Πρόβλημα με γιατρους

thanka

New Member
13 Οκτωβρίου 2022
4
0
48
Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα πήρα ένα σκύλο από Καρδίτσα ημίαιμο ροτβάιλερ από φιλοζωική Καρδίτσας 2.5 χρόνων κακοποιημένο το θεμα είναι ότι το σκυλί μου ήρθε με ερλιχειωση καλαζαρ και διροφιλαριωση έκανα θεραπεία για τα 2 πρώτα και όλα καλά στη διροφιλαριωση η έχω πέσει σε γιατρόυς που δεν γνωρίζουν τπτ η όντως είναι όπως μου τα λένε και πάμε στο θέμα.ο κτηνίατρος μου επειδή ο σκύλος εβηχε μου είπε να κάνουμε τεστ διροφιλαριωσης που βγήκε θετικό περιοχή που είναι ο σκύλος Πόρτο Ράφτη Αθήνα μου είπε να κάνουμε υπέρηχο καρδιάς που κάναμε και είδε ότι έχει σκουλήκια αν και αμφιβάλλω γιατί φαινόταν να μην ξέρει τι κάνει πάραυτα μου είπε ότι ο σκύλος είναι πολύ επιβαρυμένος και να μην του δώσουμε ένεση να τον πάμε με αμπούλες advocate κάθε μήνα για τις μικροφιλαριες και κάποια στιγμή θα πεθάνουν τα ενήλικα σκουλήκια γιατί αν του κάνω ένεση θα πεθάνει τεσπά το σκυλί να ενημερώσω είναι πένα παίζει περνάει κιλά δεν φαίνεται τόσο καταβεβλημένο απλά δεν το πάω μακρινές βόλτες γιατί κουράζεται πήγα σε άλλο γιατρό και μου είπε milbemax για 2 μήνες vibramycin και prezolon και μετά ένεση και λέω τώρα το κάνω να τη κάνω την ένεση η όχι υπάρχει περίπτωση μόνο με milbemax κάθε μήνα να εξαφανιστεί η διροφιλαριωση?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Για τη θεραπεία δεν ξέρω να σου πω, αλλά είναι κοντά σου ο Χατζηκώστας, αξιόλογος κτηνίατρος στη Βραυρώνα και με πολύ καλές τιμές. Δεν ξέρω σε ποιους άλλους πήγες, αλλά επειδή έχεις διαφορετικές γνώμες, στη θέση σου θα πήγαινα μια βόλτα και σε αυτόν.

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
463
490
32
Εγώ έτυχε κάποια στιγμή να φροντίσω ένα ημίαιμο κοκονι με Σκουλικι της καρδιάς του κάναμε ενέσεις 1 κάθε μήνα αν θυμάμαι καλά σε 5 μήνες περίπου έφυγαν όλα