Πόσα χρήματα θα δίνατε για την εκπαιδευση (Β.Υ.)..

Πόσα χρήματα θα δίνατε για εκπαιδευση (Β.Υ.)

• 200-300

Votes: 11 17,5%
  • 300-400

Votes: 3 4,8%
  • 400-500

• 500-600

Votes: 7 11,1%
  • 600-700

• 700-800

Votes: 2 3,2%
  • 800-900

Votes: 1 1,6%
  • 900-1000

Votes: 4 6,3%
  • 1000-1100

• 1100-1200

Votes: 0 0,0%
  • 1200-1300

Votes: 0 0,0%
  • 1300-1400

• Καθόλου χρήματα

Votes: 6 9,5%
  • Δεν θα χρειαστεί Β.Υ.

Votes: 3 4,8%
  • Όσα μου πει ο εκπαιδευτης

Votes: 2 3,2%

• Total voters
    63

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Πόσα χρήματα θα δίνατε για την εκπαιδευση (Β.Υ.) του σκύλου σας?

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
νομίζω ότι με τη βασική υπακοή και την εκπαίδευση τουαλέτας λύνονται κάποια βασικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ένας σκυλογονιός για τα 10-14 χρόνια που θα ζήσει με το σκύλο του. Οπότε πιστεύω ότι αξίζει να επενδύσει κανείς κάποια χρήματα και φυσικά προσωπικό κόπο και χρόνο για να έχει μια αρμονικότερη συμβίωση. Σκεφτείτε απλά πόσα χρήματα δίνουμε για να πάρουμε άψυχα αντικείμενα όπως κινητά, dvd players, mp3 players, τσάτζαλα-μάτζαλα και χίλιες δυο βλακείες που νομίζουμε ότι έχουμε ανάγκη. Όπως θα έδινα χρήματα για τη μόρφωση και τις δραστηριότητες των παιδιών μου (ξένες γλώσσες, κολυμβητήρια, μπαλέτα, ωδεία, άθληση) θα έδινα και για το σκύλο μου.

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Ψήφισα από 900-1000. Θα έδινα και παραπάνω αν έβλεπα αυτά που όλοι περιγράφουν ότι θέλουν από ένα σκύλο που έχει κάνει Β.Υ. Προσωπικά δεν είδα καμία θετική διαφορά πριν και μετά την Β.Υ. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι πήγε πίσω το σκυλί. Οπότε είναι τα μοναδικά χρήματα που ξόδεψα για το σκύλο και τα κλαίω.

pomeranian

Active Member
1 Μαϊου 2011
27
0
alimos
θεωρω πωσ ενα 300-400 για τα πολυ βασικα ειναι καλα.οχι βασικη υπακοη.χωρισ να ξερω κιολασ.τωρα που το συζηταμε ενδιαφερομαι να εκπαιδευσω το κουταβι μ.δε ξερω ομωσ αν θα βρω κατι γιατι δε θελω ουτε βασικη υπακοη ουτε κατι τρομερο.την τουαλετα του,την εντολη μη,και να μη δαγκωνει.μονο αυτα.εσεισ ποσα πιστευετε οτι θα μου ζητηθουν?εσυ superman που απο οτι κααλαβα εισαι εκπαιδευτησ τι λεσ?αν κανω καποιο λαθοσ διορθωνεται αφοβα¨)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
με τη βασικη στρωνουν πολλα πραματα οσο πιο πολυ δουλεια εχεις κανει εσυ στο σκυλο τοσο πιο φτηνα θα σουρθει.
την τουαλετα ουτως η αλλως εσυ θα του τη μαθεις

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Από Βασική Υπακοή είμαι άσχετη γιαυτό και πλήρωσα πανω από 1000 Ε για Β.Υ. Οσο άσχετος μπορεί να είναι κάποιος με τον 5ο σκύλο του.Γερμανικό Ποιμενικό, Κοκόνι για λίγο, Σέττερ Ιρλανδίας, Λαμπραντόρ, Ιρλανδικό Σεττερ. Οταν ο σκύλος κάνει συνεχόμενες αρνήσεις στα 20 μαθήματα. Οταν ο εκπαιδευτής σηκώνει ψηλά τα χέρια για ποια βασική υπακοή μιλάμε; Ο εκπαιδευτής πασίγνωστος!!!

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Ο πασίγνωστος δεν σημαίνει και υποχρεωτικά παντογνώστης...
Συμφωνώ!!! Θεώρησε ότι είναι και παντογνώστης και δεν έκατσε να μάθει 5 πραγματα για αυτή την φυλή. Αν είχε διαβάσει έστω λίγο θα έβρισκε τα κουμπια της φυλής.Πως γίνεται τώρα που κάνει μαθήματα εργασίας με εκπαιδευτή που έχει εκπαιδεύση πάνω από 1000 σκυλιά της ίδιας φυλής να είναι το καλύτερο σκυλί της δεκαετίας και στην βασική Υπακοή να μην δέχεται ούτε την εντολή κάτσε?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Αν αναφερόμαστε μόνο στη βασική υπακοή, εγώ προσωπικά δε θα έδινα χρήματα, πια. Θεωρώ ότι γνωρίζω αρκετά καλά τον τρόπο για να μάθω στο σκύλο μου τις βασικές εντολές κ ίσως κ κάτι παραπάνω. :)

Θα απευθυνόμουν σε εκπαιδευτή για άλλα πράγματα, όπως, προβληματικές συμπεριφορές, ένα κυνάθλημα, συμβουλές για να τελειοποιήσω κάποια πράγματα πάνω στο σκύλο μου κλπ. ;-)

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Το μόνο που σώζει τον εκπαιδευτή είναι ότι η Σεττερίνα μου είναι τρομερά τσαμπουκαλού εκ φύσεως δεν κολόνει σε τίποτα πάνω στην εργασία της. Εχει υπερβολικό πάθος για την εργασία της και όπως λένε είναι εθισμένη στην έρευνα. Για αυτό είναι και ότι καλήτερο έχουν δει. Ενα τέτοιο σκύλο πιστεύω είναι πάρα πολύ δύσκολο να του μάθεις Β.Υ. . Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Puppy class: € 70 - 4 μαθήματα
Βασική 1: € 198 - 10 μαθήματα
Βασική 2: € 100 - 8 μαθήματα

Υπακοή συνέχεια: € 175 το χρόνο, 1 μαθήμα την εβδομάδα

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Lumpie τι μέθοδο χρησιμοποιουσε ο εκπαιδευτης σας αν επιτρεπεται? ήσουν παρών στα μαθήματα?
άσχετο: απο που το έχεις πάρει το κουκλί?

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Το μόνο που σώζει τον εκπαιδευτή είναι ότι η Σεττερίνα μου είναι τρομερά τσαμπουκαλού εκ φύσεως δεν κολόνει σε τίποτα πάνω στην εργασία της. Εχει υπερβολικό πάθος για την εργασία της και όπως λένε είναι εθισμένη στην έρευνα. Για αυτό είναι και ότι καλήτερο έχουν δει. Ενα τέτοιο σκύλο πιστεύω είναι πάρα πολύ δύσκολο να του μάθεις Β.Υ. . Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό;
εγώ νομίζω ότι θα διαφωνήσω σε αυτό. σίγουρα είναι δυσκολότερο απο το να εκπαιδεύεις ένα σκυλί ανθρωποκεντρικό αλλά ένας σωστός εκπαιδευτης πρέπει να βρεί τι είναι αυτό για το οποιό θα δουλέψει το σκυλί στην κατευθυνση που θέλουμε και να το χρησιμοποιήσει καταλλήλως.

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Lumpie τι μέθοδο χρησιμοποιουσε ο εκπαιδευτης σας αν επιτρεπεται? ήσουν παρών στα μαθήματα?
άσχετο: απο που το έχεις πάρει το κουκλί?
Θετική εκπαίδευση. Με λιχουδιές και χάδια. Οχι με κλικερ. Ημουν πάντα παρών όπως είμαι και τώρα πάντα παρών στα μαθήματα εργασίας.
Από εκτροφέα την πήρα και έχει καταπληκτικές εργασιακές γραμμές αίματος.

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
εγώ νομίζω ότι θα διαφωνήσω σε αυτό. σίγουρα είναι δυσκολότερο απο το να εκπαιδεύεις ένα σκυλί ανθρωποκεντρικό αλλά ένας σωστός εκπαιδευτης πρέπει να βρεί τι είναι αυτό για το οποιό θα δουλέψει το σκυλί στην κατευθυνση που θέλουμε και να το χρησιμοποιήσει καταλλήλως.
Ο τωρινός εκπαιδευτής της συμπεριφέρεται ακόμα πιο γλυκά με συνεχείς αγκαλίτσες και χάδια. Ξαπλώνει κάτω στο χωράφι μαζί της αγγαλιά και με αυτόν τον τρόπο την έχει κερδίσει! Δεν του χαλάει χατήρι σε τίποτα. Η άψογη συνεργασία.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.910
5.282
patra
grdane.blogspot.com
Ψήφισα από 900-1000. Θα έδινα και παραπάνω αν έβλεπα αυτά που όλοι περιγράφουν ότι θέλουν από ένα σκύλο που έχει κάνει Β.Υ. Προσωπικά δεν είδα καμία θετική διαφορά πριν και μετά την Β.Υ. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι πήγε πίσω το σκυλί. Οπότε είναι τα μοναδικά χρήματα που ξόδεψα για το σκύλο και τα κλαίω.
καλό ειναι να λεμε τι μεθοδο χρησιμοποιει ο εκαστοτε εκπαιδευτης ωστε να βγαλουμε καποια στατιστικα στοιχεια...
στις περισσοτερες των περιπτωσεων... μετα την ηλικια των 16-17 μηνων η εκπαιδευση εμφανιζει στοιχεια επιτυχιας η αποτυχιας....

ναι θα μπορουσες να του μαθεις βασικη υπακοή... όχι όμως με την στενη εννοια και τον τροπο εκτελεσης οπως ενα ντοπερμαν μαλινουα, κλπ

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Το Χάσκυ μου εκπαιδεύτηκε πριν 12 χρόνια από επαγγελματία, όχι τον ακριβότερο πάντως είχα πληρώσει τότε κοντά στις τριακόσιες χιλιάδες. Ήταν αποτελεσματικός και απόλυτος στο γεγονός ότι την εκπαίδευση θα την περάσουμε κι ο σκύλος κι εγώ. Έμαθα πολλά και με αυτό το σκύλο για βοηθό στα χρόνια που πέρασαν εκπαίδευσα άλλους τρεις σκύλους. Αλλά ήμουν κι εγώ εκεί παρών και εκπαιδευόμενος εξ' ίσου.