εσύ γιατί τσιμπάς τώρα ;Καλημερα αμα ειναι γουστα οι εξετασεις που ζητησα τοτε παλι εχεις δικιο.
Βλεπω το να προκαλεις με ειρωνικα σχολια εχει γινει της μοδας τελευταια.
Ας μην "χαλασω" και αυτο το θεμα με κλασικες ερωτησεις που θα σου προκαλεσουν απορια,ενω ειναι αυτονοητες.
Το μονο σχολιο μου ειναι οτι θα εισαι ο μονος παγκοσμίος που θα δουλευει 5 σκυλια..
κουραγιο και ελπιζω να τα καταφερεις.
υγ στα πμ εισαι συζυτησιμος,δημοσια εσυ βγαζεις γουστα τελικα θα πρεπει να το προσεξεις/κοιταξεις.
Και γιατί θες να αλλάξει αυτό ;υγ στα πμ εισαι συζυτησιμος,δημοσια εσυ βγαζεις γουστα τελικα θα πρεπει να το προσεξεις/κοιταξεις.
χαχαχα...τι;...να τσιμπήσω εγώ λες καλύτερα;εσύ γιατί τσιμπάς τώρα ;
Γιατί πρέπει να απευθύνομαι σε σένα ντε και καλά ;
χαρείτε την ημέρα ρε Φώτη .
Είναι κουραστικό από ένα σημείο και μετά
στην εξώπορτα ήσουν βρε πουλάκι μου ;χαχαχα...τι;...να τσιμπήσω εγώ λες καλύτερα;
Γι'αυτό φυτιλιάζεις το ίδιο σου το θέμα; Εμένα τσιγκλάς;
Πες το βρε παιδί μου, να μην μπερδευόμαστε
Μια χαρά κούκλος είναι ο μικρός. Σε μαύρο βέβαια, θα ήταν καλύτερος!
Συνήθειες είναι αυτές , δεν κόβονται.Εντός, εκτός, κι επί τ'αυτά...πάντα :wink:
Παλι καλα που δεν ηθελες να χαλασεις ουτε το ενα θεμα αλλα ουτε και αυτο !!!!Καλημερα αμα ειναι γουστα οι εξετασεις που ζητησα τοτε παλι εχεις δικιο.
Βλεπω το να προκαλεις με ειρωνικα σχολια εχει γινει της μοδας τελευταια.
Ας μην "χαλασω" και αυτο το θεμα με κλασικες ερωτησεις που θα σου προκαλεσουν απορια,ενω ειναι αυτονοητες.
Το μονο σχολιο μου ειναι οτι θα εισαι ο μονος παγκοσμίος που θα δουλευει 5 σκυλια..
κουραγιο και ελπιζω να τα καταφερεις.
υγ στα πμ εισαι συζυτησιμος,δημοσια εσυ βγαζεις γουστα τελικα θα πρεπει να το προσεξεις/κοιταξεις.
Μπαααα δεν έχει ενδιαφέρονΠαντως αν ειναι να γουστάρετε, να φέρω ποπκορν γιατι εχω και μια λιγουρίτσα σημερις!!!
Τώρα αν πω ότι μου αρεσει η τρίτη φωτογραφία του?? ερχεται και χειμώνας... χρησιμη η αδυναμια του στα ξύλα!!!![]()
Κρίμα ......κριμα... νηστική θα μεινω!![]()
Αν παίζει ενισχυμένη θωρακιση όμως??Κρίμα ......
Θες να το φουντώσω το θεματάκι ;
Δεν μπορεί κάπου στην εξώπορτα θα είναι