Εδω και 2 μέρες ο Αρης μου κάθε φορά που τρώει κάνει εμετό. Βγάζει την τροφή άθικτη μέσα σε πολύ μικρό χρονικο διάστημα και πάει να την ξαναφάει αλλα δεν τον αφήνω. απο χθές έχει πιεί ελάχιστο νερό. Τρώει αρκετά λαίμαργα και στην αρχη πίστευα πως αυτό είναι η αιτία. του έβαλα λίγο γάλα σήμερα και τον διέκοπτα συνέχεια για να φάει πιο ήρεμα και ευτυχώς δεν μου το έβγαλε. Το ίδιο έγινε κ με γιαούρτι. Πήγαμε το απόγευμα στον γιατρό και δυστηχώς νιώθω πως δεν με έχει καθυσηχάσει καθόλου. Μου είπε πως ίσως τον έχει πειράξει κάτι που έχει φάει χωρίς να τον δούμε ή φταίει η λαιμαργία του και μέχρι αύριο να τον έχω μόνο με γάλα που το δέχεται το στομάχι του. Πρέπει να σας πω πως είναι 3 μηνών, και δεν έχουμε αλλάξει την τροφή μας καθόλου. Έδώ και ένα μηνα που τον έχω τρώμε την ίδια ξηρά τροφή με εξαιρεση 2 φορες που του έβρασα κοτόπουλο με ρύζι. Ο κακόμοιρος πεινάει πάρα πολύ, πάει συνέχεια στο μπολάκι του κ γκρινιάζει. Κάνει κάτι περίεργα ρεψίματα κάποιες φορές και βγάζει αρκετα σάλια. Έχετε την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό γτ έχουμε τρελαθει? κάτι που ξέχασα είναι πως μέχρι σήμερα το απογευμα που πηγαμε στον γιατρό ήταν ευδιάθετος και παιχνιδιάρης... απο την ώρα που γυρίσαμε είναι συνέχεια ξαπλωμένος. τον πήρα αγκαλιά και άρχησε το γνωστο του παιχνίδι "δαγκώνω ότι κινειται" και μετά πάλι ξάπλα. Σας παρακαλώ επειδή εσείς ξέρετε περισσότερα σιγουρα απο εμάς, βοηθήστε μας να βοηθήσουμε και εμεις τον Αρούλη..