Πρόβλημα υγείας Ερσας !!!!!!

Ilias3239

Member
13 Οκτωβρίου 2012
12
0
Θεσσαλονικη
ειμαι πολυ στεναχωρημένος. στην ερσα μου απο τοτε που γυρισαμε απο το χωριο εντοπισαμε ενα σωρο προβληματα. πρωτον δεν παταει καλα το ποδι της το αριστερο. με αφηνει να το ψαξω χωρις να διαμαρτυρεται αλλα δεν μπορω να εντοοπισω απο τι ειναι. δευτερον κοιμαται όλη την ωρα. μηπως εκει στην εξοχη κατι τι τσιμπησε? μηπως κουραστηκε απο το τρεξιμο? μηπως δεν κοιμηθηκε τα βραδια καλα στην αυλη που την ειχαμε? δεν ξερω..το τριτο και το πιο σοβαρο ειναι ότι βγαζει αιμα μαζι με τα κακα της που ειναι δυστυχως διαρροια.δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω..εχω τρελλαθει. μηπως φταιει το ότι εφαγε κόκκαλα? δεν ξερω τι μπορει να ειναι. εχω φυσικα σκοπο να την παω στον κτηνιατρο αλλα δεν ξερω τι να κανω τωρα. βοηθηστε με αν ξερετε...σας παρακαλω!!! τι να κανω?????????

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Εγώ θα επικοινωνούσα και σήμερα με κτηνίατρο. Συνήθως αφήνουν κάποιο κινητό για έκτακτα περιστατικά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
...δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω..εχω τρελλαθει...
Αυτό τον φοβερό προβληματισμό, που διαβάζω συχνά εδώ μέσα, δεν πρόκειται ποτέ να τον καταλάβω. Δηλαδή, σαν τι άλλο ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις, απ'το να πας τρέχοντας στον γιατρό;;;;;;;;;; Πριν από οτιδήποτε άλλο. Πριν από το άνοιγμα ενός θέματος σε ένα σκυλοφόρουμ...

Τι είδους κόκκαλα της δώσατε; Τα κόκκαλα, απαγορεύονται δια ροπάλου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αστην εντελώς νηστική, με ελάχιστο ελεγχόμενο νερό, μέχρι να την δει γιατρός. Στην καλύτερη περίπτωση, θα πρόκειται για κάποια εύκολη κολλίτιδα. Αλλά μέχρι να μιλήσεις με τον γιατρό σου, δεν κάνεις τίποτα άλλο.

Ilias3239

Member
13 Οκτωβρίου 2012
12
0
Θεσσαλονικη
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.. αν μπορουσα να βρω αυτη την στιγμη τον κτηνιατρο θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα εκανα. Και επειδη δεν εχω ξανααντιμετωπισει κατι τετοιο ( να που για όλα υπαρχει η πρωτη φορα ) γι'αυτο ρωταω αν κάποιος ξερει να μου πει τι να κανω για να μη χειροτερεψω την κατασταση. της εδωσα ηδη λιγο ρυζι. η ορεξη της δεν μειωθηκε. η διάρροια συνεχίζεται το αιμα επισης αν και λιγότερο..το ξερω ότι δεν απευθυνομαι σε ειδικους απλα ο καθενας θα μπορουσε να βοηθησει πιστευω..αν εχει αντιμετωπισει κάτι παραπλησιο...ευχαριστω και πάλι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Μην την ταίζεις. Αστην νηστική.
Ο γιατρός μας σε τέτοιες περιπτώσεις μας λέει ακριβώς αυτο, νηστικός ο σκύλος εκτός αν έχουμε κονσέρβα ή ξηρά φαρμακευτική για τέτοια θέματα ( w/d της hills π.χ.), κοτόπουλο με ρύζι μια φορά το δοκίμασα και συνεχίστηκαν οι διάροιες.

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Συμφωνώ με Κυβέλη και Μαρεκο. Και στην περίπτωση μου ο γιατρός συνέστησε να μη φάει όλη μέρα. Το βράδυ λίγη ποσότητα λαπά με κοτόπουλο βραστό για να πάρει την αγωγή που μας έδωσε.

Αφησε την νυστική και πάνε στον γιατρό

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3