Πρόβλημα με κόψιμο νυχιών

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Νυχάκια ειναι σε εμας... σε εσάς ειναι νυχάρες!
Παντως κατι μου λέει οτι διαπραγματευτικά υπερτερεις του Τζιμάκου
Ναι, απλά παίρνει πολύ ώρα. Θέλει να κάτσεις δίπλα του να τον αρχίσεις τα χάδια, μετά θα σε αφήσει να του κόψεις ένα νυχάκι, άντε κι άλλα χάδια, φιλάκια κλπ δεύτερο νυχάκι κοκ. Και όλα αυτά όταν είναι κουρασμένος και δεν έχει νεύρα! :p

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Μυρτω τα νυχια του ειναι ασπρα?
Εγω φοβαμαι πολυ να της τα κοψω :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Μυρτω τα νυχια του ειναι ασπρα?
Εγω φοβαμαι πολυ να της τα κοψω :(
Άλλα είναι άσπρα και άλλα μαύρα. Αλλά το καλό είναι ότι ακόμα και στα μαύρα νυχάκια του είναι άσπρη η μήτρα τους και φαίνεται πολύ καλά, οπότε δεν κινδυνεύει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και εγώ το εχω φόβο με τα νυχια της δικιάς μου. Ενα της κοβω και αντι να επιβραβεύσω τη Σελιν, επιβραβεύω εμένα!:rolleyes:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Eγώ δεν του τα κόβω με νυχοκόπτη, γιατι μια φορα του έκοψα ένα βαθεια και δεν μπορούσα να σταματησω το αίμα!
Ασε που πόνεσε πολύ!
Πλέον του τα τροχίζω και τα κονταίνω με το Dremel! Είναι ευκολότερο, αποτελεσματικότερο και μπορώ να τα μειώσω περισσοτερο γιατι καταλαβαίνω από την αντιδρασή του πότε πλησιάζω το νεύρο! Τους δίνω και σχήμα και τα κάνω κυκλικά χωρις ακμές!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Αν δω τον Κάστωρ με γαλλικό, θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο :p

Το Dremel τι είναι epial; Τύπου λίμα; Και κάνει δουλειά λες ε; :rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Τζίζους!!!!!!!

Τι είναι αυτό πουλάκι μου; Για καλλωπισμού κατοικίδιου, ή για χρήση σε οικοδομή; :confused:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Για χρήση σε οικοδομή είναι μάλλον γιατί το γκούγκλαρα κι εγώ και βρήκα κάτι εργαλεία :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εμεις το ντρέμελ το εχουμε για να λειαίνουμε τις λαμαρινες και τα μέταλλα... παρε του παιδιου ενα σετ μανικιουρ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Ότι τον βολεύει τον καθένα! Εγώ αν επιχειρούσα να λιμάρω νύχια μαυτό θα τους έβγαζα κάνα μάτι γιατι είμαι άσχετη!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Εμεις το ντρέμελ το εχουμε για να λειαίνουμε τις λαμαρινες και τα μέταλλα... παρε του παιδιου ενα σετ μανικιουρ!
Βρε είμαστε άρρενες εμεις!

Καλα ε! Το ντρεμελ σκιζει σας λέω! (αρκει να απευαισθητοποιησετε τον σκύλο σας απ το σβιιιιιιιιιιιιιιν
)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Βρε είμαστε άρρενες εμεις!

Καλα ε! Το ντρεμελ σκιζει σας λέω! (αρκει να απευαισθητοποιησετε τον σκύλο σας απ το σβιιιιιιιιιιιιιιν
)
Να γινετε μετροσέξουαλ, ξέρεις εκεινους που ξυρίζουν στήθος και ντύνονται σαν μοντέλα του cavalli (κοινω καγκουροψώνια)
Εδώ δεν αντέχω εγώ το σβιιιιιν, μου σπανε τα νευρα!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Εδώ δεν αντέχω εγώ το σβιιιιιν, μου σπανε τα νευρα!
Mπρος στα κάλλη τι ειν΄ο ηχος..

.
Για τα άλλα δεν το σχολιάζω!

Ουτε καν ανεφερα στον Καστορα περι του ξυρίσματος του στήθους...

Τς τς τς ... Και μετα γκρινιαζετε ότι δεν υπάρχουν αρσενικά!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Η Λαρίτσα θα καθόταν να της τα λιμάρω με αυτό το εργαλείο. Η Ίσις αν δοκίμαζα να την κρατήσω ακίνητη και να πλησιάσω με ένα εργαλείο που κάνει θόρυβο θα μας έτρωγε όλους, εμένα, τη γυναίκα μου, τη Λάρα και τη Μάσκα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Υπάρχει κι αυτού του τύπου, που όλο την σκέφτομαι, αλλά δεν την αποφασίζω :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Mπρος στα κάλλη τι ειν΄ο ηχος..

.
Για τα άλλα δεν το σχολιάζω!

Ουτε καν ανεφερα στον Καστορα περι του ξυρίσματος του στήθους...

Τς τς τς ... Και μετα γκρινιαζετε ότι δεν υπάρχουν αρσενικά!
Η τεστοστερόνη φταίει για τις τριχες στην πλάτη πολλών αρσενικών??? Ανεξαρτήτως ειδους! good to know!!!
mareco η ιδια κτηνιατρος που μου ειπε για τσιμπημα νυχιών ανα 2 βδομάδες, μου ειπε οτι δεν εμπιστεύεται μηχάνημα που μπαίνει "καπου" το νύχι να τροχιστεί, γιατι δεν αποκλειεται να πιαστει το νυχι και να το βγάλει.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Υπάρχει κι αυτού του τύπου, που όλο την σκέφτομαι, αλλά δεν την αποφασίζω

Μόνο που αυτά τα φτηνά εργαλεία δεν εμπιστεύομαι οτι κάνουν σωστή δουλειά!
Ετσι λειτουργεί και το ντρεμελ! Μόνο που επειδή έχει ρυθμιζόμενη ταχυτητα εγω το λειτουργω στις 22000 με 25000 στροφες δεν θυμαμαι ακριβώς.
Πιο κατω ή πιο πάνω δεν τα τροχιζει καλά, γι αυτο φοβαμαι ότι αυτο που εβαλες αποκλειεται να πιάνει τετοιες ταχύτητες...
Εν τω μεταξύ αυτο το κιτρινο προστατευτικό νομίζω ότι δεν θα δινει την δυνατοτητα της ακριβειας και της κυκλικής κίνησης που χρειάζεται για να του τα φτιαξεις σωστα! Αν και φαινεται να ξεβιδώνει!
Εαν δεν ήταν ακριβό ώστε να ρισκαρω και να μην κλαιω, εαν δεν έχει επιτυχία λόγω ποιότητας τα χρήματά μου, θα το δοκίμαζα!

Last edited by a moderator:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
...μου ειπε οτι δεν εμπιστεύεται μηχάνημα που μπαίνει "καπου" το νύχι να τροχιστεί, γιατι δεν αποκλειεται να πιαστει το νυχι και να το βγάλει.
Που να πιαστεί το νυχι και να βγει;

Γυναικες...
Δεν περιμενω να σκαμπάζουν σε τεχνικά θέματα...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Που να πιαστεί το νυχι και να βγει;

Γυναικες...
Δεν περιμενω να σκαμπάζουν σε τεχνικά θέματα...
Aνάμεσα στη "ροδα" και στο κιτρινο προστατευτικό του pedipaws που εβαλε η mareco.
Η αλήθεια ειναι πως με αγχώνει ετσι που ειναι το κιτρινο από πανω. Αν δεν το ειχε θα ήταν καλύτερα. Σαν τα ανθρωπινα μηχανηματα λιμαρισματος νυχιών