Πρόβλημα: δακρυσμένα ματάκια

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
καλησπερα!το πιντσερακι μου ειναι 5 μηνων και τις τελευταιες μερες ειναι δακρυσμενα τα ματακια του,οχι βεβαια σε μεγαλο βαθμο.πηρα ορο απο το φαρμακειο και τα καθαριζα 3 φορες τη μερα μα κανενα αποτελεσμα.αυτη τη στιγμη τα σκουπιζω με χαμομυλι.ελεγα να το αναφερω και να μου προτεινετε κατι αν καποιος ειχε αναλογη εμπειρια και μετα να παρω το γιατρο του...ευχαριστω!:confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πολλά μπορεί να είναι..η σειρά είναι πρώτα ιατρός και μετά εμείς!! ;)

Οφθαλμολογική εξέταση, συνταγογράφηση (αν χρειαστεί) από εκείνον.

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή αλλά η αγωνία πάντα ίδια.

:)

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
εμενα η ρειτσελ που την πηρα 2 μιση μηνων η περιοχη των ματιων της ηταν πολυ καθαρη.μετα ομως απο κοποιο διαστημα ενω προσεχα πολυ τ ματακια του αρχισε να εχει δακρυακια που της εβαψαν τ μαγουλακια...εχω δοκιμασει τ παντα κ δν ξεβαφουν....εμενα ο γιατροσ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα οπως ειπε κ ο kango1 πηγαινε τ στο γιατρο....ευχομαι ολα να ειναι κλ!

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
το προηγούμενο σκυλάκι που είχα είχε δάκρυα και ο γιατρός είχε πει ότι δεν ήταν τίποτα!το ίδιο πιστεύω βέβαια και εδώ απλά ήθελα να το αναφέρω.ευχαριστώ!!!!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
chocopaido, ισως είναι επιπεφυκίτιδα ή αλλη αλλεργια, αφου επιμενει. Να την πας στο γιατρο σημερα και να δεις μήπως χρειαζεται κολληριο.
sofiakik, diamond eyes, angel's eyes και eye envy είναι τρια που θυμαμαι απο τα προϊοντα για τον καθαρισμό απο δάκρυα.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Τα Pinscher εχουν πολυ ευαισθητα ματια λογω οτι ειναι αρκετα "εξω". Για αυτο τον λογο δακρυζουν και περισσοτερο απο αλλες φυλες που τα ματια τους δεν ειναι τοσο "διογκωμενα". Κατα πασα πιθανοτητα ειναι απολυτα φυσιολογικο αλλα καλο θα ειναι να κανετε μια οφθαλμολογικη εξεταση.

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
chocopaido, ισως είναι επιπεφυκίτιδα ή αλλη αλλεργια, αφου επιμενει. Να την πας στο γιατρο σημερα και να δεις μήπως χρειαζεται κολληριο.
sofiakik, diamond eyes, angel's eyes και eye envy είναι τρια που θυμαμαι απο τα προϊοντα για τον καθαρισμό απο δάκρυα.
ευχαριστώ!αν και ο minpinkkiller πιο κάτω μου είπε οτι τα πιντσεράκια έχουν ευαίσθητα ματάκια και γι'αυτό δακρύζουν...θα πάω στο γιατρό του αύριο και θα δούμε!