Θέλεις απάντηση?Δεν την ξέρεις?Πριν βγουν τα ηλεκτρικα κολλαρα , οι εκπαιδευτες πως διορθωναν τις προβληματικες συμπεριφορες?
Το θεωρω ενα λαθος ''εργαλειο''.
Ο σκύλος δεν πήγαινε καν στον εκπαιδευτή!Κατευθείαν ευθανασία...
Είμαι λάθος?
Θέλεις απάντηση?Δεν την ξέρεις?Πριν βγουν τα ηλεκτρικα κολλαρα , οι εκπαιδευτες πως διορθωναν τις προβληματικες συμπεριφορες?
Το θεωρω ενα λαθος ''εργαλειο''.
Μιλαμε για κοριτσακια τωρα...Κολλαρα, ζαρτιερες, μπεϊμπυ ντολ...χαχαοχι μονο ηλεκτρικο κολλαρο... και ζαρτιερες....
Δεν ξέρω ακριβώς αλλά τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν μια πατέντα για να διορθώσουν το σκύλο με ρεύμα.τι είναι τα στρατιωτικά τηλέφωνα?
Νασούκ, θα δεχόσουν καλύτερα σα σκεπτικό λειτουργίας ένα ηλεκτρικό κολάρο που δε διοχετεύει ρεύμα αλλά υπέρηχους;Στελιο δεν ξερω τι εκαναν πριν , με ενδιαφερει τι κανουν τωρα και διαφωνω.
Η διορθωση απο χερι ειναι πιο φυσικη για τον σκυλο.Ειτε θες με σκληρο τροπο ειτε με νερο ειτε με δεσιμο ξερω γω?Αλλα φαντασου να φορεσεις ηλ.λουρι πρωτη φορα σε σκυλο και να αρχισεις να το πατας.Απο που του ερχεται δεν ξερει ο καημενος και μενει κοκκαλο απο τα βατ που τρωει στο σβερκο.
Αντε να δεχτω οτι θα το βαλουν σε εντελως προβληματικα ζωα που αλλιως δεν θα την βγαλουν.Μεχρι εκει.
Για οτιδηποτε αλλο δεν με πειθει κανεις.
Ηθικο διδαγμα, μην βαλετε ηλεκτρτρικο κολαρο γιατι θα γιντε gayΑυτο για τα pit ισχυει; Ξαπλωνουν μετα στο ιδιο κρεββατι 2 αρσενικα; Επειδη τους φορεσανε ηλεκτρικο κολαρο; Απιστευτο μου φαινεται...
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Εκεί ήθελα να καταλήξω αν είναι όντως αυτή η νοοτροπία σου γιατί ούτε εμένα μου αρέσουν και μπορώ να πάρω θέση μόνο ως γνώστης συγκεκριμένων συμπεριφορών, για άλλες που δε γνωρίζω ώστε να τις χαρακτηρίσω προβληματικές και σε ποιό βαθμό, δε μπορώ να εκφέρω άποψη.Γενικα δεν μου αρεσουν τα γκατζετακια που αφορουν την εκπαιδευση και που προφανως επιφερουν πονο , ενοχληση στο σκυλο.
Ε ναι, το ίδιο λέμε!Αυτό διαχωρίζει έναν επαγγελματία από έναν που θέλει να κάνει σωστή δουλειά, έστω και ότι χρησιμοποιούν και οι 2 ηλεκτρικό κολάρο!Στελιο δεν ξερω τι εκαναν πριν , με ενδιαφερει τι κανουν τωρα και διαφωνω.
Η διορθωση απο χερι ειναι πιο φυσικη για τον σκυλο.Ειτε θες με σκληρο τροπο ειτε με νερο ειτε με δεσιμο ξερω γω?Αλλα φαντασου να φορεσεις ηλ.λουρι πρωτη φορα σε σκυλο και να αρχισεις να το πατας.Απο που του ερχεται δεν ξερει ο καημενος και μενει κοκκαλο απο τα βατ που τρωει στο σβερκο.
Αντε να δεχτω οτι θα το βαλουν σε εντελως προβληματικα ζωα που αλλιως δεν θα την βγαλουν.Μεχρι εκει.
Για οτιδηποτε αλλο δεν με πειθει κανεις.
Το συγκεκριμενο ενεργοποιουταν με το γαυγισμα. Δεν ειχε τηλεκοντρολ. Η τιμη του αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στις 40.000 εν ετει 2002.Nαι...αλλα εσυ ειχες την επιλογη να το αφησεις στο ραφι. Στον σκυλο ομως του το φοραει ο ''εμπειρος'' χειριστης ο οποιος εχει και το κουμπι αυξομειωσης της τασης...
29 κατασκευαστες πλυντηριων καποτε συνιστουσαν SKIP, και ελεγαν οτι ''αυτοι ξερουν''! Λες να συμβαινει το ιδιο και με 29 εκπαιδευτες σκυλων ; Να συνιστουν ηλεκτρικο κολαρο ; ''Αυτοι ξερουν'' ;
Υ.Γ. Βεβαια, η διαφημιση μιλουσε για πλυντηρια.(Σε περιπτωση που απο καποιον διεφυγε η, λεπτομερεια)...:tox: