Πτώση

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.919
5.309
patra
grdane.blogspot.com
αρη, καταρχήν μην τρελαινεσαι.... η ψυχραιμία σου είναι παντα κρίσιμη για την ήρα.....
ουτε φοβική γινεται από την μια στιγμή στην άλλη...
αυτοί που θα μπορουσαν να σε βοηθησουν από εδώ.... έτσι βιαστικά μουρχεται.... η κρινα και η dr. zivago... επικοινωνησε και περιμενε απαντησεις.....

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
λοιπον Αρη ,οταν εχουμε αποκλεισει παθολογικα προβληματα και συμβαινει αυτο, ειναι γιατι η σκυλα ετοιμαζετε για ψευδοκυσηση ,την οποια θα δεις χρονικα αν υπολογησεις 60-70 μερες μετα την πρωτη μερα που της ειρθε η περιοδος ,θα πρεπει τοτε σε αυτες τις μερες που σου ειπα να ψαχνεις καθημερινα τους μαστους και ιδιαιτερα τους 4 τελευταιους αναμεσα στα μπουτακια ,θα πιεζεις ελαφρα τις θηλες και θα δεις να βγενει σταγονιτσα με χρωμα κιτρινοπο διαφανο ,αν ωστοσο δεν εχεις κανει στειρωση και συμβει αυτο θα σου πω τι θα κανεις

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ευχαριστω Κρινα. Δηλαδη σε ένα μηνα να αρχισω να την ψαχνω.
Πώς θα αποκλεισουμε κατι παθολογικο? Να ξανακανουμε εξετασεις? Όπως ειπα καναμε σχετικα προσφατα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λοιπον, την Τριτη στον γιατρο!
Μολις η Ηρα κατουρησε μεσα στο σαλονι. Μιλαμε για λιμνη. Αυτό εχει να συμβει σχεδον ένα χρονο.
Παντα κρατιεται ο,τι και να γινει. Το θεωρω σημαδι ασθενειας το να μην μπορεσει να κρατηθει. Και δεν εχει πολλες ωρες να βγει εξω.

Και η Ζηνα όταν ξεκινησε η ασθενεια της δεν κρατιοταν, παρολο που είναι πολύ εκπαιδευμενη στο θεμα της τουαλέτας.

Στενοχωρηθηκα πολυ τωρα. Και σιγα τωρα να μην βρουνε ακρη οι γιατροι εδώ. Κουραστηκα πια να τρεχω στη Θεσσαλονικη για γιατρους. Μια για την μητερα μου, μια για την γυναικα μου και μια για την Ζηνα. Αλιμονο αν αρχισω και με την Ηρα.
Προτρεχω, το ξερω, αλλά άμα εχεις καει…

Συγχωρεστε με που σας ζαλιζω παλι, αλλά πού αλλού να μιλησω για τα σκυλια μου και να παρω σοβαρη απαντηση? Μονο εσας εχω.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλέ Άρη, ηρέμησε. Όλα θα πάνε καλά, θα δεις.:) Δες τι θα σου πει ο κτηνίατρος και ζήτα και δεύτερη γνώμη στη Θεσσαλονίκη αν θέλεις. Μπορεί να είναι ελαφρώς άρρωστη. Και του Μουφ που είναι σχολαστικό γενικώς, του είχαν μια φορά φύγει στο σπίτι πέρσυ όταν είχε αρρωστήσει. Δες μήπως είναι σκουλήκια, καμιά φορά πιάνουν και τέτοια οι σκύλοι όσο και να τους προσέχεις. Θα ήταν καλό ίσως να τη στειρώσεις την Ήρα αν πρόκειται για ψευδοκύηση.

Ορίστε, μόλις διάβασα ότι η αυξημένη ούρηση μπορεί να είναι σύμπτωμα ψευδοκύησης (και κανονικής κύησης). Ορμονικό θα είναι: http://www.vetinfo.com/dpregnancy.html

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Θα συμφωνήσω με τη Sara! Κατ' αρχήν ηρέμησε! (Τα λέω σε σένα να τα ακούω και εγώ)... Μπορεί να ήταν εντελώς τυχαίο, ίσως για κάποιο λόγο ήθελε να σου τραβήξει την προσοχή. Δεν λέω να μην το κοιτάξεις φυσικά και να πας σε γιατρό αλλά λόγω αργίας (πάντα μέσα στις αργίες όλα ρε γμτ) μην τρελλαθείς! Ψυχραιμία! Όλα καλά θα πάνε!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Άρη ψυχραιμία και υπομονή κι από μένα μέχρι την Τρίτη!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Θα αγιασετε ρε παιδια τοσον καιρο που με ανέχεστε!

Το αξιοσημειωτο είναι οι μεγαλες μεταπτωσεις μεσα στην διαρκεια της ιδιας ημερας.
Στην πρωινη βολτα ηταν ψιλοκουρέλι, χωρις ορεξη. Μεχρι και τα εξι κλασσικα αδεσποτα που την ξερουν από την καλη και την αναποδη, αδιαφορησαν όταν μας ειδαν να πλησιαζουμε στην πλατεια.

Σηκωσαν το κεφαλι και παρεμειναν ξαπλωμενα. Καταλαβαν ότι είναι ακινδυνη. Ξερουν καλυτερα αυτά.
Περασαμε από δίπλα τους και η Ηρα εκανε σαν να μην υπηρχαν.
Μεσα στη στενοχωρια εγω για την γενικη πεσμενη διαθεση.

Στην βραδυνη μας βολτα πριν λιγο ηταν σχεδον ο παλιος διάολος, κινητικη, αγερωχη και ετοιμη για καυγα. Τα αδεσποτα εφυγαν μολις την ειδαν από μακρια. Δεν το φανταζομουν ότι θα χαιρομουν που είναι ο εαυτος της και αναγκαζομουν να την εχω στην υπακοη.

Λιγο αργοτερα εβγαλα παλι για λιγο την Ζηνα για το βραδυνο κατουρημα και κλεινοντας την πορτα ακουγα χαμογελωντας τις τσιριδες της γυναικας μου «ΜΗ, ΟΧΙ!!» που δεν μπορουσε να βαλει σε ταξη την Ηρα ενώ μαγειρευε.

«Αρχισε να επανερχεται», σκεφτηκα με χαρά. Γνωριμο πεδίο που ξερω πώς να κινηθω.
Καμιά φορά better the devil you know.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Θα αγιασετε ρε παιδια τοσον καιρο που με ανέχεστε!.
Είναι που δεν έχω αρχίσει εγώ τις αγωνίες ακόμα!:D Πάντως πέρα από την πλάκα έχεις το καλό πως ξέρεις να διαβάζεις τα σκυλιά σου τόσο καλά που μακρύα από εδώ ότι και να συμβεί μπορείς να το προλάβεις! Και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό. Να είναι κάποιος τόσο δεμένος που να καταλαβαίνει τα σημάδια! Think possitive!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Μου φαίνεται ότι τελικά ισχύει αυτό που μου λέει ο γιατρός μας: "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..." :rolleyes::D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μακαρι να ειναι ετσι Μαρια και ας θεωρηθω υπερβολικος έως υποχονδριος.
Αλλά δεν επαναπαυομαι επειδη υπαρχουν καποιες αναλαμπές.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Αρη μου στην ίδια κατηγορία "υπερβολικών" ανήκουμε :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τελικα Μαρία τεινω να βγαλω το αφελές συμπερασμα οτι επηρεαζεται απο την ωρα της ημερας.
Παλι πεσμενη και με κατεβασμενα αυτια ηταν στην πρωινη βολτα. Το πρωι υποτιεθεται οτι υπαρχει συσσωρευμενη ενεργεια και ορεξη. Αντε βρες ακρη τωρα.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω επειδη θελω να αποκλειω παθολογικες καταστασεις και να ειμαι ησυχη ,θα εκανα οπωσδηποτε υπερηχογραφημα και αιματολογικες
αν εκανες για λεισμανια ,ερλιχεια ,διροφιλαριωση μην ξανακανεις ,κανε μια γενικη για να δεις τις τιμες που ειναι ,επισης μεχρι να πας στο γιατρο ,παρακολουθησε το πιπι της ,αν μοιριζει περιεργα ,αν εχει υγρα στα καλα καθουμενα ή κατα την ουρηση και βαλε θερμομετρο για πυρετο

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κρινα, καναμε γενικη πριν δυο μηνες. Θα ζητησω νέα εξεταση από βδομαδα.
Για λεισμανια ,ερλιχεια παλι πριν δυο μηνες στειλαμε δειγμα για τιτλο και ηταν αρνητικο.
Για διροφιλαριωση παιρνει το τακτικο χάπι αλλά εξετασεις δεν καναμε.

Υπερηχογραφημα για σκυλο δεν κανει κανείς εδώ. Όταν θα ξαναπαω την Ζηνα στην κτηνιατρικη κλινικη Θεσσαλονικης για τις τακτικες της εξετασεις (αρχες με μεσα Ιουνιου) θα παρω και την Ηρα μαζι για υπερηχο, εκτος αν κριθει ότι πρεπει να τρεξω νωριτερα.
Θα συζητησω επισης με τον καθηγητη για την στειρωση της Ηρας και τον προγραμματισμο της.

Το πιπί της μυριζε για αρκετες μερες λογω περιοδου αλλά τωρα θα ελεγα ότι δεν μυριζει. Τα ούρα οπτικα φαινονται καλα και δεν θα ελεγα ότι μυριζουν ιδιαιτερα.
Υγρα δεν εχει πλεον. Θα παρακολουθησω πιο στενά όμως.
Θερμοκρασια πηρε ο γιατρος προχθες και θα του πω να ξαναπαρει την Τριτη που θα παω.

Σε ευχαριστω πολύ και παλι.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
off topic

ολοι μαθαινουμε απο ολους
ειμαστε μια κοινοτητα που ολοι νοιαζομαστε για ολους
ειμαστε αγελη
εισατε ολοι η καλητερη παρεα μου
αν λεγαμε ευχαριστω θα επρεπε να εχουμε συζητησεις-σκυλοκουβεντες -ευχαριστιες και αυτες ειναι για τους τυπους,για τους ξενους

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
off topic

Κανείς δεν εχει υποχρεωση να αφιερωσει τον πολυτιμο χρονο του για να βοηθησει καποιον που δεν γνωριζει.
Προσωπικα, βγαινει από μεσα μου το να ευχαριστησω.
Συμφωνω όμως, ειμαστε μια ομορφη παρέα και δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο τυπικοι.
Ωστοσο, αν χαθουν οι τυποι, χανεται και η ουσια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
off topic2:

Εσείς καλέ με τα μαυρόσκυλα με φόντο το γρασίδι, σταματήστε γιατί συγκινούμαι...:)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παρακολουθησε το πιπι της ,αν μοιριζει περιεργα ,αν εχει υγρα στα καλα καθουμενα
Κrina,
η δικια μου μετα τον τριτο της οιστρο και μεχρι να στειρωθει εβγαζε για ενα διαστημα κατι βλενωδεις εκκρισεις. Εγω σκευτηκα πυομητρα κατευθιαν αλλα ο γιατρος με καθυσηχασε λεγοντας μου οτι και πυομητρα να ειναι ,το προλαβαινουμε.Οποτε περιμεναμε.
Αυτες οι εκκρισεις θεωρουνται καταλειπα του οιστρου?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τελικα Μαρία τεινω να βγαλω το αφελές συμπερασμα οτι επηρεαζεται απο την ωρα της ημερας.
Παλι πεσμενη και με κατεβασμενα αυτια ηταν στην πρωινη βολτα. Το πρωι υποτιεθεται οτι υπαρχει συσσωρευμενη ενεργεια και ορεξη. Αντε βρες ακρη τωρα.
Άρη, εγώ τα περισσότερα σκυλιά που ξέρω συνήθως στην πρωινή βόλτα, ίσως επειδή είναι από τον ύπνο, πάνε ψιλοβαρεμένα, ενώ η απογευματινή βόλτα είναι αυτή με την πολύ ενέργεια....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini