Πόσο μηνών είναι; Πόσο μεγάλος θα γίνει;

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
*agapoylas**agapoylas**agapoylas*
ΠΟΣΟ ομορφος!!!!
*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
σκετη γλυκα ! ολα τα λεφτα τα αυτακια του με την τριχα ! καλα, ματακια, δεν το σχολιαζω..ανθρωπινα ! και θα το δεις τι σου λεω οταν μεγαλωσει πιο πολυ..

στο τελος η ουρα εχει ασπρο..εκει να δεις μετα που θα ειναι φουντωτη και καμαρωτο περπατημα ! ωραιο τριχωμα εχει..εμενα ηταν πιο ανοιχτοχρωμος και μετα εγινε καφε ! μπραβο αυτος ειναι..καφες !

απο φαγητο πως παμε ?

irinia

Member
24 Σεπτεμβρίου 2013
18
0
Ευχαριστώ, ευχαριστώ! :)
απο φαγητο πως παμε ?
Τις πρώτες μέρες που του έβαλα τις κροκέτες του να τον έβλεπες: πότε τις έβαζα, πότε εξαφανίζονταν δεν τον προλάβαινα! Όμως γρήγορα άρχισε να γίνεται ολιγόφαγος (δεν του άλλαξα κροκέτες, hill's puppy) κι ενώ είχα πει θα αφήνω το μπωλ συγκεκριμένη ώρα και θα το εξαφανίζω μέχρι το άλλο γεύμα, τώρα το αφήνω μπας και φάει τίποτα σιγά-σιγά.
Το περίεργο είναι πως ενώ μπορεί να έχει αφήσει το περισσότερο φαγητό του άθικτο, επιζητά και τρώει με λαιμαργία τις λιχουδιές επιβράβευσης -που δεν είναι άλλο πράγμα από τις ίδιες κροκέτες του φαγητού του!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως ηρθατε,να σου ζησει ο μικρος κουκλος και να περασετε πολλα ομορφα χρονια παρεουλα!!!
Για μικροσωμο τον κοβω...φανταζομαι εκει ως 10-12κιλα! Απο φατσα τα σπαει...φανταζομαι και απο ταπεραμεντο μιας και ειναι κουταβι! Αναμενουμε και αλλες φωτογραφιες του καθως θα μεγαλωνει και θα ομορφαινει!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ε να του δωσεις και κανενα σαλαμακι.. :don:
κααατινα ! ξερεις..λιγο..χωρις το ουισκακι ! :mrgreen:
ε κανενα λα βας κιρι..ετσι για αλλαγη γευσης.. :gafas2:
κανενα αυγουλακι..
και εμενα αδυνατουλης ηταν στην αρχη..τωρα ειναι νορμαλ..

τις βρεχεις τις κροκετες ? εγω τις εβρεχα στην αρχη..

irinia

Member
24 Σεπτεμβρίου 2013
18
0
Καλως ηρθατε,να σου ζησει ο μικρος κουκλος και να περασετε πολλα ομορφα χρονια παρεουλα!!!
Για μικροσωμο τον κοβω...φανταζομαι εκει ως 10-12κιλα! Απο φατσα τα σπαει...φανταζομαι και απο ταπεραμεντο μιας και ειναι κουταβι! Αναμενουμε και αλλες φωτογραφιες του καθως θα μεγαλωνει και θα ομορφαινει!
Ευχαριστώ! Φυσικά θα βάλω κι άλλες! Είστε από τους λίγους που τις ζητάτε, χεχε! Προέρχομαι από οικογένεια ζωόφοβων και σχεδόν ούτε να το δουν το αγγελούδι μου... :(

Είχα "κληρονομήσει" κι εγώ τη ζωοφοβία τους (όχι με σκύλο... και με χελώνα πάθαινα πανικούς!) αλλά το ξεπέρασα μόνη μου κάτι χρόνια τώρα. Είχα τότε υιοθετήσει κι ένα άλλο αδεσποτάκι, τη Μάγια μου. Ήταν περίπου ενός έτους όταν υιοθετηθήκαμε και καταπληκτικός χαρακτήρας. Αλλά είχε την κοψιά κρητικού ιχνηλάτη (πλάκα πλάκα, δεν ξέρω τι ήταν αλλά μου είχε φέρει λαγό χωρίς να την εκπαιδεύσω σε τίποτα τέτοιο), ακούστηκε στο χωριό που έμενα τότε και αφού με ρώταγαν επίμονα αν την πουλάω μετά απλώς μου την έκλεψαν. :(

Τέλος πάντων, τα θυμήθηκα και συγχύστηκα. Με το Θαλή μαθαίνω πολλά, έχει πολλή πλάκα ο μικρός και ναι, θα ανεβάζω και φωτογραφίες καθώς μεγαλώνει! :D

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Είναι κούκλος και φαίνεται μεγάλος μαλαγάνας!
Μην το κάνεις αυτό με την τροφή.... είναι βασικό θέμα στην εκπαίδευση. 15' και αν δε φάει, next time! Δυστυχώς, είναι από τα βασικά πράγματα που αν γίνουν λάθος από μικρός θα σου βγάζουν θέματα στη συνέχεια... είναι κρίμα, μην τον λυπάσαι, βάλε του λίγο πειθαρχία για το καλό του :)

irinia

Member
24 Σεπτεμβρίου 2013
18
0
ε να του δωσεις και κανενα σαλαμακι.. :don:
κααατινα ! ξερεις..λιγο..χωρις το ουισκακι ! :mrgreen:
ε κανενα λα βας κιρι..ετσι για αλλαγη γευσης.. :gafas2:
κανενα αυγουλακι..
και εμενα αδυνατουλης ηταν στην αρχη..τωρα ειναι νορμαλ..

τις βρεχεις τις κροκετες ? εγω τις εβρεχα στην αρχη..
τις βρέχω! Θα πάρω και κάτι πιο δελεαστικό, να δοκιμάσω, τουλάχιστον για την εκπαίδευση, να είναι πραγματική λιχουδιά. Ίσως να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα.
Το ουισκάκι... για μένα! Να μοιραζόμαστε τα πράγματα....:rolleyes:

Last edited:

irinia

Member
24 Σεπτεμβρίου 2013
18
0
Είναι κούκλος και φαίνεται μεγάλος μαλαγάνας!
Μην το κάνεις αυτό με την τροφή.... είναι βασικό θέμα στην εκπαίδευση. 15' και αν δε φάει, next time! Δυστυχώς, είναι από τα βασικά πράγματα που αν γίνουν λάθος από μικρός θα σου βγάζουν θέματα στη συνέχεια... είναι κρίμα, μην τον λυπάσαι, βάλε του λίγο πειθαρχία για το καλό του :)
....
Πάω να ανεβάσω το μπωλ! :)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
τις βρέχω! Θα πάρω και κάτι πιο δελεαστικό, να δοκιμάσω, τουλάχιστον για την εκπαίδευση, να είναι πραγματική λιχουδιά. Ίσως να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα.
Το ουισκάκι... για μένα! Να μοιραζόμαστε τα πράγματα....:rolleyes:
μην το κακομαθαινεις.Αν το κακομαθαινεις απο τωρα μετα θα ειναι ακομα πιο παραξενο στο φαγητο! αυτο που λεει η dnassib ειναι η καλυτερη μεθοδος.
Επισης δεν κανει να βρεχουμε τις κροκετες, λόγω μιας ουσιας( θα τη θυμηθω που θα μου παει...)πρεπει οι κροκετες να ειναι στεγνες οταν τις τρωει ο σκυλος, και να διαστέλλονται στο στομαχι!

irinia

Member
24 Σεπτεμβρίου 2013
18
0
Καλά που μου το είπες, πού να το φανταστώ; Μου το είχαν πει καλό για τα δόντια του.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτο ναι! ευχαριστω πολυ
Αρα, κοιτάζουμε τη συσκευασία...:cool:

Αν η τροφή περιέχει κιτρικό οξύ (όπως, π.χ., η Acana) ΔΕΝ πρέπει να την βρέχουμε...
Αν είμαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ περιέχει, τότε αποφασίζουμε κατά βούληση...

irinia

Member
24 Σεπτεμβρίου 2013
18
0
O κούκλος μου μεγαλώνει! Όταν έγραψε ο ntoulis πως θα φουντώσει η ουρά του, δεν το πίστευα.
Νάτος όμως με φουντωτή, καμαρωτή ουρίτσα. Αρχίζει και μακραίνει και το τρίχωμα ψηλά στα πίσω πόδια. Τα ακόμα καλύτερα νέα: η οικογένεια (άνθρωποι χωρίς εξοικείωση στα κατοικίδια και με ζωοφοβία-νεύρωση ετών) τον καλοδέχτηκαν τα Χριστούγεννα που πήγαμε για δυο βδομαδούλες. Γίνονται και θαύματα!
Εκείνος δε, από χαρακτήρα; κύριος!
Μόνο που γαυγίζει όποιον τον στραβοκοιτάξει. Κι εδώ που τα λέμε, δεν τον αδικώ!
Εδώ λίνκ με την αγάπη μου! Tελικά, όντως ψιλοκοκονίζει...
http://i1367.photobucket.com/albums/r783/IriniaD/DSCF9450_zpsc7c1622a.jpg
http://i1367.photobucket.com/albums/r783/IriniaD/DSCF9440_zps4e13ef5e.jpg
http://i1367.photobucket.com/albums/r783/IriniaD/DSCF9481_zps5fc07b59.jpg

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κούκλος όντως κοκονίζει!!Αν έχεις διαβάσει για τα κοκονια θα δεις ότι είναι γαυγιστερά σκυλιά!!:)