Τη Δευτέρα πήγα μαζί με μια φίλη μου το σκύλο της(βέλγικο λυκο) βόλτα εδώ στα στενά της περιοχής,περάσαμε απο ένα στενό το οποίο είχε ένα σπίτι που είχε σκύλο,το είχα δει αρκετές φορές έξω αλλά απο τη στιγμή που ήταν μέσα λέω "τι μπορεί να κάνει?σιγά" (κρατούσα εγώ τον aragon(το βέλγικο) ,το σκυλί λοιπόν αρχίζει και γαβγίζει και ενώ κοιτούσα αλλού κάποια στιγμή με την άκρη του ματιού μου βλέπω το σκύλο 1 μέτρο πίσω μου να γαβγίζει απειλητικά,ευτυχώς ο aragon δεν έδωσε σημασία και με ελαφρά πηδηματάκια την κάναμε..Αν τρωγόταν για καβγά δεν ξέρω τι θα έκανα
..Όταν γυρίζαμε όμως, προσπάθησα να μην περάσω απο το συγκεκρημένο στενό και έτσι περπατήσαμε περίπου 10 λεπτά επιπλέον...Και μου γεννήθηκε η απορία,ένα boxer πχ(αφού με αυτά εχω τρέλα
) ή ένας λύκος ανάλογα με την ηλικία του (2 μηνών-4 μηνών- 6 μηνών- 10 μηνών- 1,5 έτους κλπ ) τι απόσταση πρέπει να διανύει?ή μετριέται με βάση τα κιλά?πόσα λεπτά πάνω κάτω μπορεί-πρέπει να κάνει?και μπορεί να είναι τραυματική για ένα κουτάβι μια τέτοια εμπειρία?Κυκλοφορύν διάφορα σκυλιά στους δρόμους εδώ γύρω,όχι αδέσποτα,απλά ξέμπαρκα..και θέλω να ξέρω τι γίνεται.Ίσως να το πηγαίνω και στα πάρκα πχ όταν δεν έχει παιδάκια να τρέχει..μετράει και το πόσο κουράζεται εκεί?
Σόρρυ για της ηλίθιες ερωτήσεις μου και που σας ζαλίζω
Σόρρυ για της ηλίθιες ερωτήσεις μου και που σας ζαλίζω