Πρόβλημα με ψύλλους!


pola

Active Member
13 Νοεμβρίου 2010
31
0
χιος
καλησπερα!! εχω αρχισει να απελπιζομαι με τους ψιλους. Ακομα και τωρα με τοσο κρυο εκει οι ψιλοι ξαναεμφανιζονται..Καθε μηνα βαζουμε την αμπουλα μας και τον ψεκαζω και με spay καθε φορα που βλεπω ψιλο. τον ψεκασα πριν μια βδομαδα και σημερα παλι ειδα ψιλους (πολλους ψιλους:mad:) υπαρχει πιθανοτητα να εχει κολλησει και το χαλι και να ξανακολλαει απο εκει??
Αν ομως ξανακολλαγε απο το χαλι δε θα τσιμπαγανε και εμενα τουλαχιστον στα ποδια??μονο εγω εχω προβλημα με ψιλους?? πειτε καμια συμβουλη...!
 




rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
πιστεψε με και αν ειχε ψυλλους το σπιτι σου θα το ειχεσ καταλαβει αμεσως!!τσιμπανε σαν κουνουπια και σε τρωει 10 φορες περισσοτερο και σ αφηνει και γερο σημαδι..μηπως ειναι κανενα αλλο παρασιτο?
 


rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ααα και κατι αλλο..τα αυγα του ψυλλου εκολαπτοντε καθε 9 μερεσ οποτε πρεπει να τον ψεκαζεισ καθε τοσο με κατι οπως και το χαλι σου κ τα πατωματα σκουπισμα και ολα!!!αλλιως δεν ξεμπερδευεισ ΠΟΤΕ!!!
 


pola

Active Member
13 Νοεμβρίου 2010
31
0
χιος
οταν ειχαμε παει για τα εμβολια μας και ρωτησα το γιατρο μου ειπε οτι ειναι ψυλλοι και να του βαλω αμπουλα.του ειπα οτι του βαζω καθε μηνα..και τοτε μου προτεινε ο γιατρος εφοσον ειναι κοντοτριχος καθε 3 βδομαδες αντι αμπουλα να του βαζω ενα spray που αφενως σκοτωνει τους ψυλλους και αφετερου λειτουργει προληπτικα για να μην κολλαει..εξω στην αυλη εχουμε πολλα γατακια και με τσιμπανε συχνα οταν τα ταιζω.ειναι σα να με γαζωνουν, ομως μεσα στο σπιτι δεν με τσιμπαει τπτ ουτε εμενα ουτε το φιλο μου..εβελπιστουσα οτι με τοσο κρυο θα γλιτωναμε αλλα και παλι!
 


rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
δεν καταλαβαινουν απο κρυο και τους ψυλλους τους φερνουν αυτα τα σιχαμενα τα γατια:Ρ και εμασ γατα μας κολλησε στο υπογειο κ τρεχαμε!!!
 


pola

Active Member
13 Νοεμβρίου 2010
31
0
χιος
ναι αλλα ο μορφεας δεν τις ακουμπαει ...Μονο τις κυνηγαει!!! καταραμενα γατια εχω και αλεργια(πηγε και πηρε η φιλη μου και με το που μπαινω στο σπιτι της γινομαι διπλασια απο το πρηξιμο)
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Έχετε στην περιοχή πολλές αδέσποτες γάτες?
Συνήθως οι περιοχές που είναι "γατοκρατούμενες" έχουν πρόβλημα και με ψύλλους..

Είναι πολύ πιθανόν να έχει πάει στο χαλί.., κάτω από τον καναπέ.., στο πάτωμα ανάμεσα στις ρωγμές του ξύλου..στο κρεβάτι του..στην βούρτσα του κλπ.
Γενικά όταν το σκυλί γεμίζει με ψύλλους πρέπει να γίνει και μια "απολύμανση" και μέσα στο σπίτι.
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Έχεις εκπαιδεύσει τους ψύλλους να είναι μόνο στην αυλή?

ΦΥΣΙΚΑ και αν έχεις έξω γατιά που ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ότι έχουν ψύλλους και λες ότι σε γαζώνουν θα έχεις και μέσα στο σπίτι και πάνω στον σκύλο!