Μόλις τώρα γυρίσαμε απο μία κτηνιατρική κλινική στην Νέα Ερυθραία. Μας είπαν 2 διαφορετικοι γιατροι πως απο την ακτινογραφία με βάριο δεν φαίνεται στα σίγουρα ότι έχει μεγαοισοφάγο. Αντίθετα έπιαναν κάτι μέσα στην κοιλιά του που δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι . κάναμε πάλι ακτινογραφίες και υπέρηχο τα οποία δίνουν υποψία ότι κάτι δεν πάει καλα, αλλά δεν δείχνει τι ακριβώς. Ο κτηνίατρος μας είπε πως αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να γίνει καλα ο Άρης μου είναι να γίνει εγχείρηση σύντομα να δούνε αμέσως τι συμβαίνει και αν είναι μεγαοισοφάγος θα φανεί με γαστροσκόπιση εκείνη την ώρα. Ο γιατρός φοβάτοι για ξένο σώμα ή για κάποια κύστη που αν πιέζει τα υπόλοιπα όργανα μπορεί να είναι αυτό που του προκαλεί τους εμετους, ακόμα και για στρίψη εντέρου (νομίζω έτσι το είπε) μας είπε. είμαι τόσο απελπισμένη δεν ξέρω τι να κάνω. ο καημένος εχει ταλαιπωρηθεί τοσο πολύ όλο αυτό το καιρό. είναι αμαρτία να του συμβαίνει αυτό το πράγμα. και εκτός απο όλα αυτά αν βγει με την γαστροσκόπιση το συμπέρασμα ότι είναι μεγαοισοφάγος θα είναι καλύτερα να μην ξυπνήσει ποτέ απο την εγχείρηση ο Άρης μου γτ με την απώλεια βάρους που έχει κ την κλινική έικόνα που βλέπει λεει δεν θα αντέξει ούτε 2 μήνες!!