Προστασία από εξωπαράσιτα

nicoletta29

Member
14 Μαρτίου 2012
19
0
Καλησπερα!εχω καποιες αποριες σχετικα με την προστασια απο τα εξωπαρασιτα!ειναι οι εξης:

1.Ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος συνδιασμος προιοντων για προστασια απο τα εξωπαρασιτα;;2.Παιζει ρολο το μεγεθος του σκυλου σε αυτη;αν ειναι μικροσωμο η μεγαλοσωμο;;

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
κολλάρο + αμπούλλα

αναλογα το μεγεθος του σκυλου το κολλαρο βγαινει σε μεγέθη

η αμπούλα ανάλογα το βάρος του ζώου βγαίνει σε διάφορες μορφές που διαφέρουν στην περιεκτικότητα του σκευάσματος στη δραστική ουσία .

KERVEROSNFWU

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
47
0
Συμφωνο με τον Donzouan
μια υποσημειωση ειναι αναλογα σε ποια περιοχη εισαι δηλαδη εαν εισαι σε ορεινο μερος ή σε μερος κοντα σε θαλασσα ή βαλτοδεις και κτλ
Αρχιζεις πιο αργοτερα σε ορεινα ενω νωριτερα οσο πιο κοντα εισαι σε ''νερα''
Καλο ομως ειναι η αμπουλα να αρχιζει απο τον Απριλιο και να τελειωνει τον Οκτωμβριο να καλυψεις τους καλοκαιρινους μηνες οπου ειναι πιο επικινδυνα.!

Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Το ιδανικό είναι να τα φοράς αυτά όλο τον χρόνο , κάτι που κάνω εγω .

nicoletta29

Member
14 Μαρτίου 2012
19
0
Ο κτηνιατρος ειπε οτι το κολλαρο μπορει να την ζαλισει!ισχυει κατι τετοιο;;

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Ο κτηνιατρος ειπε οτι το κολλαρο μπορει να την ζαλισει!ισχυει κατι τετοιο;;
Υπάρχει περίπτωση ορισμένα σκυλιά να έχουν αλλεργικές αντιδράσεις σε κάποια κολάρα, το παρακολουθείς και αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει βγάζεις το κολάρο και επικοινωνείς με τον γιατρό.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
θα αναφερόταν στο γεγονός οτι το scalibor ναι μεν κάνει μια χαρά την δουλειά του αλλα δυστυχως δεν καθεται σε ολα τα ζωα και προκαλεί ερεθισμούς .