Πώς το κατάφερε;;;

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Μην αγχώνεσαι καθόλου. Ο δικός μου κατάπινε 1-2 κάλτσες τη βδομάδα.....αντρικές, γυανιακείες ότι έβρισκε. Το καταλαβαίναμε όταν τα έκανε εμετό μόνος του. Όταν τον πιάναμε επ' αυτοφώρω του δίναμε εμετικό. Τώρα πια εκπαιδευτήκαμε και κρύβουμε τις κάλτσες σαν το θησαυρό της Αγγλίας ....

Παραφινέλαια, καστορέλαια και τα συναφή ΜΗΝ τα δώσεις ΠΡΙΝ το εμετικό και με μόνο εφ' όσον είναι δεδομένη η ύπαρξη ξένου σώματος στον οργανισμό που έχει περάσει ΗΔΗ στο έντερο. Αλλιώς θα κάνουν ακριβώς αυτό, θα ωθήσουν το ξένο σώμα από το στομάχι στο έντερο κι αυτό είναι το χειρότερο.

Παράξενα αντικείμενα που έχουν καταπιεί : Ο προηγούμενος κανίβαλος που είχα είχε καταπιεί ασημένιο βραχιόλι από το χέρι της γυναίκας μου και (ελεύθερος σε πάρκο 3 τη νύχτα αλλά κάντε οτι δεν το διαβάσατε) πλαστική σακούλα γεμάτη χαρτοπετσέτες και λαδόκολλες από γύρους και σουβλάκια που είχαν αφήσει σε ένα παγκάκι ......

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Έλεος ρε παιδιά - για τι σκυλί μιλάμε? Με το πλαστικό που βιδώνει το κοντάρι την κατάπιε?
Το πλαστικό όχι ολόκληρο, όπως το έβγαλε από το κοντάρι είχε απλά ό,τι κομμάτι έπιασε (δε νομίζω να είχαμε ευτυχή κατάληξη αν έτρωγε ολόκληρο το πλαστικό αμάσητο, παραείναι)

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Παραφινέλαια, καστορέλαια και τα συναφή ΜΗΝ τα δώσεις ΠΡΙΝ το εμετικό και με μόνο εφ' όσον είναι δεδομένη η ύπαρξη ξένου σώματος στον οργανισμό που έχει περάσει ΗΔΗ στο έντερο. Αλλιώς θα κάνουν ακριβώς αυτό, θα ωθήσουν το ξένο σώμα από το στομάχι στο έντερο κι αυτό είναι το χειρότερο.
Έδωσα ήδη παραφινέλαιο, όπως μου είπε η γιατρός... βλακεία;:confused:

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Το πλαστικό όχι ολόκληρο, όπως το έβγαλε από το κοντάρι είχε απλά ό,τι κομμάτι έπιασε (δε νομίζω να είχαμε ευτυχή κατάληξη αν έτρωγε ολόκληρο το πλαστικό αμάσητο, παραείναι)
Και πάλι... εντυπωσιακό..!!o_O

• Like
Reactions: Anniegr

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
του ματς ινφορμεισΟ κοριτσΑ...υπαρχουν βασικοι λογοι που τα αγορακια επιλεγουμε να αγνοουμε συγκεκριμενα πραματα...:sleep:

φχαριστω...:cool:
Να μην μπορείς να απολαύσεις την ελευθερία σου ρε γμτ.. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Γιαυτο τι κανουμε;;; Μαθαινουμε την πολυ απλη εντολη αστοοοοοο:LOL: πανευκολη πραγματικα και σωζει απο τετοιες καταστασεις!!!

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Γιαυτο τι κανουμε;;; Μαθαινουμε την πολυ απλη εντολη αστοοοοοο:LOL: πανευκολη πραγματικα και σωζει απο τετοιες καταστασεις!!!
Και το "άστο" ξέρει, και το "άνοιξε το στόμα σου" ξέρει, τον έπιασε εκέινη τη στιγμή η τρέλα όμως και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα...

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Εχω σωσει τον δικο μου σκυλο απο τετοια κατασταση, οταν ξερει την εντολη πρεπει να την εκτελει παντα οχι απλα οποτε θελει εκεινος να ακουει. Ειναι ιδανικοτατη για τετοιες τοσο γρηγορες στιγμες!! Τεσπα οφ τοπικ και δεν συνεχιζω ευχομαι ολα να πανε καλα αν και ειμαι σιγουρη, ειναι απ τις ευκολες καταστασεις:)

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Εχω σωσει τον δικο μου σκυλο απο τετοια κατασταση, οταν ξερει την εντολη πρεπει να την εκτελει παντα οχι απλα οποτε θελει εκεινος να ακουει. Ειναι ιδανικοτατη για τετοιες τοσο γρηγορες στιγμες!! Τεσπα οφ τοπικ και δεν συνεχιζω ευχομαι ολα να πανε καλα αν και ειμαι σιγουρη, ειναι απ τις ευκολες καταστασεις:)
Το ελπίζω να είναι όντως εύκολη η κατάσταση! Όσο για τις εντολές το προσπαθώ! Είναι μικρούλης ακόμα, και επίσης λαίμαργος, και με δυσκολεύει λιγάκι! :cautious:

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
του ματς ινφορμεισΟ κοριτσΑ...υπαρχουν βασικοι λογοι που τα αγορακια επιλεγουμε να αγνοουμε συγκεκριμενα πραματα...:sleep:

φχαριστω...:cool:
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Να 'σαι καλά ρε συ rein, πέθανα στο γέλιο! Σα να ακούω τον κολλητό μου! Τι τραβάτε κι εσείς ώρες ώρες... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

alexouli όλα καλά θα πάνε! Μην αγχώνεσαι.. :)

• Like
Reactions: reinmeister2

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Να 'σαι καλά ρε συ rein, πέθανα στο γέλιο! Σα να ακούω τον κολλητό μου! Τι τραβάτε κι εσείς ώρες ώρες... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Το εύχομαι! Μέχρι να δω την κάλτσα θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου!!:(

• Like

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
το 95% των γυναικων που εχω "γνωρισει" κυμαινονταν απο 36 εως οριακα 38
Τα πιο συνηθισμένα γυναικεία νουμερα ειναι 38-39 (κ παιζουμε συνηθως ενα νούμερο πανω ενα νουμερο κατω αναλογα το παπούτσι)
Για να φοράει καποια 36 πρεπει ναναι μια σταλιά πραγματάκι...
Τι γυναικες "γνωριζες" πχια?νάνους?

Ελπιζω τουλαχιστον τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που καταναλωθηκαν να μην ειχαν χρησιμοποιηθει προηγουμένως...

On another note μικροτερη η Ηρα ειχε καταπιει ολοκληρο κοκκαλο τουλαχιστον 5-7 cm (νομιζε οτι θα της το παρω) το οποιο μετεπειτα το ξημερωμα (ολα τα "καλα" το ξημερωμα δεν συμβαίνουν?) ξερασε ακεραιο..
Ακομη κ σημερα αναρωτιεμαι οποτε το θυμαμαι...
Φυσικά εκτοτε εμαθε κ εκτελει αψογα το "φτυστο" (με μπολικο τραμπουκισμο)

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Τα πιο συνηθισμένα γυναικεία νουμερα ειναι 38-39 (κ παιζουμε συνηθως ενα νούμερο πανω ενα νουμερο κατω αναλογα το παπούτσι)
Για να φοράει καποια 36 πρεπει ναναι μια σταλιά πραγματάκι...
Τι γυναικες "γνωριζες" πχια?νάνους?

Ελπιζω τουλαχιστον τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που καταναλωθηκαν να μην ειχαν χρησιμοποιηθει προηγουμένως...
Πωπω μιλαμε τα σκεφτηκα και τα δυο:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Να μην μπορείς να απολαύσεις την ελευθερία σου ρε γμτ.. :ROFLMAO::ROFLMAO:

το μανιουαλ χρησης ειναι σαφες και λεει οτι οι γυναικες γεννιουνται βαμμενες,αποτριχωμενες,χτενισμενες,προθυμες και το μονο που χρειζονται ειναι ενα μηνιαιο σερβις συντηρησης το οποιο εγω εχω βαφτισει ως ΝΜΜ και τελος... :LOL:

τα λοιπα ειναι αδιαφορες λεπτομερειες με τις οποιες ασχολουνται μονο οι εξειδικευμενοι συντηρητες...:D

@alexouli

ο βικτωρ εχει φαει τα εξης...

ξυλο και ψαθα απο ξυλινες κλασσικες καρεκλες 80 ετων (ακομα κλαιω),περσικα χαλια αποθηκευμενα στο υπογειο,πιεστικο λαστιχου,κασες απο πορτες, δομικη ξυλινη δοκο του σπιτιου στην οποια ειχε προσβαση στο υπογειο και οταν εβρισκε καρφωμενα πανω της σκουριασμενα καρφια,τον φωτιζε ο προστατης αγιος των απανταχου διαννοητικα καθυστερημενων ντογκο,ΑΠΛΩΣ να τα ξεκαρφωνει με τα δοντια του να τα φτυνει και να συνεχιζει να τρωει το ξυλο....

λαμπα ,ευτυχως πυρακτωσεως και ευτυχως δις,μεσα στο κουτι της οποτε απλως την εκανε λαμπογυαλο τρωγοντας το κουτι της απο το οποιο βρηκα μονο ενα μικρο κομματι και ενα εκατομυριο μικρα γυαλακια,ριζλα φιλτρακια μεγαλο κουτι,απο τα οποια εφαγε μονο το κουτι και καμια 20αρια φιλτρα,πατατες ωμες ολοκληρες με τα χωματα και τις ριζες μαζι με λιγο τσουβαλι για την γευση...

τελος η μεγαλη ατραξιον μας ηταν ενα κομπλε σασμαν απο gsxr 750 του 92,με γραναζια,φουρκετες,αξονες,ροδελες,ρουλμαν και αποστατες το οποιο γευστικα δεν του αρεσε η ξενερωσε επειδη δεν εσπαγε ευκολα μια και ηταν απο ατσαλι,οποτε ειπε να γλυψει ολοσχερως ολο το γρασσο που ειχε πανω του και απλως να φαει κομματια απο την ναυλον σακουλα που ηταν αποθηκευμενο...

τις δυο ωρες που ο μπαμπας καθιδρος απο το αγχος εκανε παραλληλισμο του μανιουαλ με τα σκορπια στο πατωμα του υπογειου ανταλλακτικα ετσι ωστε να διαπιστωσει αν ελειπε κατι , κοιμοταν διπλα του ροχαλιζοντας...

την καλωδιωση καινουριου hornet 600 δυο ημερων και δοχειου υγρων φρενων το οποιο βαρεθηκε και σταματησε να μασουλαει ελαχιστα πριν το τρυπησει και χυθουν στο στομα του τα υγρα φρενων που ειναι του θανατου τοξικα,δεν το αναφερω, γιατι θα εκνευριστω και θα παω να του ριξω μαπα τωρα που κοιμαται...

ολα τα παραπανω μεχρι την ηλικια του ενος ετους...μετα αδειασα το σπιτι...

καταλαβαινεις λοιπον γιατι σου λεω να μην αγχωνεσαι?

.υ.γ. σορρυ για το μακροσκελες αλλα ηθελα κι εγω να μοιραστω τον πονο μου...

Last edited:

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
.υ.γ. σορρυ για το μακροσκελες αλλα ηθελα κι εγω να μοιραστω τον πονο μου...
Χαχα με καθησυχάζουν όλα αυτά, πες τον πόνο σου ελεύθερα!! Συνειδητοποιώ ότι συμβαίνει σε όλους και μειώνονται οι τύψεις..

• Like

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Χαχα με καθησυχάζουν όλα αυτά, πες τον πόνο σου ελεύθερα!! Συνειδητοποιώ ότι συμβαίνει σε όλους και μειώνονται οι τύψεις..
εγω εχω τυψεις που δεν τον σκοτωσα μικρο να γλιτωσω τα 10 εμφραγματα και 20 εγκεφαλικα που με κερασε...:LOL:

σταματω εδω μην σου ξεφτιλισω το θρεντ παντελως...

κιπ ας απντειτιντ...

• Like
Reactions: mareco and AGRIAN

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
κιπ ας απντειτιντ...
Άι γουίλ!

Προς το παρόν έχει κάνει μια φορά κακά, φυσιολογικά όπως πάντα με μια έξτρα γυαλάδα που φαντάζομαι είναι το παραφινέλαιο! Επίσης το βραδινό του το έφαγε κλασσικά σαν πεινασμένο τρελό! Διάθεση και ενέργεια φουλ!