Πρόβλημα με τους όρχεις του

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Μόλις εχθές παρατήρησα στο λαμπραντοράκι μου που είναι 13 μηνών κάτι με τους όρχεις του.

Μου φαίνεται οτι τους έχει ξύσει και τους γλύφει και έχουν ματώσει και η εικόνα είναι σαν έχει πληγές...

Έχω αγχωθεί γιατί έπρεπε σήμερα να πάω στη δουλειά και θα τον πάω μετά στο γιατρό!

Μήπως ξέρει κανείς τι είναι? Είναι πολύ ανησυχητικό?

Ευχαριστώ!

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Παίζει να έγινε, αλλά επίσης την προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε ένα μπιτόνι με κρέμα καθαρισμού για τα χέρια και γέμισε όλη τη βεράντα όταν έλειπα, και είναι πιθανό να έκατσε και πάνω...

Μπορεί να τον ενόχλησε αυτό? Πονάει? Τον βλέπω να μην έχει και πολύ όρεξη (ΟΧΙ καθόλου, αλλά σαν να του έπεσε η ψυχολογία του)!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ευχαριστο φανταζομαι δεν θα του ειναι! οταν το ειχε παθει ο Φωντας αυτο μου ειχε συστησει ο γιατρος να του βαζω μια αλοιφη με αντιβιωση για να του επουλωθουν οι πληγες πιο ευκολα αλλα ειχα παει και τον ειχε δει.
παρακολουθησε τον και προσεχε μην ξανακατσει σε φρεσκοσφουγγαρισμενο πατωμα και ουτε και σε κρεμουλες!

Εκτος απο τις πληγες βλεπεις και τιποτα αλλο? Μηπως του εχουν πρηστει και λιγο? Μπορεις να παρεις τον κτηνιατρο και να του εξηγησεις τι εχει παθει ο ατακτος και να σου πει τι χρειαζεται να κανεις!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ο δικός μου παρουσίασε κάτι παρόμοιο και ήταν σταφυλόκοκος..... θεραπεύτηκε με αντιβιωτική κρέμα (fuscidin) αλλά ξαναβγήκε 3-4 φορές (σε ένα χρόνο) μέχρι να φύγει τελείως.

Συχνά αυτού του τύπου μολύνσης είναι απλά συνέπειες από κάτι άλλο που ρίχνει το ανοσοποιητικό. Γι' αυτό καλό είναι (ΑΝ είναι σταφυλόκοκος) να κάνεις εξετάσεις αίματος (και οπωσδήποτε για λεϊσμανίαση).

Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό!

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Ελπίζω να είναι κάτι αλλεργικό μόνο και με μια κρέμα να γίνει καλά!

Απορία: αν του βάζεις κρέμα, τι κάνεις για να μην αρχίσει και γλύφει το συγκεκριμένο σημείο?

Θα πάω το απόγευμα να τον δίνει ο γιατρός! Ελπίζω να μην είναι κάτι!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μακαρι να μην ειναι τιποτα! Παιζετε, τρεχετε γενικα προσπαθεις να του τραβηξεις εσυ την προσοχη και οχι η κρεμα που θα εχει στα μπλιμπλιδια του!

Περιμενουμε νεα σας!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
δοκίμασε Johnson baby powder, την δοκίμασα σε περίπτωση ερεθισμού και για μένα δούλεψε μια χαρά.

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Σορι έλειπα για επαγγελματικό ταξίδι εξωτερικό, αλλά οι δικοί μου πρόσεχαν το σκυλάκο μου!

Απλά κάπου ακούμπησε (σε χλωρίνη ή κάποιο άλλο καυστικό) και του δημιούργησε αυτό και με το γλύψιμο που έκανε ο ίδιος το έκανε χειρότερο.

Μου έδωσε κάποια χάπια και μια αλοιφή. Τα χάπια τα δίνω μια φορά την ημέρα και τον αλοίφω 2 φορές την ημέρα!

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Ναι! δεν είναι κάτι σοβαρό, απ'οτι είπε ο γιατρός!

Και εγώ αλλά και η μάνα μου όταν έρχεται σπίτι, έχουμε μια μανία με τη καθαριότητα είναι η αλήθεια!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Να προσεχετε πολυ τις χλωρινες! Και εγω ετσι την ειχα πατησει. Του τα ειχα ανατιναξει του κακομοιρη τα μπαλακια του. Απο τοτε οταν σφουγγαριζω τα βγαζω εξω και αφου στεγνωσει τα ξαναβαζω μεσα. Στο λεω αυτο γιατι και εγω εχω ενα θεμα με την καθαριοτητα!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εμείς αν και κοριτσάκια αντιμετωπίσαμε κάτι παρόμοιο με εκζεματάκι στην κοιλίτσα! Και ήταν αποκλειστικά από το απορρυπαντικό στο σφουγγάρισμα! Τώρα σφουγγάρισμα με δόσεις στα δωμάτια μέχρι να στεγνώσει το πάτωμα!

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Περίεργο όμως, δεν τον αφήνουμε ποτέ να μπει ή να πατήσει εκεί που δεν έχει στεγνώσει πρώτα!

Όπως είχα πει, είχε ανοίξει ένα μπιτόνι με κρέμα-σαπούνι για τα χέρια και την επόμενη μέρα του έβαλα λίγο σπρει για το στεγνό καθάρισμα, ίσως από εκεί να έγινε κάποια αντίδραση με το συνδυασμό αυτό και τα του δημιούργησε αυτό το πρόβλημα.

Ίσως και από βόλτα μπορεί να έγινε, απότι μου είπε ο γιατρός! Δεν ξέρω, συστυχώς δε μπορούσε να είναι απόλυτα σίγουρος και αυτός!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μπορει εκει που καθησε να ηταν ακομα υγρο και γι΄αυτο εγινε και η ζημια. Η να ειχατε βαλει παρα πολυ χλωρινη.
Μπορει ομως να τον πειραξε και το κρεμοσαπουνο. Το θεμα ειναι ευτυχως οτι δεν ηταν κατι σοβαρο!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Περίεργο όμως, δεν τον αφήνουμε ποτέ να μπει ή να πατήσει εκεί που δεν έχει στεγνώσει πρώτα!
η χλωρινη κανει ζημια στο σκυλο και αφου εχει στεγνωσει,δοκιμασε να σφουγγαριζεις με dettol ή topine ή ανα δεν εχεις κατι απο αυτα με σκετο νερο και λιγο υγρο σαπουνι που πλενουμε τα πιατα

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Εμένα μ' ενοχλεί λίγο που έδωσε χάπι ο γιατρός. ΤΙ χάπι;
Ήταν απαραίτητο;
Πρόσεξέ το αυτό, γιατί συχνά οι κτηνίατροι παράρουν φάρμακα χωρίς λόγο και αιτία.
Σε νεαρά ζώα αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.093
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εμένα μ' ενοχλεί λίγο που έδωσε χάπι ο γιατρός. ΤΙ χάπι;
Ήταν απαραίτητο;
Πρόσεξέ το αυτό, γιατί συχνά οι κτηνίατροι παράρουν φάρμακα χωρίς λόγο και αιτία.
Σε νεαρά ζώα αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο.
Οταν ειχε παθει δερματιτιδα ο σκυλος μου μαζι με αλυφη του εδινα και αντιβιωση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini