Πρόβλημα στην επιστροφή της βόλτας


filip371

New Member
29 Απριλίου 2021
3
4
28
Καλησπέρα στο forum, καλώς σας βρήκα,

με την κοπέλα μου που μένουμε μαζι αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε μια σκυλίτσα πριν 2 μήνες. Τώρα είναι έξη μηνών και ότι κάναμε κάποια εμβόλια αρχίσαμε τις βόλτες, εδώ και 2 εβδοομάδες. Στο σύνολο πηγαίνουμε βόλτα 3 φορές της ημέρα (επειτα από κάθε γευμα), όπου η βραδινη είναι η μεγαλύτερη βόλτα. Ενώ όλα πηγαινουν καλά και δειχνει να ακουει και να σταματάει (το τραβηγμα το φτιαχωουμε με τον καιρο), τις τελευταίες τέσσερις ημέρες σε κάθε βόλτα όταν καταλαβαίνει ότι επιστρέφουμε (εντομεταξύ δεν πηγαίνουμε στο ίδιο μέρος βολτα), μουλαρώνει και αρνείται να προχωρήσει.Έχω δοκιμάσει να την φέρω με λιχουδιές αλλά δεν, με αποτέλεσμα να κάνω μπράτσα για να την βάλω σπίτι. Πιστεύεται ότι θέλει να μου δείξει κάτι ή είναι πολύ νωρίς για να ανυσηχώ?
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Καλησπέρα, καλώς μας ήρθες!

Να σου πω... εμένα κάνει ακριβώς το ίδιο 6.5 χρόνια τώρα. Δεν ξέρω αν θέλει να μου πει κάτι, αλλά πχια βαριέμαι και να τον ρωτήσω. Τον τραβάω και προχωράει :)

Αν η κουτάβα μάθει ότι αντί να της ανοίξεις ένα θέμα με φωτογραφίες να μας την παρουσιάσεις, άρχισες να την κακολογείς στο ίντερνετ, θα μουλαρώνει περισσότερο :p

Να σας ζήσει!
 






filip371

New Member
29 Απριλίου 2021
3
4
28
ναι θα ήταν μία λύση αυτό, με το σκεπτικό να ανυπομονεί να φάει. Αλλα ευτηχώς το σταμάτησε έπειτα από 3-4 έπειτα το ποστ που έβαλα, και τώρα κάνουμε βόλτες ομορφες. Ευχαριστώ πολύ!!!
 
  • Like
Reactions: BiggBilly


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.815
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf