Πόσο "φλώρος" είναι ο σκύλος

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
...όταν:
1. Τον τραβάς για βόλτα στη βροχή και τα στυλώνει ή τρέχει να "σπρώξει" την πόρτα για να ξαναμπεί στο σπίτι (ή χοροπηδάει στο ασανσέρ από τη χαρά του που ξαναμπαίνουμε στα στεγνά!)
2. Δεν υπακούει στο "κάτσε" αν δεν υπάρχει χαλί από κάτω (σε λίγο θα ζητάει και μπουχάρα)
3. Δεν ανεβαίνει/κατεβαίνει σκάλες και μουλαρώνει/τα στυλώνει μπροστά από το ασανσέρ

Σήμερα διπλώθηκα στα γέλια πάλι γιατί είχαμε καινούργιο κόλπο. Ανάμεσα σε δύο χαλιά (όπου υπήρχε πλακάκι), στην εντολή "κάτσε" έκανε μανούβρες όπισθεν κουνώντας περίεργα τον κώλο αλά Σακίρα και σε στάση "κάθομαι με δόσεις" μέχρι που πέτυχε χαλί και τον έκατσε τον κώλο του. Ξανάκανα το τεστ επανειλημμένα γύρω στις 10 φορές - κάθε φορά το ίδιο! ](*,)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
vrmode said:
Ανάμεσα σε δύο χαλιά (όπου υπήρχε πλακάκι), στην εντολή "κάτσε" έκανε μανούβρες όπισθεν κουνώντας περίεργα τον κώλο αλά Σακίρα και σε στάση "κάθομαι με δόσεις" μέχρι που πέτυχε χαλί και τον έκατσε τον κώλο του. Ξανάκανα το τεστ επανειλημμένα γύρω στις 10 φορές - κάθε φορά το ίδιο! ](*,)
Εμ! Τι νόμιζες κυρία μου? Οι επιδέξιοι κώλοι θέλουν και μεταξωτά βρακιά! :lol: 8)

Σε λίγο για να παλουκώσει τον πισινό του θα θέλει τα περσικά της Μοιραράκη! :lol: :lol: :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μη το γελάτε καθόλου. Είχα ένα σκυλάκι που "ξάπλα" με τίποτα! Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το κάνει μόνο στο χαλί. Και στη συνέχεια το έκανε στα πλακάκια αλλά ψεύτικα να μην ακουμπάει κοιλίτσα ο κρυουλιάρης. :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ρε Βασουλα- γαλλικο εχεις!!
Σκυλια απο μεγαλα τζακια- δεν ξαπλωνουν και καθονται οπου ναναι!

Η Εσμεραλντα δεν βγαινει με βροχη με τιποτα!
Τουρμο-τσισα και μεσα παλι- μην μας λιωσουν τα μπαλερινα-ποδαρακια! Η να λεροθουν!!

Ξαπλα εξω- με καμια κυβερνηση!
Κατσε- μονο αν ειναι στεγνα και καθαρα.
Καλυτερα μενει ορθια για μια ωρα- παρα να κατσει σε βρομικο εδαφος.

Οταν ξεστρωνω, ειναι ικανη να φερει και ενα πατακι απο το χολ, για να ξαπλωσει στην κουζινα μαζι μας! Το εχει κανει πολλες φορες.

Με το ασανσερ το ιδιο σκηνικο με σας. Σιγα μην παμε απο τις σκαλες (ασε που δεν κανει καιολας για τα κοντοχοντρα σωματακια!).
Και αν περιμενει και κανενας αλλος στο ασανσερ- σκασιλλα μας, πρωτη μπουκαρει μεσα και περιμενει να ανεβει.

Μπορει να ειναι φλωροι- αλλα ειναι τελεια σκυλια!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
FrenchieFan said:
Η Εσμεραλντα δεν βγαινει με βροχη με τιποτα!
Τουρμο-τσισα και μεσα παλι- μην μας λιωσουν τα μπαλερινα-ποδαρακια! Η να λεροθουν!!
Ναι τώρα που το λες...και αυτό: όταν είναι βρεγμένα στο δρομο πατάει "στις μύτες"...

Dio

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2007
95
0
χεχεχε

Κοιτα να δείς vrmode αν το καημένο το σκυλάκι το ντύνεις έτσι αν είναι αρσενικό:

ή έτσι αν είναι θυληκό:

[/img]

ε, τοτε τι να σου κάνει το σκυλί θα σου γίνει όπώς είπες "φλώρος" ή "φλώρα". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Re: χεχεχε

Dio said:
Κοιτα να δείς vrmode αν το καημένο το σκυλάκι το ντύνεις έτσι αν είναι αρσενικό

ή έτσι αν είναι θυληκό:

ε, τοτε τι να σου κάνει το σκυλί θα σου γίνει όπώς είπες "φλώρος" ή "φλώρα". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι ρε συ... τα στηθόλουρά του είναι μιλιτέρ/παραλλαγή, λαχουροκατάσταση κλπ. νορμάλ δηλαδή! Εντάξει... πήραμε πουλοβεράκι πλεχτό για τα μεγάλα κρύα με πατουσίτσες και καρδούλες σε νορβηγικό μοτίβο αλλά δεν νομίζω ότι αυτό του κάνει τη ζημιά! :lol:
Nα του πάρω τίποτα σε harley davidson μπα και συνέρθει λέτε?
(FrenchieFan εκείνα τα στηθόλουρα με τις νεκροκεφαλές που βλέπω στο γερμανικό forum που θα τα βρούμε?)

Εγώ δηλαδή που πάω να τον σύρω έξω στη βροχή (ε όχι και καρεκλοπόδαρα!) και δεν με νοιάζει... λοκατζής είμαι? Άσε που με τις διακοπές της ΔΕΗ την τελευταία εβδομάδα, ανέβα-κατέβα στον 4ο όροφο με το σκύλο αγκαλιά έχω κάνει κάτι μηριαίους...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Α κι ο δικός μου δεν βάζει όπου κι όπου τον κώλο του! Πρέπει να έχει χαλάκι, ή ακόμα καλύτερα κρεβάτι.
Επίσης, ανεξαρτήτως καιρού, πάντα κάνει χαρούλες όταν επιστρέφει στο σπίτι!
Όμως ανεβαίνει τέσσερις ορόφους με τις σκάλες σήφουνας ο παππούς μου :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και συνεχίζω

έχω έναν σκύλο ο οποίος κολυμπάει στην θάλασσα σαν δελφίνι

παρόλα αυτά αν δεί νερολακούβα στον δρόμο θα κάνει τα πάντα για να την αποφύγει :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

και μια άλλη μόλις δει βροχή κοντοστέκετε στην πόρτα και σε κοιτάει κάπως αλλά μετά έρχετε.

ρε λες :?: :?: :?: :?: :-k

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@Vrmode, oύτε τα hard core στηθολουρα τον σώζουνε, ούτε τίποτα! Γεννημένος ντιντης!
Πάντως και εσύ είσαι αχάριστη! Όλο παράπονα εισαι! Εδώ το παιδί φροντίζει να διατηρείς ψιλοκαπουλη την θεϊκή κορμαρα σου!
Ρε το Γιωργαρα! :lol:

Πέρα από την πλάκα πάντως κορίτσια, με τους επιδέξιους σκυλοπισινούς μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!
Για καλή του τύχη :twisted: ο δικός μου γεννήθηκε μπιχλης! :lol:

@ΜΑΚΗ, τις νερολακουβες τις αποφεύγει και ‘μενα, αλλά το νερό γενικώς το λατρεύει και νομίζω πως φταίω εγώ που τον είχα μονίμως στο «ΜΗΗΗΗΗΗΗ», κάθε φορά που πήγαινε να τσαλαβουτήσει τις ποδάρες του στα βρομόνερα! :twisted:

Τώρα το θεμα της βροχής θα με ανησυχούσε και ‘μενα….
Δεν πας να του πάρεις και εσύ κανα πλεχτό για τα μεγάλα κρύα με πατουσίτσες και καρδούλες σε νορβηγικό μοτίβο? :lol: :lol: :lol: 8)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
να του πλεξουμε εμεις βρε ενα του παληκαριου :lol:

αρα εμεις καλα ειμαστε,που καθε σαβ/κο το χρυσο μου ειναι μες τα χορτα και το παιζει κατσικακι πεφτει μες τις λασπες,τα νερα,σερνει χορτα με το τριχωμα της και δεν θελει με τιποτα να μπει μες το σπιτι μετα για καθαρισμα.Απο ασπρη γινεται πρασινο-καφε βρωμερο και εχει και ενα τσιμπουρι κολλημενο στο ματι και με κοιταει :lol: :lol: :lol:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Και ο δικος μου ο μοσχαρομπεμπες με το που βλεπει βροχη κανει επι τοπου μεταβολη, για λακκουβες ουτε λογος!!!!

Στην θαλασσα; Βρεχει ολο το Πορτο Ραφτη!!!!!!

Το απιστευτο δε που ανακαλυψα πριν μερικους μηνες ειναι οτι μολις φαει, αν ξεχαστω και δεν τον σκουπισω, παει και χωνει την μουσουδα του αναμεσα σε δυο μαξιλαρια του καναπε για να την καθαρισει... :evil: :evil: :evil:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
εγώ όταν βρέχει ανοίγω τις πόρτες και βγαίνουν στον κήπο μόνα τους ... δεν έχει καμία διαφορά αν έχει λιακάδα ή καταιγίδα ... μόνο στο σπίτι μέσα φαίνεται μετά η διαφορά ... :? :? :D

Dio

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2007
95
0
Μήπως στο τέλος να τα πάτε τα σκυλιά και στο Pride Day 2008 και να φορατε ολοι/ολες μια μπλούζα που να λέει "Ο Σκύλος/α μου είναι gay"?

χε χε χε χε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Και η δικιά μου η πριγκίπισσα έχει ένα προβληματάκι με τη βροχή και τη λάσπη. Αρνείται να περπατήσει καν. ( σιγά μη λερώσει τις πατούσες της η γουρούνα ). Τελικά μπάς και έχουμε εμείς το πρόβλημα που βγαίνουμε σαν του τρελούς μέσα στη βροχή???? χιχιχι :lol: :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ρε τι φλωροι ειναι αυτοι ρε!ο δικος μου αν δεν κανει μια βολτα απο την θαλασα δεν μπορει το αγορι μου! επεισης λακουβες με νερο, ρεματα ειναι must!