Καταρχάς καλησπέρα!Έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα την άποψη σας. Έχω ένα θηλυκό πεκινουά 12 ετών.Μέχρι στιγμής είναι μια χαρά χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα αν και είναι λίγο γριούλα.Τις προάλλες είχε έρθει στο σπίτι η μία από τις κόρες της και μαζί με την δεύτερη (την οποία έχω κρατήσει) προσπαθώντας να της κλέψουν την κυριαρχία (μιας και είμαι το Α female) της επιτέθηκαν. Τις χωρίσαμε έγκαιρα αλλά πρόλαβαν και της έγδαραν το μάτι. Για κάποιες μέρες ήταν κόκκινο από μέσα στην πανω μεριά και την πήγαμε στο γιατρό. Είπε πως είναι επιπεφυκίτιδα και συνέστησε 10 μέρες Dobrex (2-3 σταγόνες ανά 12 ώρες) και αν δεν ξεκοκκινήσει άλλες επιπλέον 5 μέρες. Εχουν περάσει 9 μέρες και δεν έχει τρομερη βελτίωση αλλά προέκυψε κάτι άλλο. Το μάτι της εδώ και 2 μερες έχει μια μεγάλη γκρι σκιά σε όλο το μάτι και μια πιο έντονη σαν άσπρη στο κέντρο σχεδόν (σαν καταρράκτης ένα πράμα). Τον πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα και μου είπε πως είναι απο την πληγή και να της δώσω για 10 μέρες Augmentin 312,5 mg (1,5 ml ανά δώδεκα ώρες). Τον ρώτησα αν επηρεάζει την όραση της και μου είπε όχι. Η διαθεση της και η όρεξη της δεν έχει μειωθεί αλλά δεν μπορώ να βλέπω έτσι το ματάκι της. Είναι κάτι σοβαρό ή θα φύγει κάποια στιγμή?Σας παρακαλώ πείτε μου αν γνωρίζετε κατι.Σας ευχαριστώ...