Πόνεσε το πόδι του...;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πριν από μερικές ώρες στη βόλτα, εκεί που περπατούσε και μύριζε ανέμελος, ξαφνικά κάνει ένα "γουφ" από πόνο, και δεν μπορούσε να πατήσει το πίσω δεξί πόδι του καθόλου κάτω. Νόμιζα πως κάτι πάτησε, πήγα να δω, αλλά δεν είχε τίποτα. Εν τω μεταξύ άρχισε σιγά σιγά να κουτσαίνει, τον φώναξα να δω το πόδι του, ζούπηξα παντού και έκανα ένα μασαζ, και όταν τον άφησα περπατούσε κανονικά. Να ήταν ο μυς, ή να πάω να κάνω εξετάσεις για δυσπλασία; Λέτε; :confused:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Επειδή κατά καιρούς το έχουν πάθει και οι δικοί μου αυτό...και συνήθως είναι επειδή κάτι πάτησαν εκείνη τη στιγμή, (γυαλί, αναμμένο τσιγάρο, τσουκνίδα, αγκάθι κλπ).
Η μπορεί να ήταν κανένα τράβηγμα.
Αν δεν στο ξανακάνει εγώ στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Να σου πω να πας να κανεις εξετασεις καταλαβαινεις και εσυ οτι αυτην την στιγμη ειναι υπερβολικο!

Παρακολουθησε το και βλεπεις!

Θυμασαι το σημειο εκει που πατησε?Για να εβλεπες αν ειχε τιποτα κατω στο εδαφος!

Παντως το γουφ που ακουσες δεν νομιζω οτι ηταν κατι σωματικο πχ τραβηγμα!Πιο πολυ μου παει στο οτι μπορει να πατησε κατι!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σε εκείνο το σημείο πηγαίνει συχνά, μπορεί κάποιος να έριξε κάποιο γυαλί ή κάτι, πήγα και κοίταξα, αλλά δεν είδα τίποτα, επίσης κάτω το πατουσάκι του δεν είχε κανένα σημάδι και δεν πονούσε όταν το ζούπηξα...
Θα έχω το νου μου, ευχαριστώ παιδιά

Τελικά δεν πάω καλά :p:p:p