τον δεχτηκες τον αγγελο σου (κατα το ονομα του "Tenshi")
Mπραβο πολυ ωραιο ολο το ονομα του κ το επισημο δλδ κ ο μικρος..
Παιδαρος τι να λεμε τωρα!
Να τον χαιρεσαι!!!

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Πχ τον ταισα χθες το βραδυ κατα της 9 και τα κανε σημερα κατα της 5 το πρωι (ημουν ξυπνιος εχω να φαω ξενύχτια) χαχα!
Αχχχ, τι μου θύμησες.....7 κιλά είχα χάσει όταν ήταν και ο δικός μου κούταβος...!!!
Από το άγχος και από το τρέξιμο από πίσω του....
Να τον χαίρεσαι..!!!!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
πωπω ομορφιες! να σου ζησει ο φατσας ο ΑΓΓΕΛΟΣ (ειμαι φαν των ανιμε και της ιαπωνιας γενικοτερα). πολυ ωραια σκεψη και πολυ ωραιο ονομα :D . να ζησετε πολλα πολλα ευτιχισμενα χρονια και να ανεβαζετε συχνα φωτος!!!!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Kαλως τον δεχτηκες τον αγγελο σου (κατα το ονομα του "Tenshi")
Mπραβο πολυ ωραιο ολο το ονομα του κ το επισημο δλδ κ ο μικρος..
Παιδαρος τι να λεμε τωρα!
Να τον χαιρεσαι!!!
γκρρρρ με προλαβες! :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αντε και καλώς τα δέχτηκες! Καλή ανατροφή και να τον χαίρεσαι! Εφοδιάσου με...καφέ για τα ξενύχτια, ξύδι για τα ατυχηματα (προσοχη, μη ριξεις ξυδι σε μάρμαρο, ζοοονκ), και... σφουγγαρίστρα!

Να σας ζήσει!!

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
καλος τον δεχτηκες...
παρα πολυ ομορφος να σου ζησει.
να εχεις απο εδω και περα πολυ υπομονη και δωστου παρα πολυ αγαπη.
αυτη η ηλικια ειναι η καλυτερη και δυστηχως περναει πολυ γρηγορα,κοιτα να τον χαρεις!!!