Πόσες ώρες μένει ο σκύλος μας μόνος του?

Πόσες ώρες μένει ο σκύλος μας μόνος του?

• Καθόλου

Votes: 18 11,4%
  • 2

Votes: 14 8,9%
  • 4

Votes: 32 20,3%
  • 6

Votes: 32 20,3%
  • 8

Votes: 31 19,6%
  • 10

Votes: 28 17,7%
  • 12

Votes: 5 3,2%
  • 14

Votes: 1 0,6%
  • 16

Votes: 2 1,3%
  • Συνεχώς

Votes: 6 3,8%

• Total voters
    158

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Με αφορμη προσφατη συζητηση με την φιλη Αλεξια, θα ειχε ισως ενδιαφερον να καταγραψουμε πόσες ωρες μενει ο σκυλος μας μονος του, όταν εμείς δουλευουμε ή σπουδάζουμε κλπ.

Εννοω βεβαια σταθερα και καθημερινα, πλην αργιων, και οχι για κατι εκτακτο.

Εχω χωρισει την δημοσκοπηση σε δίωρα. Το «8» πχ σημαινει «μεχρι 8 ωρες».

Το «Καθόλου» σημαινει οτι ο σκυλος είναι συνεχεια μαζι μας, επειδη δεν εργαζομαστε ή επειδη τον παιρνουμε μαζι μας.

Το «Συνεχως» σημαινει ότι ο σκυλος ζει μονος του πχ σε ένα κτημα.
Μπορει να σημαινει και στην αυλη, ΑΝ όμως δεν υπαρχει σχεδον καμια επαφη με τον ιδιοκτητη.
Το τελευταιο είναι λιγο λεπτο και υποκειμενικο θεμα και ελπιζω να μην γινει παρεξηγηση, επειδη καποιοι σκυλοι συμφορουμητων μενουν σε σπιτάκι στην αυλη.

Αυτο δεν σημαινει, τουλάχιστο για το νοημα του παρόντος θεματος, απαραιτητα κατι για την ποιοτητα ζωης του και τον χρονο με τον ιδιοκτητη.

Η δημοσκοπηση εχει πολλαπλες επιλογες, για την περιπτωση δυο ή περισσοτερων σκυλων οι οποιοι ζουν διαφορετικα.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ποιος ψήφιρε "συνεχώς"; Ελπίζω να κάνει πλάκα :)

εμένα μένει το 8ωρο που εργάζομαι. Εκτός αν έχει έρθει η μητέρα μου από Αγρίνιο (που κάθεται κάμποσο όταν ανεβαίνει) κ δεν μένει καθόλου μόνη της.

Last edited:

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Για την ακρίβεια μένει μόνος του 9 ώρες. Μένει μόνος απο τις 17:30 μέχρι τις 2:30

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Η Μόκα μένει μόνη της από 2 μέχρι 6 ώρες (πολύ σπάνια τόσο πολύ), μιάς και η γυναίκα μου εργάζεται κυρίως από το σπίτι. Σε σχέση με μένα, δεν με βλέπει για ένα 9ωρο. Από εκεί και πέρα, αναπλρώνω την απουσία με τις 2 μεγάλες βόλτες που την πηγαίνω πρωί-βράδυ και τις δύο δεκάλεπτες εκπαιδευτικές "συνεδρίες" πριν από τις βόλτες.
Το Σαββατοκύριακο θα μπορούσα να πω ότι είναι (σχεδόν) αφιερωμένο στη Μόκα. Μεγάλες βόλτες, εκδρομές, πολλή κοινωνικοποίηση κλπ. Προτιμάμε να πηγαίνουμε σε φίλους που έχουν σκυλιά, για να την πάρουμε μαζί μας, ή να έρχονται αντίστοιχοι φίλοι στο σπίτι.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εμένα 8 με 10 ώρες (αναλόγως της κίνησης που συναντάμε στους δρόμους) οπότε ψήφισα και τα δύο.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Εμένα ο Δίας μένει μόνος του μόνο οταν ο μπαμπάς έχει κάποια θεραπεία και χρειάζεται κανα 4ωρο ησυχία...Ευτυχώς πάντα είναι κάποιος στο σπίτι...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
8-10 ωρες τις καθημερινες... το σκ καθολου... παμε παντου μαζι!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Κατα μέσο όρο καθόλου έως 2 ώρες χωρίς ανθρώπινη συντροφιά, γιατί σκυλίσια έχουν πάντα!

Τώρα αν μας τύχει κάτι και χρειαστεί να λείψουμε όλοι, πράγμα που συμβαίνει σπανίως, ζητάω σε μια φίλη να πάει για λίγο και να τους ανοίξει να βγουν στο κήπο.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Έβαλα 10 για να συμπεριλάβω και το χρόνο μετακίνησης από και προς τη δουλειά ή καμιά βραδυνή έξοδο.
Επισημαίνω όπως και η Αλεξια, μόνα χωρίς ανθρώπινη συντροφιά. Μαζί τα δυο τους είναι συνέχεια, θα έλεγα ότι αποφεύγουμε κιόλας να τα χωρίζουμε για μεγάλα διαστήματα.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Kι εμάς μένει μόνη της το 8ωρο που λείπουμε στις δουλειες μας, τις καθημερινές αλλά ψήφισα 10 ώρες για το χρόνο που κάνουμε στις μετακινήσεις.

Τα ΣΚ, σχεδόν όλες τις ώρες, είμαστε μαζί (παίρνω το αίμα μου πίσω)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εβαλα 6 ώρες..
Πάνω κάτω από 0 έως 5-6 ώρες..

Εχει τύχει και 8..αλλα αν γενικά ξέρουμε ότι θα αργήσουμε πολύ.. τον πάω στην μητέρα μου.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.795
4.101
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν μένει καθόλου μόνος επειδή οι γονείς μου εργάζονται στο σπίτι, επίσης εγώ φέτος δεν έχω πολλές υποχρεώσεις στη σχολή και είμαι περισσότερο στο σπίτι. Από του χρόνου θα δούμε τι θα γίνει.

ΥΓ. Να ρωτήσω απλά από περιέργεια όσους λείπουν 6+ ώρες, πώς τα καταφέρνατε παιδιά όταν (αν) ήταν κουτάβια;

Last edited:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Όταν ήταν κουτάβα η δικιά μου έμενα ακόμα με τους δικούς μου, και τις ώρες που δουλεύαμε την έπαιρνε ο αδελφός μου μαζί στο μαγαζί του.
Είχε την τύχη σαν κουτάβι να είναι με ανθρώπινη παρέα 24 ώρες το 24ωρο και με σκυλίσια αρκετές από αυτές τις ώρες.
Ο Μπρούνο αντιθέτως μεγάλωσε μόνος του, και μέχρι τα δυόμισι χρόνια του που τον μαζέψαμε στο σπίτι δεν είχε σταθερή ανθρώπινη επαφή.
Παιδιά δε φαντάζεστε πόσο τεράστιες, χαώδεις διαφορές έχουν στη συμπεριφορά τους εν γένει, και στην επαφή τους με τους ανθρώπους συγκεκριμένα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος!