Καθολου αντικειμενοποιηση του γυναικειου φυλου. Να σου παραγγειλω απο το ebay? 
Σωστά. Από που βγαίνει όμως ; Από το "ρεινμαστερούλης" ή από το "τρυφερούλης" ;λουλη...ταιριαζει πιο πολυ με τα ματια μου...
στανταρακης θα ρθω στην οικοδομη...με τρωει η περιεργεια να δω πως διατηρεις μακιγιαζ και μανικιουρ μες τα τσιμεντα...
τωρα με το θεμα συνεργειου κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα κουκλιτσα μου...
θα σκασω απο κει και θα σας βαλω να χρονισετε ενα σετακι εκκεντροφορων ,με κεντρα λοβων,χωρις σημαδια μονο με μοιρογνωμονιο και μικρομετρο...η συνεχεια θα περιλαμβανει εσας να πλανταζετε στο κλαμα και να ψαχνετε στον πανικο τα νεσεσερ να διορθωσετε το βαψιμο...
αν μου υποσχεθεις οτι θα γλιτωσω τς υστεριες μπορει να ερθω να σας ξεστραβωσω λιγακι...![]()
οχι παιδι μου...αυτα που εγραψα ειναι γενικα...τα δικα μου δεδομενα ειναι πολυ αυστηροτερα...Καθολου αντικειμενοποιηση του γυναικειου φυλου. Να σου παραγγειλω απο το ebay?![]()
Κλασικός πιτσιρικάς των 90s που του αποτυπώθηκαν οι ιδανικές αναλογίες playboy που ίσχυσαν (ω του θαύματος!) ακόμη και στη φωτογράφιση της Στανίση. Είσαι vintage τύπος.90-60-90 με λιγο αερα για να μην γινομαστε και υπερβολικοι...
Οι 10 πόντοι ύψος έχουν μεγάλη ογκομετρική διαφορά - αν θες να πας με την παραπάνω αναλογία, πάψε να είσαι αναποφάσιστος.160 170 ποντους υψος...
Καταλάβαμε - θέλεις Darth Vader με φούστα.φουλ λειζερ...
Τελείως vintage - το 'παμε αυτό.βασικη υπακοη...
Εσύ τι δίνεις είπαμε?ευχαριστω...ας γιου γουερ...![]()
μεσα...ξαναθυμησε μου μονο την ταμπελα της οικοδομης...μακης τσελιος και συνεργαται ειναι η εξουσιοδοτημενο τζιμυ τσοου...?Σωστά. Από που βγαίνει όμως ; Από το "ρεινμαστερούλης" ή από το "τρυφερούλης" ;
Έλα πρώτα από την οικοδομή κι αν μπορείς μετά να περπατήσεις, πάμε και στο συνεργείο να γνωρίσεις και το Μήτσο και τους φίλους του για να σου δείξουν πώς σφίγγεται η ντίζα και πως καθαρίζεται το καρμπυρατέρ. Να έρθεις όμως σένιος, έτσι ; Ξέρεις εσύ, όπως πας στη δουλειά, με τα διχτυωτά καλτσόν και τις δωδεκάποντες loyboutin![]()
βιντατζ μονο σε συγκεκριμενα μηχανακια, καποια χοτ ροντς,επιπλα, κλασσικη μουσικη και σταυρωτα κοστουμια...Κλασικός πιτσιρικάς των 90s που του αποτυπώθηκαν οι ιδανικές αναλογίες playboy που ίσχυσαν (ω του θαύματος!) ακόμη και στη φωτογράφιση της Στανίση. Είσαι vintage τύπος.
Οι 10 πόντοι ύψος έχουν μεγάλη ογκομετρική διαφορά - αν θες να πας με την παραπάνω αναλογία, πάψε να είσαι αναποφάσιστος.
Καταλάβαμε - θέλεις Darth Vader με φούστα.
Τελείως vintage - το 'παμε αυτό.
Εσύ τι δίνεις είπαμε?
Ρε, όσο show off και να κάνεις, εδώ δεν κάνεις τπτ με τα κορίτσΑ : Μπήκε ο @cygor, άμεσος και αποτελεσματικός και με 1-2 μηνυματάκια καθάρισε την παρτίδα. Βρήκε τουλάχιστον μία 26χρονη, 3-4 στην αναμονή και παίζει μπάλα. Κάτσε εσύ και γράφε σεντόνια ..... αστέ βραστέ που το παίζεις και χνουδωτό γοριλάκι, τρομάρα σου μικρέ βοηθέ του Κύρου Γρανάζημεσα...ξαναθυμησε μου μονο την ταμπελα της οικοδομης...μακης τσελιος και συνεργαται ειναι η εξουσιοδοτημενο τζιμυ τσοου...?
αμα σκασω με λουμπουτεν δεν θα με ξεχωριζετε απο σας και θα μπερδευτουμε...να ρθω με στρατιωτικο αρβυλο να αρχισετε τις τσιριδες να γουσταρουμε ολοι?
υποσχομαι οτι θα φερω μαζι τυπωμενα και τα τελευταια τουιτς της καρντασιαν οση ωρα θα σας διορθωνω τα οχηματα να περασει η ωρα σας ευχαριστ να μην σκυλοβαρεθειτε....![]()
Μόλις το συνειδητοποίησα, από πλευράς μου τέλος, πριν δω το μνμ σου. Είδες όμως πως εξελίχθηκε, έτσι ;@AGRIAN ειπες τα τρολ τα αφηνουμε να κουραστουν απο μονα τους. Οκ, αλλα να ξερες ποσο δυσκολο ειναι μερικες φορες...
χαλαροτατα...Ρε, όσο show off και να κάνεις, εδώ δεν κάνεις τπτ με τα κορίτσΑ : Μπήκε ο @cygor, άμεσος και αποτελεσματικός και με 1-2 μηνυματάκια καθάρισε την παρτίδα. Βρήκε τουλάχιστον μία 26χρονη, 3-4 στην αναμονή και παίζει μπάλα. Κάτσε εσύ και γράφε σεντόνια ..... αστέ βραστέ που το παίζεις και χνουδωτό γοριλάκι, τρομάρα σου μικρέ βοηθέ του Κύρου Γρανάζη
Σταματάω εδώ τη δημόσια έκθεση και σου στέλνω πμ με ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, να τα πούμε από κοντά για να δούμε ποιός θα διορθώσει το όχημα του άλλου, γκέκε ;
με εχασες λιγακι εδω...λαμπραντορακι που θυμιζει και τα κωλοχαρτα
με εχασες λιγακι εδω...
βρε ναι...γνωστες οι διαφημισεις,αλλα εξακολουθω να μην αντιλαμβανομαι πως θα με βοηθουσε στο τσιμπημα θηλυκου, η μνημη της απαλοτητας ενος κωλοχαρτου...Απειρες διαφημισεις με κωλοχαρτο και μπεζ κουταβι....πολυ απαλοτητα
υποθετικα μιλωνταςβρε ναι...γνωστες οι διαφημισεις,αλλα εξακολουθω να μην αντιλαμβανομαι πως θα με βοηθουσε στο τσιμπημα θηλυκου, η μνημη της απαλοτητας ενος κωλοχαρτου...![]()
Χαχαχα! Το έκανε εμετό 11 ώρες αργότερα!Τελικά το καλτσάκι το έχεσε ο σκύλος?(Γιατί το θέμα...το χέσατε χαχαχαχαχα)