Πως ζευγαρώνω τον Βruno ?

Status
Κλειδωμένο θέμα

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
Συγνώμη , μπορεί να έχετε δίκιο αλλά δεν μπορώ να συζητήσω σε αυτό το επίπεδο που θέλει ο συγκεκριμένος κύριος.
Λυπάμαι γιατί χάρηκα για το forum .. Πραγματικά λυπάμαι,

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
Γιατί επιλέγεις να ασχοληθείς με αυτό το επίπεδο;
Τόσοι άλλοι προσπαθούμε τόση ώρα να σε ενημερώσουμε. Το θέμα είναι αν θέλεις...

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
αμα εχει κανει τα εμβολια του...ε τοτε ειναι νταξη!μπορεις κ αυριο να τον βαλεις να πηδηξει!την θυληκια ασε να την διαλλεξει αυτος,αλλα δωστου κανα 100αρικο του παιδιου να την παει καμια τσαρκα πρωτα...
Τσκ τσκ τσκ!!
Τι να πω! Σα δεν ντρέπεσαι λιγάκι!! Τσίπα δεν έχεις πάνω σου;;

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
Γιατί επιλέγεις να ασχοληθείς με αυτό το επίπεδο;
Τόσοι άλλοι προσπαθούμε τόση ώρα να σε ενημερώσουμε. Το θέμα είναι αν θέλεις...
ακριβως....τοση ωρα προσπαθειτε!οσο για το επιπεδο,το επιπεδο αυτο δεν νομιζω να το εχετε δει πολλες φορες απο εμενα κ πιστεψτε με δεν θα το βλεπατε..αγαπητη proxy..http://www.dogforum.gr/v3/../member.php?5458-proxypuppy
το επιπεδο ενος φορουμ δεν κρινεται απο εναν κυριο...οπωτε μην κρινεις απο την σταση μου το φορουμ κ τους υπολοιπους κ μην λυπασαι,το φορουμ ειναι εξαιρετικο.μην προσπαθεις να βγαλεις ακυρο το φορουμ λογω της στασης μου απεναντι σου ωστε να κατηγορηθω για αυτο.ανοιξε αυτια κ ματια κ δες τι σου λενε τα παιδια.

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
Nα ρωτήσω κάτι ?
Εάν βρώ κάποιον επαγγελματία και έχει μία θυληκιά και του προτείνω να ζευγωρώσω τον δικό μου με μ'ια δική του
δεν είναι μία καλή λύση ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
Βασικά, θέλεις να μας πεις, γιατί θέλεις τόσο πολύ να τον ζευγαρώσεις;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ή απλά εκτροφέας θα ζητησει τα χαρτια του σκύλου σου, τις εξετασεις του σκύλου σου τα βραβεία του σκύλου σου κι αν τα εχεις ολα αυτα θα σκεφτεί αν ζευγαρώσει την σκύλα του με τον δικό σου...

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
Κ. lawrence

Με γνωρίζετε ? Πως μιλάτε έτσι μαζί μου και προς τι το επιθετικό σας ύφος . Θέλω να πληροφορηθώ για κάποια πράγματα ,
δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν . Σας παρακαλώ κάντε μου τη χάρη .
Να μιλάτε σε αυτό το ύφος με τοτυς φίλους σας .
http://www.dogforum.gr/v3/private.php?do=newpm&u=1425

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Οκ δεν ξ'ερω αν σίγουρα θα τον ζευγαρώσω , απλά θα ήθελα ένα κουτάβι του .
Επίσης δεν έχω pedigree . Πως μπορώ να πάρω ?
Επίσης τι εξετάσεις εννοείται ? Τα εμβόλια του πάντως τα έχει κάνει όλα .
Λυπάμαι που θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε η Μαρέκο...

Τα εμβόλια δεν κάνουν τον σκύλο σου άξιο για πατέρα.
Όχι σήμερα που υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα υπερπληθισμού σκύλων (και τα περισσότερα ζώα είναι ημίαιμα ή κακής ποιότητας καθαρόαιμα).
Αν ο σκύλος σου δεν έχει πεντικρί θεωρείται ημίαιμος (γιατί δεν ξέρεις αν είναι καθαρόαιμος, και ούτε ξέρεις τι συγγένεια ίσως έχει με την σκύλα που θα ζευγαρώσει). ΌΣΟ και να τον πλήρωσες, δεν τον κάνει καλό Μπόξερ. Και όχι, δεν μπορείς να πάρεις πεντικρί. Το πεντιγκί γράφει όλο το σόι του σκύλου σου, όλους τους προγόνους του. Ποιός τους ξέρει να σου τους πει;
Ποιός ξέρει να σου πει αν οι γονείς του σκύλου σου ήταν συγγενείς οι ίδιοι ή όχι;;;;
Οπως καταλαβαίνεις, είναι απλά ανήθικο να ζευγαρώσεις έναν σκύλο, χωρίς να ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ για εκείνον (παρά μόνο πως έχει κάνει εμβόλια!).
Είναι σαν να ζευγαρώνεις 2 κοπράκια. Χειρότερο μάλλον!

Αλλά μην στεναχωριέσαι. Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ χρήσημο να ζευγαρώσει. Δεν οφελεί κάπου. Μόνο κακό θα κάνεις αν τον αφήσεις να κάνει απογόνους (γιατί θα βγάλει 6-12 σκύλους χωρίς καμία αξία). ΔΕΝ έχει έλλειψη η Ελλάδα από σκύλους χωρίς χαρτιά... ή σκύλους αιμομικτηκούς.
Κάθε άλλο (έχουμε ΠΗΞΕΙ). Αν σε 12 χρόνια που θα πεθάνει, θέλεις πάλι Μπόξερ, πάρε ένα Μπόξερ. Μην κάνεις 12 γιατί θέλεις ένα....
Είναι εγωιστικό και βλακώδες (δεν πρόκειται να μοιάζει και πολύ στον πατέρα του άλλωστε).

Επίσης, δεν έχεις μεγαλώσει ούτε ΕΝΑ Μπόξερ (κουταβάκι έχεις). Πολύ πιθανό να δεις πως δεν σου ταιριάζει σαν σκύλος... πως θέλεις άλλη φυλή μετά από αυτόν. Μην βιάζεσαι λοιπόν.

Να χαρείς τα χρόνια που έχεις με τον σκύλο σου και άσε την εκτροφή για όσους δεν το βλέπουν μόνο ρομαντικά/συναισθηματικά.

Έχει γίνει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα στην Ελλάδα, ο τρόπος που ΟΛΟΙ θέλουν να κάνουν ζευγαρώματα.
Έμμεσα, αυτό φταίει για τα τόσα αδέσποτα (ζευγαρώνονται οι σκύλοι, χωρίς οι ιδιοκτήτες να είναι προετοιμασμένοι για τις ευθύνες τους).

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
Δεν έχω χαρτιά . Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιος ? Εάν τον πληρώσω ?
Και επίσης εάν βρώ κάποιον πόσα κουτάβια θα δικαιούμαι να πάρω ?

Θέλω , ίσως να θέλω να τον ζευγαρώσω για να έχω δεύτερο σκύλο και να είναι ίδιος με τον δικό μου που πραγματικά τον λατρεύω

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
proxy μιλα μου στον ενικο σε παρακαλω.δεν ειμαι τετοιου επιπεδου να δεχτω τον πληθυντικο σου.κ προς το παρων ασε το θεμα μαζι μου κ δες τι θα κανεις με τον σκυλο σου.

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
Ωραία , εάν όπως σας είπα απευθυνθώ σε επαγγελματία ο οποίος θα πουλήσει τα υπόλοιπα και θα κρατήσω εγώ ένα ( αλήθεια πόσα δικαιούμαι ? )
και κάνει τις εξετάσεις που πρέπει ο Bruno ( τι εξετάσεις πρέπει να κάνει ? ) υπάρχει πρόβλημα με αυτό ?

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν έχω χαρτιά . Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιος ? Εάν τον πληρώσω ?

Μόνο ένας ανήθικος σκυλέμπορος θα ήθελε να ζευγαρώσει την σκύλα του με τον οποιοδήποτε σκύλο χωρίς χαρτιά.
Επίσης, δεν ξέρεις αν σου αρέσει πραγματικά ο σκύλος σου, καθώς είναι ακόμη ΜΩΡΟ.
Δεν λέω πως δεν το αγαπάς.... απλά δεν τον ξέρεις ακόμη γιατί θα αλλάξει ΠΟΛΥ.

Η αγάπη σου πάντως είναι ΑΣΧΕΤΟ θέμα με το θεμα του ζευγαρώματος.
Αν ήταν στείρος δεν θα τον αγαπούσες το ίδιο;

Τώρα διάβασα το τελευταίο σου ποστ.
Μα καλά... ΔΕΝ σε ενδιαφέρει που θα καταλήξουν τα κουτάβια σου;
Τόσο πολύ εγωισμός πια;
Ας τα πάρει ο σκυλέμπορας και ας τα κάνει λουκάνικα;

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
Πάντως οι φίλοι μας που ζευγάρωσαν τα δικά τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα και ήταν υπέροχο να βλέπεις τα κουταβάκια !!!!!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Πάντως οι φίλοι μας που ζευγάρωσαν τα δικά τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα και ήταν υπέροχο να βλέπεις τα κουταβάκια !!!!!!
Δε μένουν όμως κουταβάκια, εκτός εάν τα ποτίζεις ούζο από πολύ μικρά.

Σόρρυ, αλλά δεν άντεξα!
Θα γεμίσεις τον κόσμο κουταβάκια, επειδή είναι ωραίο να τα βλέπεις;;

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
proxypuppy διαβάζεις τίποτα απ' όσα σου γράφουμε ή σε ενδιαφέρει μόνο ο χαβάς σου;
Γιατί αν αλλάξουμε όλοι επίπεδο, τότε είναι που δεν θα σου αρέσει...

Status
Κλειδωμένο θέμα