Πρόβλημα με τους γείτονες

Lena Man

New Member
3 Απριλίου 2022
3
1
31
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να σας πω τι συμβαίνει για να μου πείτε τι να κάνω και μία γνώμη. Δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ. Έχω ένα σκυλάκι κυνηγόσκυλο κρητικό ιχνηλάτη 8 μηνών δεν είχα ποτέ ξανά κατοικίδιο και το ήθελα χρόνια. Μετακομίζω σε ένα σπίτι με τεράστιο κήπο προφυλαγμένο από παντού και αποφασίζω να υοθετησω το σκυλάκι μ. Να σημειωθεί ότι δεν τον έχω έξω μέχρι και μαζί κοιμόμαστε αλλά ήθελα να έχει την δυνατότητα να είναι έξω να παίζει και όχι να αναγκάζομαι να τον έχω μέσα όλη μέρα πέρα από τις βόλτες. Ως νέα σκυλομαμα και ανίδεη δεν φαντάστηκα το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζα με τους γείτονες. Στην αρχή που το είχα πάρει είχα μόνιμα ανοιχτά την μπαλκονόπορτα και έβγαινε εξω οπότε ήθελε εκτός τις ώρες κοινής ησυχίας που δεν έβγαινε έξω παρά μόνο με εμένα κρατώντας τον με το λουρί για να μην γαβγίζει( για κάποιο λόγο δεν γαβγίζει όταν τον κρατάω έτσι) Αλλά ξεκίνησαν τα πρόβλημα στον ένα μήνα που τον είχα δεχθεί επίθεση, βρισιές και απειλές πάνω από 5 φορές από τους γείτονες και αναφέρομαι σε μεγάλους καυγάδες γτ και εγώ απαντούσα προφανώς εφόσον το είχα κοιτάξει και βάση νόμου ήμουν καλυμμένη και δεν δεχομουν να μ λένε τι να κάνω σπίτι μου. Οπότε αποφάσισα ο σκύλος μου να μένει μαζί μου σχεδόν όλη ημέρα και όταν μας το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες να βγαίναμε μαζί έξω να τον απασχολω με παιχνίδι η να το μαλώνω κάθε φορά που θα γαβγίζε χωρίς λόγο. Καταφέραμε να κόψουμε το γάβγισμα χωρίς λόγο οπότε άρχισα να τον αφήνω λίγο πιο ελεύθερο μόνο του γτ δεν γαβγίζε εκτός αν περνούσε κάποιος και το γάβγισμα του είναι γτ απλά θέλει να παίξει όχι επειδή είναι επιθετικός ποτέ δεν έχει κάνει καμία επίθεση σε άνθρωπο αντιθέτως όποιον και αν δει του κάνει χαρά. Σήμερα όμως συνέβη ένα περιστατικό πάλι μετά από καιρό. Περνούσαν οι από πάνω και είναι ένα σημείο στο φράχτη που μπορεί και βγάζει το κεφαλάκι του και μ κλωτσισε το σκυλί μ στο κεφάλι του. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση και το μου προτείνετε να κάνω με το σκυλί μ και γενικά με τους γείτονες; Έχω απελπιστει πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως χτυπάει ένα σκυλάκι 8 μηνών με τόσο μίσος ένας άντρας κοντά 40 ετών. Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Dimi95

New Member
2 Απριλίου 2022
2
2
29
Συμφωνώ, στην αστυνομία! Επίσης εκπαίδευσε τον ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να μην τρώει από κάτω ή από άλλους. Δεν έχει γίνει λίγες φορές να ρίχνουν φόλα κάποιοι "καλοί χριστιανοί" σε αυλή γείτονα επειδή τους ενοχλεί το σκυλί. Κι αντε να βρεις άκρη ποιος απ όλους είναι. Βέβαια και μια κάμερα ασφαλείας στην αυλή σου θα σου έλυνε τα χέρια γενικά Λέω εγώ τωρααα

Lena Man

New Member
3 Απριλίου 2022
3
1
31
Συμφωνώ, στην αστυνομία! Επίσης εκπαίδευσε τον ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να μην τρώει από κάτω ή από άλλους. Δεν έχει γίνει λίγες φορές να ρίχνουν φόλα κάποιοι "καλοί χριστιανοί" σε αυλή γείτονα επειδή τους ενοχλεί το σκυλί. Κι αντε να βρεις άκρη ποιος απ όλους είναι. Βέβαια και μια κάμερα ασφαλείας στην αυλή σου θα σου έλυνε τα χέρια γενικά Λέω εγώ τωρααα
Σε ευχαριστώ πολύ! Η κάμερα ασφαλείας θα μπει οποιαδήποτε πολύ καλή ιδέα...

• Like
Reactions: Billias83

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
πριν φτασεις στα ακρα (μηνυση) πιστευω αν πας στο τμημα της περιοχης σου και κανεις μια απλη καταγγελια οτι σε απειλησαν οτι θα του κανουν κακο κλπ κλπ (φουσκωσετα και λιγο) και οτι αν παθει κατι ο σκυλος θα τους θεωρεις υπευθυνους με το που θα τους καλεσουν θεωρω οτι θα σταματησει ολο αυτο...
αν ειναι πολυ περιεργοι βεβαια ισως και οχι

• Like

fg102

Well-Known Member
19 Μαρτίου 2021
95
72
46
Καμερα ασφαλειας μια που να φενεται και μια κρυφη και ταμπελες που γραφουν ο ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ κτλ κτλ

• Like

Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
132
42
Άνω Γλυφάδα
Παλιότερα μου είχε κλωτσισει ο γείτονας την προηγούμενη σκυλίτσα μου ένα Σεττερ που είχα γιατί φοβήθηκε, anyway τον εστηλα κανονικά νοσοκομείο.Την επόμενη περιπολικό σπίτι μου και στο τμήμα γιατί είχε κάνει μυνηση για ,σωματικές βλάβες κλπ.Στο τμήμα που είπα τι έγινε μου είπε ο αξιωματικός να του κάνω αντιμυνηση για τον λόγο ότι κλώτσησε τη σκύλα μου.Τον έπιασε ο αξιωματικός και του είπε ότι αυτός που κλώτσησε τη σκύλα μου θα έχει μεγαλύτερες συνέπειες από εμένα μου έδειρα αυτόν.Ετσι απέσυρε την μυνηση.Απλα παραθέτω την πρωσοπικη μου εμπειρία ότι είναι ποινικό πλέον να χτυπάς ζώο.Ποια περιοχή είστε αν επιτρέπεται γιατί τέτοιοι άνθρωποι θέλουν προσοχή...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr