Πρώτη δαγκωματιά


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ποπό..μακελειό!!!

Καλά Σοφια σε φαντάζομαι να βλέπεις τον γάτο τέζα και τον σκύλο με βλέμμα τύπου πάτησα play αλλα δεν..

Τι να πω..
Πακέτο..!!!

Πρόσεχε πάντως μαλτεζάκη-rot..μην γίνει καμια παρεξήγηση μεταξύ τους..
Αν και λογικά το rot ήρθε μετά λουνας, αρα κάποια ιεραρχία θα υπάρχει στην αγέλη σεβασμός από τα παλιά στα νέα μελη..:rolleyes::):)
 




LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
τι θελετε καλε κοριτσια να μαθετε?
πειτε να σας απαντησω....:)

τωρα το ειδα ουπς....

λοιπον με λιγα λογια,το μαλτεζ,λογικο κιολας αφου ηταν σαν την βδελλα επανω μου κολλημενο 24/24 να ειναι κτητικο στο φουλ,οταν μπηκε το κοριτσι στο σπιτι,φυσικα και δεν ειχε τις καλυτερες διαθεσεις απεναντι της.....μπορω να πω οτι ηταν και επιθετικη αρκετα συχνα,οταν ομως η αλλη μεγαλωνε και αποκτουσε ογκο και δυναμη,ναι μεν εκανε πισω στις προειδοποιησεις του μικροσωμου αλλα ηταν θεμα χρονου,το ως ποτε θα κανει πισω...
 
Last edited:


chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Λυπάμαι αν σου έδωσα τέτοια εντύπωση. Σαφώς και δεν χαριτολογώ όταν λέω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψω να συμβεί κάτι τέτοιο εφόσον είχα το σκύλο μου στο λουρί (που σημαίνει ότι θα είχα εγω τον απόλυτο έλεγχο). Δεν φταίνε τα άλλα σκυλάκια να πάνε άκλαφτα στα καλά καθούμενα, επειδή ο σκύλος μου δεν θέλει πολλά πολλά!

Δεν ξερώ πως σκοπεύεις να αντιδράσεις την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά θα διόρθωνα το σκύλο μου με μεγάλη αυστηρότητα (έτσι κι αλλιώς ο σκύλος φοράει μονίμως prong collar στη βόλτα) και θα του έκανα όσο μπορούσα πιο ξεκάθαρο ότι δεν ανέχομαι τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Αναφέρθηκα στο ''θα τον είχα τσακίσει'', δηλαδή πως το εννοείς. Το ότι την μάλωσα το ανέφερα, και στο φινάλε δεν μπορώ να υπερηφανευτώ ότι έχω περάσει στο σκυλί μου το 100% της εκπαίδευσης που έχω κάνει. Ενα ξέρω, ότι προσπαθώ.
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Πρέπει να δείξεις πως ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ η συμπεριφορά της,καλά έκανες και την μάλωσες.Τώρα βλέποντας και κάνοντας στην συνέχεια.
 


BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Κι εγώ φιλάω τα ρούχα μου για να έχω τα μισά καθώς έχω κι εγώ μαλτεζάκι σπίτι αρσενικό και πολύ ιδιότροπο...
Τον έχει πεθάνει τον Dante στα γκρρρρ...
Αυτός όμως προς το παρόν τον αγνοεί...
Έχω την εντύπωση πως ότι μικρό του γρυλλίζει αδιαφορεί πλήρως(πχ τσιουάουα κλπ.)
Με τα μεγάλα αρσενικά έχει αρχίσει να είναι λίγο βαρύς...
Πάντως κι εγώ θα τον τσακίσω επί τόπου άμα δω ν' αρπάζει κάνα ζωντανό, δεν θα ξέρει από που του 'ρθε...Δεν μου φταίνε τίποτα τ' άλλα και το επόμενο βήμα θα είναι να κατασπαράξει και τον Joseph:eek: