Καλησπέρα.. Έχω μια σκυλίτσα Πεκινουά, είναι 6μιση χρονων. Από χθές δεν ήταν καλά.. Έτρεμε και γρύλιζε όλο το βράδυ. Το πρωί την πήγα στον κτηνίατρο και μετά από την εξέταση μου είπε οτι έχει κάποιο πρόβλημα στην σπονδυλική της στήλη.. σαν να παραλύει!! Το πρόβλημα το εντόπισε στο ύψος του λαιμού λίγο πιο κάτω.. Συνέστησε ακινησία και κάποια φάρμακα Canidryl 20mg για 15 μέρες.. Έχω πανικοβληθεί γιατί δεν ήταν σαφής ο γιατρός στο αν αυτό θεραπεύεται και στο τι μπορούμε να κάνουμε μετά.. Απλά μου είπε οτι αν δεν προσέξουμε μπορεί να παραλύσει τελείως.. Προς το παρόν παραπατάει όταν κινείται και το πιο ανυσηχητικό για μένα είναι οτι κοιτάει μονίμως προς τα πάνω.. ακόμα και όταν κοιμάται.. αν και κοιμάται με το ζόρι και για λίγο... και μιλάμε για το πιο χουζούρικο σκυλάκι που υπάρχει... Το καλό είναι οτι δεν έχει χάσει την όρεξή της για φαγητό.. Μου φαίνεται περίεργο που ο γιατρός δεν μας είπε για κάποια ακτινογραφία..
Αν ξέρει κάποιος κάτι, αν μπορεί κάποιος με παρόμοια εμπειρία να βοηθήσει ας απαντήσει...
Φοβάμαι πάρα πολύ...
Αν ξέρει κάποιος κάτι, αν μπορεί κάποιος με παρόμοια εμπειρία να βοηθήσει ας απαντήσει...
Φοβάμαι πάρα πολύ...