Πρόβλημα με τον Άρη μου!

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μόλις τώρα γυρίσαμε απο μία κτηνιατρική κλινική στην Νέα Ερυθραία. Μας είπαν 2 διαφορετικοι γιατροι πως απο την ακτινογραφία με βάριο δεν φαίνεται στα σίγουρα ότι έχει μεγαοισοφάγο. Αντίθετα έπιαναν κάτι μέσα στην κοιλιά του που δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι . κάναμε πάλι ακτινογραφίες και υπέρηχο τα οποία δίνουν υποψία ότι κάτι δεν πάει καλα, αλλά δεν δείχνει τι ακριβώς. Ο κτηνίατρος μας είπε πως αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να γίνει καλα ο Άρης μου είναι να γίνει εγχείρηση σύντομα να δούνε αμέσως τι συμβαίνει και αν είναι μεγαοισοφάγος θα φανεί με γαστροσκόπιση εκείνη την ώρα. Ο γιατρός φοβάτοι για ξένο σώμα ή για κάποια κύστη που αν πιέζει τα υπόλοιπα όργανα μπορεί να είναι αυτό που του προκαλεί τους εμετους, ακόμα και για στρίψη εντέρου (νομίζω έτσι το είπε) μας είπε. είμαι τόσο απελπισμένη δεν ξέρω τι να κάνω. ο καημένος εχει ταλαιπωρηθεί τοσο πολύ όλο αυτό το καιρό. είναι αμαρτία να του συμβαίνει αυτό το πράγμα. και εκτός απο όλα αυτά αν βγει με την γαστροσκόπιση το συμπέρασμα ότι είναι μεγαοισοφάγος θα είναι καλύτερα να μην ξυπνήσει ποτέ απο την εγχείρηση ο Άρης μου γτ με την απώλεια βάρους που έχει κ την κλινική έικόνα που βλέπει λεει δεν θα αντέξει ούτε 2 μήνες!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλός χειρούργος είναι ο Μαραγκός ο Θωμάς στο Χαλάνδρι. Πάρε την γνώμη του και πάρε γρήγορα μια απόφαση, ίσως το χειρουργείο να είναι η λύση. Αυτή την στιγμή πρέπει να έχεις πίστη και ακμαίο ηθικό , μην σκέφτεσαι ότι δεν θα αντέξει ούτε 2 μήνες, οι γιατροί δεν είναι θεοί να κάνουν τέτοιες προβλέψεις. Μπορεί να τους εκπλήξει όλους ο Άρης! Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία ότι και να αποφασίσεις.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Όλα καλά εύχομαι να πάνε..
Μην απελπίζεσαι ακόμα, τα κουτάβια είναι όπως τα μικρά παιδιά: έχουν περισσότερη δύναμη από αυτήν που φανταζόμαστε! Αρκεί να είναι σε σωστά χέρια.

Γι' αυτό ΠΟΛΥ προσοχή ποιον κτηνίατρο θα επιλέξεις. Πάρε στα σοβαρά τις συστάσεις που θα σου γίνουν για κτηνιάτρους εδώ μέσα. Υποθέτω Μαραγκό και Κέστη θα σου πούνε όλοι. Εγώ δεν είμαι Αθήνα και δεν έχω άποψη από προσωπική εμπειρία, αλλά όλα τα μέλη του φόρουμ πίνουν νερό στο όνομά τους.

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ο Αρούλης μας θα πάει Δευτέρα για εγχείρηση την οποία θα κάνει ο κος Κτενάς Χρηστος. Μας συμπεριφέρθηκε πολύ ανθρώπινα σε όλα τα θέματα, μας βοηθησε και μας έδωσε ελπίδα. οι περισσότεροι θα τον ξέρετε για την φιλοζωική του δράση. ο Άρης μας έχει φτάσει στο σημείο να μην αντέχει ούτε το νερό. Τα βγάζει όλα. Σήμερα θα πάμε να μας βάλει ορό γτ έχει γίνει πολύ αδύναμος και πρέπει να ανακτήσει τις δυνάμεις του για την επέμβαση. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
ο Αρούλης μας θα πάει Δευτέρα για εγχείρηση την οποία θα κάνει ο κος Κτενάς Χρηστος. Μας συμπεριφέρθηκε πολύ ανθρώπινα σε όλα τα θέματα, μας βοηθησε και μας έδωσε ελπίδα. οι περισσότεροι θα τον ξέρετε για την φιλοζωική του δράση. ο Άρης μας έχει φτάσει στο σημείο να μην αντέχει ούτε το νερό. Τα βγάζει όλα. Σήμερα θα πάμε να μας βάλει ορό γτ έχει γίνει πολύ αδύναμος και πρέπει να ανακτήσει τις δυνάμεις του για την επέμβαση. Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Καλή επιτυχία εύχομαι, σας στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια! Εύχομαι ο Άρης να τα καταφέρει και να ανακάμψει γρήγορα!

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
ολα καλα να πανε για στον αρουλη σας
και να δεις που απο δευτερα θα μας γραφεις για το ποσο γρηγορα αναρωνει

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αποφεύγω εδώ και μία εβδομάδα να γράψω στο συγκεκριμένο post. Μάλλον επειδή δεν δέχομαι ακόμα το οτι ο Άρης μου δεν είναι πια εδώ. Μακάρι να μην νιώσει ποτέ ξανα κανείς όσο άχρηστη ένιωσα όταν δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να γίνει καλα το μωρό μου. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πω πόσο άδεια νιώθω μεσα μου... οι περισσότεροι θα με καταλαβαίνουν. Ελπίζω ο Αρούλης μου να με συγχωρήσει που δεν κατάφερα να κράτήσω την υπόσχεση μου... να τον πάρω πίσω σπίτι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Ξέρω ότι σου είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν μπορούσες να μας γράψεις τι τελικά έγινε, σε τι οφειλόταν και τι περισσότερο μπορούσε να γίνει, ίσως να ήταν σωτήριο για κάποιο άλλο κουτάβι.

Καλό του ταξίδι :(

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Λυπάμαι πολύ γιά την απώλεια σου. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Έκανες ότι μπορούσες ,καλό του ταξίδι.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ο Αρούλης μπήκε στο χειρουργίο και δυστηχώς όπως έδειξε η γαστροσκόπιση είχε μεγαοισοφάγο. και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που δεν λειτουργούσε καθόλου ο οισοφάγος.. ήταν όλος νεκρός, γι'αυτο τις τελευταίες μέρες έβγαζε ακόμα και το νερό. συκωνόταν το βράδυ και έκανε 6-7 φορες εμετό τα σάλια του γτ πνιγόταν. Τι ειδικό σκαμνάκι φτιάξαμε, τι τον κρατάγαμε αγκαλια μιση ώρα να περάσει το φαγητό στο στομάχι, δεν γινόταν τίποτα.Ο κος Κτενάς βοήθησε όσο μπορούσε αλλά δυστηχώς η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και προτιμήσαμε να τον κοιμήσουμε παρά να πεθάνει απο αφυδάτωση ή ασιτία 2 μέρες μετά. Μακάρι να μην βρεθεί κανένας άλλος στην δυσάρεστη θέση που βρέθηκα να πηγαίνω με τον σκύλο μου αγκαλιά στο ιατρείο και να το πέρνω σε σακούλα. Δυστηχώς ειναι μία ασθένεια που μέρα με την μέρα χειροτερεύει και δεν υπάρχει θεραπεία μιας και δεν έχουν βρει ακόμα και τα αιτια. Εμάς ο Αρούλης μας ταλαιπωρήθηκε 2 εβδομάδες. άλλα σκυλιά αντέχουν λιγότερο, άλλα περισσότερο... το μόνο σίγουρο είναι πως έφυγε πάρα πολύ νωρίς και με πολύ άδικο τρόπο απο τη ζώη μας αφήνωντας ένα τεράστιο κενό. είναι απίστευτη η οργή και η απογοήτευση που νιώθω που δεν κατάφερα να τον βοηθήσω. Όλο αυτό ήταν πολύ πιο πάνω απο μένα και απο οποιονδήποτε γιατρό. Και απορώ πραγματικά τι Θεός αφήνει τόσο αθώα πλάσματα να ταλαιπωρούνται έτσι... αυτο το πλάσμα άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία!!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια neneia....
Κατά σύμπτωση, είχα την συζήτηση γι' αυτή την ασθένεια, την Κυριακή με τον Κώστα από το Fazoo που έχασε τον αγαπημένο του σκύλο με αυτή την αιτία. Δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα παραπάνω..... δυστυχώς....

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Λυπαμαι πραγματικα για την απωλεια σου νομιζω οτι εκανες οτι μπορουσες και στο τελος εκανες το καλυτερο γι'αυτον! Εχω κοιμησει σκυλο και ξερω πολυ καλα πως ειναι. . . Προσπαθησε να σκεφτεσαι οτι δεν τον αφησες να ταλαιπωρηθει περισσοτερο. Και παλι συλληπητηρια.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ωχ πολύ άσχημη κατάληξη για ένα τόσο αξιαγάπητο πλάσμα!
Δεν ξερω, τι να σου πω.... απλά κουράγιο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Από ότι είδα και κατάλαβα έχεις περίσευμα αγάπης. Ο άρης σου ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του γιατί τον φρόντισες και έκανες ότι ήταν δυνατό, δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι αρκετό.:(
Καλό ταξίδι στον αγαπημένο σου σκυλάκο..