Πώς το κατάφερε;;;

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Δεν το πιστεύω ότι το γράφω αυτό... πριν απο καμιά ώρα ο Αμπού κατάπιε ένα καλτσάκι μου!!
Όλα έγιναν τόσο γρήγορα.. το πήρε κι άρχισε να τρέχει σε όλο το σπίτι, δεν τον κηνύγησα, μη νομίζει ότι παίζω, τον ακολούθησα ήρεμα, τον απέκλεισα, και όταν κατάλαβε ότι δεν είχε άλλη επιλογή και θα του το έπαιρνα ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ!!! Δεν το πίστευα!!!! Προσπαθούσα κάπως να τον κουνήσω μπας και το φτύσει, αλλά ήταν αργά.

Πήρα τηλέφωνο αμέσως την κτηνίατρο, και μου είπε να του δώσω 3ml παραφινέλαιο, να τον βοηθήσει να το αποβάλει, και σε περίπτωση που κάνει εμετό να την πάρω τηλέφωνο να δούμε τι θα κάνουμε. Γκούγκλαρα ποιο φαρμακείο εφημερεύει, ντύθηκα, τον πήρα αγκαλιά και έφυγα αμέσως. Γυρίσαμε, του το έδωσα, του άρεσε κιόλας, κούναγε σαν τρελός ουρά.

Φαίνεται φυσιολογικός στη συμπεριφορά του, κλασσικά στον δρόμο κούναγε ουρά σε όποιον περνούσε από δίπλα μας, και τώρα χαλάρωσε και κοιμήθηκε...

Εγώ πάλι ακόμα να συνέλθω από όλο αυτό... τρέμω ολόκληρη! Ελπίζω να το αποβάλει! :cry::cry:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μην τρελλαίνεσαι καλέ.
Η μισή δουλειά, είναι που τον είδες ότι την κατάπιε και το ξέρεις.
Οπότε παρακολουθείς και περιμένεις.
Πιθανότατα θα την βγάλει. Αν όχι βέβαια, θα χρειαστεί λίγη ταλαιπώρια παραπάνω!

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Μην τρελλαίνεσαι καλέ.
Η μισή δουλειά, είναι που τον είδες ότι την κατάπιε και το ξέρεις.
Οπότε παρακολουθείς και περιμένεις.
Πιθανότατα θα την βγάλει. Αν όχι βέβαια, θα χρειαστεί λίγη ταλαιπώρια παραπάνω!
Μα είναι να μην τρελαίνομαι με το τέρας;;; Μπροστά στα μάτια μου!!! Ήξερα ότι είναι λαίμαργος, αλλά δεν περίμενα να φάει το καλτσάκι! Έτσι ολόκληρο γκλουπ και κάτω, χωρίς καν να το κάνει κομματάκια!!!! :confused:

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
τα γυναικεια καλτσακια,συνηθως εχουν μεγεθος τσιροτου...:LOL:

αν λοιπον δεν μιλαμε για κανα σκυλι κατω του 5κιλου με γαστρεντερικο καλαμακι του φραπε,δεν θα χεις θεμα...

παραφινελαια,καστορελαια,ξινολαχανα βοηθουν αν ζορισει το πραμα...

μην κατσεις απο πανω του περιμενοντας να το βγαλει διοτι η διαδικασια θεωρητικα θα παρα πανω απο 24ωρο...αν λειτουργει το ζωο φυσιολογικα να εισαι χαλαρη...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Αν είσαι Γιαπωνέζα κάτοχος σκύλου. Γιατί εκει που ψωνίζω βλέπω και Νο40.

Φαντάζομαι ότι μιλάμε για τα κοντά αθλητικά ε?

• Like
Reactions: reinmeister2

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα

αν λοιπον δεν μιλαμε για κανα σκυλι κατω του 5κιλου με γαστρεντερικο καλαμακι του φραπε,δεν θα χεις θεμα...

παραφινελαια,καστορελαια,ξινολαχανα βοηθουν αν ζορισει το πραμα...

μην κατσεις απο πανω του περιμενοντας να το βγαλει διοτι η διαδικασια θεωρητικα θα παρα πανω απο 24ωρο...αν λειτουργει το ζωο φυσιολογικα να εισαι χαλαρη...
Το καλτσάκι είναι από τα μικρά, τα πολύ χαμηλά, και όχι πολύ χοντρό.. ο Αμπού είναι 3 μηνών περίπου και 6,5 κιλά... από διάθεση ευτύχως μέχρι στιγμής φαίνεται καλά!

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα

Τα πολύ κοντά, που δεν φαίνοται καν από το παπούτσι. Ευτυχώς δεν ήταν από τις τεράστιες του φίλου μου!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.466
8.502
Ωχ περαστικα του! Και το λεγαμε ποσο λαιμαργος είναι! Παλι καλα που τον είδες οπως σου είπαν και ξέρεις.

• Like
Reactions: alexouli

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125

το 95% των γυναικων που εχω "γνωρισει" κυμαινονταν απο 36 εως οριακα 38 με ελαχιστες μονο με γκουμουτσοποδαρα...αν συνυπολογισεις οτι το 36-38 μολις εβγαινε απο το ποδι γινοταν 2 νουμερο δεν νομιζω να συντρεχει ιδιαιτερος λογος ανησυχιας παροτι το ζωο ειναι μικρο...

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Το καλτσάκι είναι από τα μικρά, τα πολύ χαμηλά, και όχι πολύ χοντρό.. ο Αμπού είναι 3 μηνών περίπου και 6,5 κιλά... από διάθεση ευτύχως μέχρι στιγμής φαίνεται καλά!
δεν θα αγχωνομουν στην θεση σου...εχε τον βεβαια στον νου σου το βραδυ ετσι...?

• Like
Reactions: elverg

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.466
8.502
Για να σε ξεαγχωσω το χειρότερο και σιχαμερότερο που εχω δει ειναι σκυλος 7 κιλων να καταπινει ταμπον....Που φουσκωνει με τα υγρα του στομαχιου και γινετε γιγας. Το ξερασε επιτυχως σαν να μη συμβαινει τιποτα σε 5πλασιο μεγεθος του αρχικου. Επισης η σκυλιτσα μας καταπιε ολοκληρο γαντι εργασίας και το εβγαλε. Απλα παρακολουθηση και βαλε τον να κοιμηθει διπλα σου ωστε να ακουσεις αν κανει εμετο κ.τ.λ Αν και υπαρχει και β εξοδος.

• Like
Reactions: Giannis_Rottie

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
το 95% των γυναικων που εχω "γνωρισει" κυμαινονταν απο 36 εως οριακα 38 με ελαχιστες μονο με γκουμουτσοποδαρα...αν συνυπολογισεις οτι το 36-38 μολις εβγαινε απο το ποδι γινοταν 2 νουμερο δεν νομιζω να συντρεχει ιδιαιτερος λογος ανησυχιας παροτι το ζωο ειναι μικρο...
Φοράω 39 αλλά το καλτσάκι είναι one size οπότε εντάξει! :p

• Like
Reactions: reinmeister2

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Ο Αρκάν έφαγε και ξέρασε ολόκληρη σφουγγαρίστρα (δε θα βαρεθώ να το λέω αυτό, εντυπωσιακό)

Από σιχαμερά, ο Άιζακ είχε καταπιεί σερβιέτα, βγήκε από την πίσω οδό.

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
δεν θα αγχωνομουν στην θεση σου...εχε τον βεβαια στον νου σου το βραδυ ετσι...?
Όσο τον βλέπω χαρούμενο τώρα να παίζει ηρεμώ σιγά σιγά! Εννοείται ότι θα τον προσέχω!

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Για να σε ξεαγχωσω το χειρότερο και σιχαμερότερο που εχω δει ειναι σκυλος 7 κιλων να καταπινει ταμπον....Που φουσκωνει με τα υγρα του στομαχιου και γινετε γιγας. Το ξερασε επιτυχως σαν να μη συμβαινει τιποτα σε 5πλασιο μεγεθος του αρχικου. Επισης η σκυλιτσα μας καταπιε ολοκληρο γαντι εργασίας και το εβγαλε. Απλα παρακολουθηση και βαλε τον να κοιμηθει διπλα σου ωστε να ακουσεις αν κανει εμετο κ.τ.λ Αν και υπαρχει και β εξοδος.
Τέρατα!!!!!:eek::eek::eek:

Μέχρι να το αποβάλει από πάνω του θα είμαι!!!

• Like
Reactions: Vania

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Ο Αρκάν έφαγε και ξέρασε ολόκληρη σφουγγαρίστρα (δε θα βαρεθώ να το λέω αυτό, εντυπωσιακό)

Εντάξει με αυτά που διαβάζω ηρεμώ! Που θα πάει, θα το βγάλει!

• Like
Reactions: Anniegr

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Εντάξει με αυτά που διαβάζω ηρεμώ! Που θα πάει, θα το βγάλει!
Ναι μωρέ, καλτσάκι.. σιγά.. :ROFLMAO::ROFLMAO:
Εννοείται τον παρακολουθείς κι αν δεις τίποτα περίεργο πας κτηνίατρο.

• Like
Reactions: alexouli

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Για να σε ξεαγχωσω το χειρότερο και σιχαμερότερο που εχω δει ειναι σκυλος 7 κιλων να καταπινει ταμπον....Που φουσκωνει με τα υγρα του στομαχιου και γινετε γιγας. Το ξερασε επιτυχως σαν να μη συμβαινει τιποτα σε 5πλασιο μεγεθος του αρχικου.
του ματς ινφορμεισΟ κοριτσΑ...υπαρχουν βασικοι λογοι που τα αγορακια επιλεγουμε να αγνοουμε συγκεκριμενα πραματα...:sleep:

φχαριστω...:cool: