Πώς "ανοίγει" το στήθος του σκύλου;

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
την μυγοσκοτωστρα δεν την σκεφτεσαι καθολου?
Αυτό με τη μυγοσκοτωστρα δεν το πιασα...βοηθα λιγο τσ τσ τσ (μαλλον φταιει το ντεκπαζαν που εκανα μεχρι πριν ενα χρονο, ποτισε το ερμο το κεφαλι :p)
η γιγκα ειναι για τα φλωρια.
πιλατες ειναι και τις μοδας.
αλλα μπορεις να ξεκινησεις και με κλασσικο...μπαλετο!!
τρεμε νουρεγιεφ!!!!
τι κλασσικο μπαλετο καλε ειναι αγορακια δεν θελω να τους κανω gay :O http://www.youtube.com/watch?v=0TAvIanLyPw&feature=related για δες και αυτο δεν ειναι κακη ιδεα!!! να δοκιμασω λες ?και ανοιγει και το στηθος χαχαχα

Last edited:

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
για ανεβα εσυ και τρεχας χωρις να φτανεις πυθενα.σαρεσει???
κοιτα εγω ανεβαινω και τρεχω 5 μερες τη βδομαδα σε διαδρομο! το σκυλο δεν θα τον εβαζα ουτε για πλακα ! απλα αστειευομαι νομιζω το καταλαβες αυτο ;)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
καλο θα κανει κ στον σκυλο αν καταφερεις να τον ανεβασεις,ουτε να το σκεφτεσαι οτι θα φερει κατι αρνητικο!ισα ισα!!αλλα φυσικα με μετρο....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κοιτα εγω ανεβαινω και τρεχω 5 μερες τη βδομαδα σε διαδρομο! το σκυλο δεν θα τον εβαζα ουτε για πλακα ! απλα αστειευομαι νομιζω το καταλαβες αυτο ;)
και γω αστειευομαι ελπιζω οτι το κατλαβες αυτο.
αλλωστε σπανια μιλαλω σοβαρα.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
καλο θα κανει κ στον σκυλο αν καταφερεις να τον ανεβασεις,ουτε να το σκεφτεσαι οτι θα φερει κατι αρνητικο!ισα ισα!!αλλα φυσικα με μετρο....
εσυ νομιζω οτι περιμενεις να φυγει ο μαιος σα τρελος!!!δεν εισαι καλα

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
μωρε τον παω στη παραλια και τρεχει με τις ωρες τα απογευματα , χωρια τις βολτες του τι να του κανει ο διαδρομος χεχε εγω που ντρεπομαι να παρω του δρομους και τις παραλιες τρεχοντας για να διατηρηθω fit τον χρειαζομαι χαχαχα

και γω αστειευομαι ελπιζω οτι το κατλαβες αυτο.
αλλωστε σπανια μιλαλω σοβαρα.
:D για αυτο σε συμπαθω γιατι παντα με κανεις να γελαω με τα post σου αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι βοηθας εκει που χρειαζεται ;)

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
εσυ νομιζω οτι περιμενεις να φυγει ο μαιος σα τρελος!!!δεν εισαι καλα
καλε αμα τον πειραξε ο μαιος που δεν εχουν προλαβει να πιασουν οι ζεστες φαντασου τι θα γινει το καλοκαιρι αχαχαχαχαχαχαχα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αυτη ειναι γυμναστικη για να μεγαλωσει το στηθος.
το ιμερσιον απο το ενα το 100αρι απο την αλη μια βασλαβα και δωσε!!
και ασε τους αλλους να παιζουν με τα ενυδρεια:D:eek:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εγω εχω! το 110 ειναι βαρυ ρε μπορει να παθεις τιποτα αλλωστε στα μερη μου δε το χρειαζεσαι.και γω το πολυ στα 15 παιρνω το πλεμονι στη πλατη!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
είστε off topic κύριοι...
και καλά ο ακατανόμαστος....
Εσύ κοτζαμάν mod δεν ντρέπεσαι?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
εγώ είμαι επιφανείας...και δεν περιμένω τίποτα...αλλά αν έρθετε από εδώ, θα σας κυκλοφορήσω με το ΙΧ σε καλά μέρη....