Πρόβλημα, την γνώμη σας!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
θα ηθελα την αποψη σας και εαν ειχατε καποιος το ιδιο προβλημα.Η σκυλα μου ετρωγε royal jounior καποια στιγμη ειπα να της δωσω καλυτερη τροφη και την περασα σιγα σιγα στην acana προχθες ομως που πηγαμε για εξετασεις βρηκαμε προβλημα στα αιμοπεταλια ηταν χαμηλα οι δεικτες για καλαζαρ και ερλειχιωση ηταν αρνητικη ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση προληπτικα ομως μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η τροφη μηπως της επεσε πολυ βαρια ειναι 7 μιση μηνων.Κατα τα αλλα η γενικη αιματος ηταν φυσιολογικη επισης με την acana ειχε κατακρατηση ουρων δεν κατουρουσε σχεδον καθολου.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
αυτο εκανα θα ξαναδωσω royal και θα δω με τις καινουργιες εξετασεις και επισης δεν ξερω εαν επιτρεπεται η οχι μπορειτε
να το σβησετε εχω σχεδον 12 κιλα τροφη acana jounior καιμπορω να την χαρισω
οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει π.μ

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
stamatina στην θεση σου θα εψαχνα για αρχη... εναν εκτροφεα....
που ειναι κι ασχολειται χρονια με την συγκεκριμενη φυλη...
θα τον ρωτουσα τι θεωρει καλυτερο για τα σκυλια του.... και τι εναλλακτικα προτεινει...
μετα θα σκεφτομουν τι δυνατοτητες εχω εγω ... ειτε οικονομικες ειτε λογω χωρας ειτε... ειτε...
και θα επαιρνα τις αποφασεις μου...
και σιγουρα θα προσεχα τις εξετασεις του σκυλου.... μπορει να μην ηταν και διατροφικο το θεμα...

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
αποφασισα να τις αλλαξω τελειος διατροφη απο σημερα θα φτιαχνω μαγειρευτο με λιγο ξηρα τροφη μεσα με ανθοτυρο με λαδακι με
ρυζι φυσικα και ισως καποια στιγμη της δωσω και barf .Tης δινω μηλο καθε μερα μονο με τα λαχανικα ζοριζομαι δεν ξερω τι
πρεπει να φαει και πως και ποσο.Εννοειτε οτι μιλησα με την εκτροφεα η οποια ειναι και φιλη μου η ιδια ταιζει ξηρα τροφη γιατι εχει 3 κολευ γιατι ζει στο διαμερισμα και γιατι δουλευει ολη μερα και δεν προλαβαινει.Οταν το συζητησαμε προσωπικα μου ειπε οτι εαν ειχε το χρονο θα μαγειρευε Ειναι κατα του barf για ενα μονο λογο γιτι δεν ξερεις την ποιοτητα του κρεατος οταν ταιζεις barf και αυτο βεβαια εχει μια λογικη .Ενταξει δινεις πλαταρια κλπ τα οποια μποει να εχουν ενα σωρο ορμονες καθως δεν ξερεις τι κοτοπουλα ειναι και απο που Ας πουμε εγω στο σπιτι παιρνω κοτοπουλα ελευθερας βοσκης αποφευγω τα σημβατικα Ευχαριστω παντος και βεβαια θα παμε για επαναληπτικες εξετασεις και η εκτροφεας το ιδιο μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο την τροφη επειδη ειναι κουταβι

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν είμαι κανας γνώστης τέτοιων θεμάτων αλλά νομίζω πως τα χαμηλά αιμοπετάλια σε σκύλο 7μηνών δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να σε τρομάζει (ή μήπως ισχύει αυτό για τα ερυθρά?). Μα ξέρεις πως υπάρουν φυλές που απο φύση έχουν χαμηλότερα επίπεδα αιμοπετάλων. Ένα τηλέφωνο στον εκτροφέα να σου φύγει το άγχος.

Επίσης πόσο διάστημα έχει περάσει απο τότε που άλλαξες τροφή?
Αν μιλάμε για 1-2 εβδομάδες τότε δεν θα σκεφτόμουν καν τον παράγοντα τροφής.

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Σταματινα τι ρατσα ειναι η σκυλιτσα σου?Ποιμενικός Σέτλαντ η Κολει?Δεν μπορω να το ξεχωρισω απο την φωτο.Μηπως να δοκιμαζες μια τροφη με λιγοτερη πρωτεινη?

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Σταματινα τι ρατσα ειναι η σκυλιτσα σου?Ποιμενικός Σέτλαντ η Κολει?Δεν μπορω να το ξεχωρισω απο την φωτο.Μηπως να δοκιμαζες μια τροφη με λιγοτερη πρωτεινη?
ειναι κολευ αυτο λεω μηπως η πολυ ψηλη πρωτεινη την πειραξε Καταρχην ειχε τρομερη κατακρατηση ουρων εκανε τσισα 2 φορες την ημερα και με το ζορι Μολις της αλλαξα την τροφη αρχισε να κατουραει 3 εως 4 φορες και σημερα με το μαγειρευτο με φλομοσε στο κατουρημα Παντως ουτος η αλλος σε ενα μηνα θα παμε για επαναληπτικες εξετασεις Απλα ανοιξα το θεμα μηπως ειχε καποιος παρομοιο περιστατικο.Κριμα γιατι ηθελα να της δινω acana και οχι royal.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Δεν είμαι κανας γνώστης τέτοιων θεμάτων αλλά νομίζω πως τα χαμηλά αιμοπετάλια σε σκύλο 7μηνών δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να σε τρομάζει (ή μήπως ισχύει αυτό για τα ερυθρά?). Μα ξέρεις πως υπάρουν φυλές που απο φύση έχουν χαμηλότερα επίπεδα αιμοπετάλων. Ένα τηλέφωνο στον εκτροφέα να σου φύγει το άγχος.

Επίσης πόσο διάστημα έχει περάσει απο τότε που άλλαξες τροφή?
Αν μιλάμε για 1-2 εβδομάδες τότε δεν θα σκεφτόμουν καν τον παράγοντα τροφής.[/Οχι η εκτροφεας δεν μου εχει πει κατι για τα αιμοπεταλια
για την συγκεκριμενη φυλη η επειδη ειναι κουταβι Απλα μου ειπε οτι και αυτη οταν αλλαξε την τροφη που εδινε καποια στιγμη με μια
αλλη χαλασαν οι δεικτες των σκυλων της.Μολις γυρισε στην δικια της επανηλθαν και τα σκυλια