Συμφωνώ!!! Θεώρησε ότι είναι και παντογνώστης και δεν έκατσε να μάθει 5 πραγματα για αυτή την φυλή. Αν είχε διαβάσει έστω λίγο θα έβρισκε τα κουμπια της φυλής.Πως γίνεται τώρα που κάνει μαθήματα εργασίας με εκπαιδευτή που έχει εκπαιδεύση πάνω από 1000 σκυλιά της ίδιας φυλής να είναι το καλύτερο σκυλί της δεκαετίας και στην βασική Υπακοή να μην δέχεται ούτε την εντολή κάτσε?Ο πασίγνωστος δεν σημαίνει και υποχρεωτικά παντογνώστης...
εγώ νομίζω ότι θα διαφωνήσω σε αυτό. σίγουρα είναι δυσκολότερο απο το να εκπαιδεύεις ένα σκυλί ανθρωποκεντρικό αλλά ένας σωστός εκπαιδευτης πρέπει να βρεί τι είναι αυτό για το οποιό θα δουλέψει το σκυλί στην κατευθυνση που θέλουμε και να το χρησιμοποιήσει καταλλήλως.Το μόνο που σώζει τον εκπαιδευτή είναι ότι η Σεττερίνα μου είναι τρομερά τσαμπουκαλού εκ φύσεως δεν κολόνει σε τίποτα πάνω στην εργασία της. Εχει υπερβολικό πάθος για την εργασία της και όπως λένε είναι εθισμένη στην έρευνα. Για αυτό είναι και ότι καλήτερο έχουν δει. Ενα τέτοιο σκύλο πιστεύω είναι πάρα πολύ δύσκολο να του μάθεις Β.Υ. . Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό;
Θετική εκπαίδευση. Με λιχουδιές και χάδια. Οχι με κλικερ. Ημουν πάντα παρών όπως είμαι και τώρα πάντα παρών στα μαθήματα εργασίας.Lumpie τι μέθοδο χρησιμοποιουσε ο εκπαιδευτης σας αν επιτρεπεται? ήσουν παρών στα μαθήματα?
άσχετο: απο που το έχεις πάρει το κουκλί?
Ο τωρινός εκπαιδευτής της συμπεριφέρεται ακόμα πιο γλυκά με συνεχείς αγκαλίτσες και χάδια. Ξαπλώνει κάτω στο χωράφι μαζί της αγγαλιά και με αυτόν τον τρόπο την έχει κερδίσει! Δεν του χαλάει χατήρι σε τίποτα. Η άψογη συνεργασία.εγώ νομίζω ότι θα διαφωνήσω σε αυτό. σίγουρα είναι δυσκολότερο απο το να εκπαιδεύεις ένα σκυλί ανθρωποκεντρικό αλλά ένας σωστός εκπαιδευτης πρέπει να βρεί τι είναι αυτό για το οποιό θα δουλέψει το σκυλί στην κατευθυνση που θέλουμε και να το χρησιμοποιήσει καταλλήλως.
καλό ειναι να λεμε τι μεθοδο χρησιμοποιει ο εκαστοτε εκπαιδευτης ωστε να βγαλουμε καποια στατιστικα στοιχεια...Ψήφισα από 900-1000. Θα έδινα και παραπάνω αν έβλεπα αυτά που όλοι περιγράφουν ότι θέλουν από ένα σκύλο που έχει κάνει Β.Υ. Προσωπικά δεν είδα καμία θετική διαφορά πριν και μετά την Β.Υ. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι πήγε πίσω το σκυλί. Οπότε είναι τα μοναδικά χρήματα που ξόδεψα για το σκύλο και τα κλαίω.
ναι θα μπορουσες να του μαθεις βασικη υπακοή... όχι όμως με την στενη εννοια και τον τροπο εκτελεσης οπως ενα ντοπερμαν μαλινουα, κλπΤο μόνο που σώζει τον εκπαιδευτή είναι ότι η Σεττερίνα μου είναι τρομερά τσαμπουκαλού εκ φύσεως δεν κολόνει σε τίποτα πάνω στην εργασία της. Εχει υπερβολικό πάθος για την εργασία της και όπως λένε είναι εθισμένη στην έρευνα. Για αυτό είναι και ότι καλήτερο έχουν δει. Ενα τέτοιο σκύλο πιστεύω είναι πάρα πολύ δύσκολο να του μάθεις Β.Υ. . Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό;