Προφυλάξεις για την υγεία του - ηλικιωμένο σκυλί

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μα βέβαια!!! Με την αγωγή πάει τέλεια!!! Μάλιστα, στην τελευταία εξέταση ο γιατρός είπε ότι το σκυλί μου έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του :):):)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Έτσι όπως διάβασα αυτά που έγραψε ο Denis κατάλαβα ότι δεν είναι σωστό να πίνει ο σκύλος μεγάλες ποσότητες νερού σε υψηλές θερμοκρασίες, καθώς είναι σαν να τον 'μπουκώνουμε' με φαγητό κ αυτό επιβαρύνει το πεπτικό σύστημα κ ειδικά για ένα σκύλο με καρδιακή ανεπάρκεια.
Λίγο νερό κ κομπρέσες για να νιώθει δροσιά ο σκύλος, αυτό κατάλαβα.

Τώρα, όσον αφορά στις βόλτες, πιο χαλαρά τα πράγματα τώρα το καλοκαίρι. Αλλάζουμε τα ωράριά μας, καθώς η ζέστη δεν αστειεύεται.
Εγώ τη λώρα την πηγαίνω μετά τις 20:00 έξω. Βέβαια, τώρα ειναι στο Αγρίνιο κ έχω δώσει σαφείς εντολές στους γονείς μου, μέχρι το Σάββατο που θα ξανακατέβω Ελλάδα, ότι Λώρα & Λίλλυ απαγορεύεται να είναι εκτός σπιτιού το μεσημέρι.
Εξάλλου το 'λενε' κ οι ίδιες με τη 'γλώσσα του σώματός' τους. Ξαπλάρουν στα πλακάκια μέσα στο σπίτι, προσπαθώντας να βρουν δροσιά.

Όσο για τη θάλασσα... Στο Αγρίνιο βρήκα κοντά στον Αστακό πολλές ερημικές παραλίες, αλλά πηγαίνω πάντα από τις 17:30 κ μετά (διότι η άμμος καίει κ η ομπρέλα -δεν έχει δέντρα εκεί- δεν ξέρω κατά πόσο προστατεύει τον σκύλο). Αν υπάρχουν δέντρα, είναι καλύτερα πιστεύω.

Όλα καλά θα πάνε Λιζάκι:). Είμαι της άποψης ότι ο κούκλος σου θα θέλει να είναι μαζί σου ακόμη κ τώρα που μεγάλωσε κ έχει κ το πρόβλημα στην καρδιά. Επίσης, πιστεύω ότι θα θέλει να μην αλλάξουν οι συνήθειές του/σας κ δεν συμμετέχει στις δραστηριότητες που μοιραζόστασταν παρεούλα.
Να κάνετε δηλ. ό,τι κάνατε τόσο καιρό, απλά να μειώσεις τον χρόνο λίγο (χωρίς ρολόι όμως, όπως είπε κ η kopritis).

:):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr