Πρόβλημα με advantix αμπούλα...!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Χρυσουλα σχετικα με το βαρος του σκυλου σου που ειναι 2.700 kg μηπως του επεσε "βαρια" η αμπουλα?Γιατι η μικροτερη advantix νομιζω ειναι για 4-10 κιλα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Επίσης λάβε υπόψιν σου ότι η Advantix είναι ισχυρή αμπούλα και σε σωματάκια πολλών σκύλων πέφτει βαριά!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Η advantix 40/200 ειναι για μέχρι 4 κιλά, τη βάζω στα κουτάβια
Aυτή έβαλα...

Παιδιά η μικρή έχει ηρεμίσει... ευτυχώς δεν έχει κάνει κανένα καρούμπαλο, κοκκινίλα στο σημείο εκείνο και η φοβερή εκείνη τριχόπτωση σταμάτησε. Προσωπικά σκέφτηκα να την κάνω μπάνιο με alercalm και να την "καθαρίσω" από την αμπούλα αλλά επειδή δεν δείχνει κάποιο σημάδι ενόχλησης και δεδομένου του ψύλλου λέω να την αφήσω ως έχει και απλά προσοχή στην επόμενη με τις ευλογίες του κτηνιάτρου.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Η advantix 40/200 ειναι για μέχρι 4 κιλά, τη βάζω στα κουτάβια
Παιδιά κι όμως δεν έβαλα αυτή... πως την πάτησα έτσι??

Η αμπούλα έγραφε (τώρα που αξιώθηκα και τη διάβασα προσεκτικά) άνω των 4 κιλών. Πω, πωωωω το χαντάκωσα το σκυλί!
Ενώ στη βόλτα ή στο παιχνίδι και γενικά ανκάνει κάτι δεν δίνει σημασία, όλο το βράδυ την άκουγα που ανά τακτά χρονικά διαστήματα έδινε και έπαιρνε το χράτσα χρούτσα... εντάξει δυο τρία χρατσ χρατσ κάνει τη φορά, αλλά στο ίδιο σημείο της αμπούλας. ... Τι να κάνω τώρα... υπομονή μπας και περάσει (όπως είπε και ο κτηνίατρος) ή να την βάλλω να την πλύνω...???

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Μάλιστα ... θα το αφήσω ως έχει και θα της κάνω με το alercalm το επόμενο μπανάκι για να ηρεμίσει το δερματάκι της...πω, πω.... τι τραβάει το έρημο το ζωντανό με εμένα που έμπλεξε... :(

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα η 40/200 που ειναι για μεχρι 4 κιλα σκυλο περιεχει 0,4 ml και η αλλη που εβαλες που ειναι για 4-10 κιλα σκυλου περιεχει 1 ml ,πανω απο την 2 πλασια ποσοτητα.Αν ηταν παντως να παθει το σκυλακι σου κατι,πιστευω θα το ειχες καταλαβει.Μαλλον απλα δεν εχει νοημα να κανεις κατι,αλλα να την παρατηρεις συχνα μην τυχον παρουσιασει οτιδηποτε το σκυλακι.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Γμτ μου.... τι πήγα και έκανα στην κακομοίρα μου την Κλαίρη.
Kαι ο κτηνίατρος που την είδε τυπικά αυτό μου είπε να την αφήσω ως έχει...

Η αλήθεια είναι ότι την ενόχλησε αρκετά η αμπούλα αυτές τις μέρες... αλλά όσο πάει και βελτιώνεται η κατάσταση...

Νιώθω τρελές τύψεις για το ταλαίπωρο το σκυλάκι μου... από πάνω της είμαι όταν είμαι σπίτι... Ας ελπίσουμε ότι δε θα συμβεί κάτι...