Πρόβλημα με μάτι σκύλου

panoseco

Member
30 Ιουλίου 2011
9
0
εχω ενα σκυλι κοντα στα 10 ετων. Το πήγα στο κτηναιτρο τυο δειγωνσε καταρρακτη και επιπεφυκιτιδα και τυο χορηγησε thilocof αλλα η κοκκινιλα παραμενει και το ματι το ανοιγει με δυσκολια και δεν ξερω τι να κανω αλλο και τωρα που θα λειπει η ιατρος μεχρι τριτη. Εκτος αν σταματησω την αγωγη με το φαρμακο αυτο :(

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πότε πήγες στον κτηνίατρο?
Προφανώς η αγωγή θα πάρει μέρες για να κάνει χρήση!
Εμπιστεύεσαι τον κτηνίατρο σου?Αν όχι καλό θα ήταν να πάρεις και μια 2η γνώμη!

panoseco

Member
30 Ιουλίου 2011
9
0
Πότε πήγες στον κτηνίατρο?
Προφανώς η αγωγή θα πάρει μέρες για να κάνει χρήση!
Εμπιστεύεσαι τον κτηνίατρο σου?Αν όχι καλό θα ήταν να πάρεις και μια 2η γνώμη!
το πήγα πριν 5 μερες αλλα λεω να απρω και μαι δευτερη γνωμη απο κτηναιτρο οθφαλμιατρο που θα δωσει πιοσ σωστη απάνυηση αλλα μεχρι τιρτη δεν ξερω που θα βρω όμως

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ο γιατρός είναι οφθαλμίατρος; Είσαι στην Αθήνα;
Πάρε τηλέφωνο αύριο μήπως βρεις την Κατερίνα Παπαϊωάννου (τηλ. επικοινωνίας στο site vets.gr ) ή την Ζάκκα Μαρία Tηλ.: 2107564770 -Ειδικός οφθαλμολόγος. Είναι δυο γιατρίνες που μου πρότεινε ο γιατρός μου για οφθαλμολογική εξεταση.

panoseco

Member
30 Ιουλίου 2011
9
0
Αθηνα μενω. ο Ιατρος δεν ειναι οφθαλμίατρος, θ ααπ΄ρω την Παπαιωαννου αρχικα απειεδη ειναι κοντα απο ότι ειδα γιαιτ δεν εχω μεταφορικο μεσο

panoseco

Member
30 Ιουλίου 2011
9
0
πήρα και τις δυο δενα απανατνε, και το ματι του πρησμενο και δεν το ανοιγει αναγκαστικα θα ψαξω για εφηερευον κτηναιτρειο

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καλημερα
Δοκιμασε στο2106845323 και 6977240585.
Λιαπης ιγνατιος ειναι οφθαλμιατρος

panoseco

Member
30 Ιουλίου 2011
9
0
ηταν μεχρι 12.30 και δεν προλαβαιαν αφου δεν ειχ αβρει μεταφορικο μεσο, η μόνη λυση να το παω στο αττικο νοσοκομειο ζωων

panoseco

Member
30 Ιουλίου 2011
9
0
μίλησα με ενα ιατρο τηέφωνικως και μου ειπε τι να βαλω και συγκεκριμενα τορβαλεχ αλοιφη για 3-4 μερες και μετα ν απαει να το δει, υποψιαζεται βλεφαριτιδα, να δουμε τι θα γινει

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μην ακολουθείς τηλεφωνικές οδηγίες ποτέ. Εγω τέτοιους γιατρούς τους ξεγράφω.
Να το δουν και να κρίνουν. Μην κανετε πειράματα με τα φάρμακα όμως. Μπορεί να γίνει χειρότερα.

panoseco

Member
30 Ιουλίου 2011
9
0
συμφωνω μαζι σου αλλα και η ιατρος τυο που τηλεφωνθηκαμε μου ειπε αν μεινει το πρηξιμο θα ερθει να το δει την δευτερα

panoseco

Member
30 Ιουλίου 2011
9
0
ειναι εκτος αθηνων μου ειπε, και με μίλησ αμε τον αιτρο τον λιαμπης αλλα επειδη ητανε μεχρι 12.30 μου ειπε κριβως γα το φαρμακο, και επειδη δεν π[ρολαιβαινα να το παω