Πρόβλημα με τη μύτη!!!

Spiridoula.D

New Member
14 Αυγούστου 2017
2
0
31
Καλημέρα! Έχω ένα jack Russell ετών 8-9 (δεν ξέρουμε ακριβή ηλικία γιατί τον βρήκα στο δρόμο) και έχουμε εδώ και τρείς μέρες που έχει μυξουλες στο ενα ρουθούνι! Δεν είχε κάποια έντονη ενόχληση οπως φτέρνισμα ή δυσκολία στην αναπνοή ούτε κάποιο πυωδεις βλεννες και κατοπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τη γιατρό μου είπαμε να ξεκινήσουμε augmentin την οποία θα έπαιρνε κανονικά σήμερα και δεν μου ανέφερε κατι ανησυχητικό, μονο οτι μπορεί να είναι κάποιο μικρόβιο! Όμως το πρωί κατά τις 6 ξύπνησε με έντονο φτέρνισμα κ εγλειφε τη μυτούλα του! Του εριξα λίγο φυσιολογικό όρο κ ηρέμησε! Από εκείνη την ώρα εχει φτερνιστει 3-4 φορές ακόμα, αλλά κοιμάται χωρίς να κάνει κάποιο θόρυβο κατα την αναπνοή του. Έχει πολλη όρεξη και για φαι και για παιχνίδι! Πιστεύετε ότι έχει μπει κάποιο ξενο σωμα και χρίζει άμεσης εγχείρησης; να προσθέσω ότι πάσχει απο ιδιοπαθη επιληψία και με φοβίζει λίγο η αναισθησία καθώς και οτι είμαστε σε χωριό και δεν ξέρω καθόλου τα κτηνιατρικα κεντρα εδω! Έχω αγχωθεί αρκετά!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Σε ξένο σώμα ορισμενες φορες τρεχει και αιμα.....
Το φτέρνισμα κ η βλεννα θα υποχωρήσει αρκετα κ αμεσα αν είναι μικρόβιο με την αντιβιωση. Παρακολούθησε τον κ δες...περαστικά σας...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καταλαβαίνεις οτι μεσω φορουμ διαγνωση δε γίνεται...
Εαν αισθανεσαι τοσο αβολα με αυτη την κατασταση,εαν σε ανησυχει,κατι θα ξερεις παραπάνω,καθως εσυ ξερεις το σκυλι σου...οταν κατι δε σου καθεται καλα παντα να το ψάχνεις.
Προσωπικα τηλεφωνικες θεραπειες εγω δε θα εκανα,ουτε θα εδινα φαρμακα χωρις ναχει δει το σκυλι κτηνιατρος.
Το να μαθεις τα των κτηνιατρικων εκει που είσαι ειναι το μονο ευκολο...γκουγκλαρισμα λεγεται
Αλλα οτι ειναι να το κανεις πρεπει να το κανεις αμεσα γιατι αυριο εχουμε 15
Ελπιζω ειλικρινα να μην ειναι τιποτα,
γρηγορα περαστικα ευχομαι

Spiridoula.D

New Member
14 Αυγούστου 2017
2
0
31
Καταλαβαίνεις οτι μεσω φορουμ διαγνωση δε γίνεται...
Εαν αισθανεσαι τοσο αβολα με αυτη την κατασταση,εαν σε ανησυχει,κατι θα ξερεις παραπάνω,καθως εσυ ξερεις το σκυλι σου...οταν κατι δε σου καθεται καλα παντα να το ψάχνεις.
Προσωπικα τηλεφωνικες θεραπειες εγω δε θα εκανα,ουτε θα εδινα φαρμακα χωρις ναχει δει το σκυλι κτηνιατρος.
Το να μαθεις τα των κτηνιατρικων εκει που είσαι ειναι το μονο ευκολο...γκουγκλαρισμα λεγεται
Αλλα οτι ειναι να το κανεις πρεπει να το κανεις αμεσα γιατι αυριο εχουμε 15
Ελπιζω ειλικρινα να μην ειναι τιποτα,
γρηγορα περαστικα ευχομαι
Σαφέστατα και το καταλαβαίνω! Ήθελα μια γνώμη απλά βάσει των δικων σας εμπειριών γιατί δε μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο! Με τον Μάιλο είμαστε μαζί δυόμιση χρόνια αρκετά δύσκολα λόγω της πάθησης του και διαφορων ευαισθησιών αλλά νομίζω τα καταφέρνουμε! Αυτά με έχουν κάνει λίγο αγχωτική για ο,τι αφορά την υγεια του. Είναι και το πρώτο μου σκυλάκι! Βρήκα 2 εδώ κοντά αλλά επειδή είναι δύσκολος με τους γιατρούς φοβάμαι οτι δε θα κάτσει χωρις μεθη η αναισθησία! Οπως και να χει πιστεύω και εγώ οτι είναι καλύτερο να παμε μια βόλτα και βλέπουμε!
Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο για τις απαντήσεις!!!