Πρώτη φορά ταξίδι!

nikolapetr

New Member
7 Αυγούστου 2025
1
0
25
Καλησπέρα! Έχω έναν κούκλο ελληνικό ποιμενικό κ είναι 5 μισή μηνών... Την άλλη βδομάδα θα ταξιδέψω με πλοίο μαζί του .. είναι 8 ώρες ταξίδι κ έχω λίγο αγχωθει με το πώς θα αντιδράσει ο σκύλος... Έχω αποφασίσει να τον έχω μαζί στο εξωτερικό σαλόνι στο κατάστρωμα κ να μην τον βάλω στα ειδικά κλουβιά φύλαξης του καραβιού για τον λόγο ότι θέλω να είμαι κοντά του για να μην φοβηθεί η αγχωθει περισσοτερο.. γενικά είναι φυσικός με άλλα ζώα κ πολύ με ανθρώπους.. ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια εμπειρία πάνω στο θεμα τι θα πρέπει να προσέξω κ τι θα χρειαστώ μαζί μου κατά την διάρκεια του ταξιδιού...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.857
8.052
Καλώς ήρθες.
Μίλα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και μάθε ακριβώς τι επιτρέπεται. Ανάφερε τους ότι δεν σκοπεύεις να τον βάλεις σε κλουβί αλλά να τον έχεις μαζί σου κατάστρωμα.
Έχε μαζί βιβλιάριο με εμβόλια, σακουλάκια για κακά, μπουκάλι με νερό για να ξεπλύνεις τσίσα από κατάστρωμα, μπολάκι για νερό και φαγητό. Μπορεί να χρειαστεί και φίμωτρο για να κυκλοφορεί στο κατάστρωμα, έχε το μαζί σου και μην του το βάλεις αν δεν προκύψει θέμα. Πηγαινε νωρίς να πιάσεις ένα καλό μέρος με σκια αν ταξιδεύεις πρωινές ώρες. Εναλλακτικά επειδή είναι πολλές οι ώρες σκέψου για καμπίνα. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι θα πρέπει να τον έχεις πάει βόλτα πριν επιβιβαστείτε. Καλό σας ταξίδι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.857
8.052
Ξέχασα να σου πω αν δεν τον έχεις τσιπάρει να το κάνεις. Μπορεί να ζητηθεί και είναι υποχρεωτικό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr