Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα πήρα ένα σκύλο από Καρδίτσα ημίαιμο ροτβάιλερ από φιλοζωική Καρδίτσας 2.5 χρόνων κακοποιημένο το θεμα είναι ότι το σκυλί μου ήρθε με ερλιχειωση καλαζαρ και διροφιλαριωση έκανα θεραπεία για τα 2 πρώτα και όλα καλά στη διροφιλαριωση η έχω πέσει σε γιατρόυς που δεν γνωρίζουν τπτ η όντως είναι όπως μου τα λένε και πάμε στο θέμα.ο κτηνίατρος μου επειδή ο σκύλος εβηχε μου είπε να κάνουμε τεστ διροφιλαριωσης που βγήκε θετικό περιοχή που είναι ο σκύλος Πόρτο Ράφτη Αθήνα μου είπε να κάνουμε υπέρηχο καρδιάς που κάναμε και είδε ότι έχει σκουλήκια αν και αμφιβάλλω γιατί φαινόταν να μην ξέρει τι κάνει πάραυτα μου είπε ότι ο σκύλος είναι πολύ επιβαρυμένος και να μην του δώσουμε ένεση να τον πάμε με αμπούλες advocate κάθε μήνα για τις μικροφιλαριες και κάποια στιγμή θα πεθάνουν τα ενήλικα σκουλήκια γιατί αν του κάνω ένεση θα πεθάνει τεσπά το σκυλί να ενημερώσω είναι πένα παίζει περνάει κιλά δεν φαίνεται τόσο καταβεβλημένο απλά δεν το πάω μακρινές βόλτες γιατί κουράζεται πήγα σε άλλο γιατρό και μου είπε milbemax για 2 μήνες vibramycin και prezolon και μετά ένεση και λέω τώρα το κάνω να τη κάνω την ένεση η όχι υπάρχει περίπτωση μόνο με milbemax κάθε μήνα να εξαφανιστεί η διροφιλαριωση?